Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

No ja se omlouvam, ale ten clanek je dost mimo. EU ho prece k nicemu nevyzyva jen uvadi varianty jak je treba situaci resit. Nic vic. Hezky den

15 9
možnosti

jak je třeba situaci řešit? Jak je nutno? Takže dokonce rozkaz svrchovanému státu, to zde nebylo ani za komunistů či nacistů

10 10
možnosti

Ta totalitni instituce eu se brutalne vmesuje do vnitrnich zalezitosti madatska, polska a ceska, tresta je, ze nechteji imigranty, chce povinnou solidaritu, chce svrhavat demokraticky zvolene vlady, kam se na to hrabe tzv. vmesovani ruska ci ciny, zacina to neprijemme pripominat temnou komunistickou a nacistickou dobu

18 6
možnosti
ZD

Osobně ze své laické pozice souhlasím s variantou - nemají nabito a ví!

Podobné noty, podle kterých postupuje i naše opozice. Ví, že přes volby nemůže, jako munice jen emoce a tak to zkouší s naštváním. Pan Minář a chvilkaři se svými postoji k převzetí odpovědnosti jsou jedním z těch pokusných kamínků celé mozaiky, do které to komentované prohlášení jen zapadá.

Komise/nekomise, výbor/nevýbor - pořád to jsou jen kluci a holky, kteří s někým mluví a s někým ne.

Lidi na lidi jsou jak saně....

20 1
možnosti
KS

Jestli někdo krade evropské peníze, není to vnitřní záležitost Česka.

12 5
možnosti
JT

J62i33r32i 37T13i10c62h13y

14. 5. 2020 16:52

Zrejme jste si neprecetl clanek.

5 2
možnosti
ZS

"Ostatně soudím, že EU ve své polisabonské podobě musí být zničena."

...včera bylo pozdě!

37 4
možnosti
VK

V jiné, než polisabonské podobě ji zničit nelze. A zničení EU, na které jsme hospodářsky závislí, je mimořádně hloupé.

Můžeme se snažit o obrodu EU k obrazu svému, nebo z ní vystoupit, jiné řešení není. A vystoupit z EU by byla velká chyba, nejsme Velká Británie.

1 1
možnosti
JF

A proč by pro Babiše neměla platit pravidla, která platí pro ostatní? Buď bude žít z dotací a musí vysmahnout z premiérského křesla, nebo dotace nedostane a může premiérovat. Není na tom nic složitého.

11 11
možnosti
JT

J87i22r60i 32T50i31c14h96y

14. 5. 2020 16:53

Vzdyt tak to bylo uvedeno.

0 0
možnosti
LC

Jako vždy R^. Nechce se mně číst celou diskuzi, ale předpokládám, že vás tu už demokratická letka "Zasloužilá karma" cupovala. K vlastnímu blogu jen dodám, že Brusel ke své cimrmanovské výzvě, "aby zemřel nebo odstoupil", letos už prošvihl všechna snadno zapamatovatelná data.

18 2
možnosti
KL

Děkuji. "Letka" mne nechává chladnou. Píšou totiž většinou o sobě. Jen o tom neví :-)...

11 0
možnosti

Akceptuji ten závěr.

Odstoupení od Lisabonské smlouvy a pokud to nepomůže, tak vystoupení z EU. Pokud možno najednou spolu s Maďarskem a Polskem, popřípadě i se Slovenskem.

Těch výhrad k těmto státům od EK už bylo dost.

Karma!

32 2
možnosti
JP

J22a45n 47P49a74v46l71í36k

14. 5. 2020 15:04

Hloupý článek pro ty, kteří nenávidí EU nebo o EU neví zhola nic a taky pro ty, kteří nepoužívají mozek. Podle karmy poznáte je. Proto jakákoliv polemika je zbytečná, s demagogií a lží, které autorka s oblibou užívá, je to házení perel.

14 17
možnosti
ZD

Polemika není nikdy zbytečná. Jen se musejí sejít na každé straně subjekty s prokazatelnou snahou. Škoda, že mnozí místo polemiky ztrácejí čas házením ... čehokoliv.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, EU nemá žádné právo určovat, zda někdo může nebo nemůže být premiérem ČR. Stejně tak nemá vůbec žádné právo určovat, který občan ČR smí nebo nesmí cokoliv vlastnit. Obě tato práva jsou zakotvena už v naší Ústavě a LZPS.

EU ovšem může a musí stanovit pravidla, za nichž lze evropské dotace čerpat. Tato pravidla by měla být jasná, věcná a přesná.

Znění, které jste nám předložila, jasně ukazuje, že členové evr.parlamentu jaksi nechápou své komptenece, resp. rádi by měli kompetence větší, než jim přísluší.

Text skundárně také potvrzuje fakt, že dotace jsou a vždy byly politickým nástrojem k ovládání členských států EU.

Měli by je zrušit, peníze vybrané do evropské pokladny nechat jednotlivým státům, které by si samy dotovaly, co chtějí, co pokládají za potřebné.... nebo by třeba nedotovaly nic, pokud by nechtěly.

31 4
možnosti
Foto

Kdybychom si udělali doma pořádek sami, nikdo by o nás nepronášel takové soudy!

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik