Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P96e71t84r 92S11k41á53c95e78l

19. 5. 2020 22:55

Orgány EU mají samozřejmě plné právo (respektive povinnost) neposkytovat dotace nikomu, kdo nesplní všechny stanovené podmínky.

Zdroj:https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751139

---------------------------------------

A to mne stále fascinuje - zkoumá se stále kdo a jak zneužil dotace EU, ale neprověřuje se, kdo a proč dotace v řádu milionů schválil. Proč se tohle především neprověřuje?! Už aby byl Czexit, následovat bude Timexit- zrušení nesmyslného "letního času". Všímáte si již nyní, jak v 18.55 hod. na ČT 2 Večerníček mává "Dobrou noc děti" a Slunce mrška ještě skoro dvě hodiny svítí?? Dovlečte děti do postýlek, vy vyznavači jako "delšího" odpoledne.

1 0
možnosti
JK

Vy jste dobrej, chcete potrestat policii za to, že nechala možného zloděje běhat po ulici a ne zloděje za to, že něco ukradl. Pokud tedy příjemce dotace podvede schvalovatele, falešnými dokumenty, může za podvod vždy podvodník. U schvalovatele se může zkoumat, zda mohl podvod odhalit, nebo jestli v tom taky nejede, což ale podvodníka nijak nezbavuje viny.

0 0
možnosti
MS

M89a67r27e28k 76S93a69j16d44a

17. 5. 2020 13:05

Je to kampan!! A ucelovka k tomu!!;-D

2 0
možnosti
OS

Já docela chápu, že když nám EU posílá docela dost peněz, že se jí nelíbí, že si je ukradne pro sebe Agrofert. Ty peníze dostáváme pod podmínkou, že jsou určené pro malé podniky.

A vy tedy říkáte: Sypte nám peníze do Agrofertu a buďte zticha! My chceme vaše prachy, ale vaše zákony a podmínky nás nezajímají. Takový balkánský styl, morálka socialistického východního bloku.

5 0
možnosti
PV

Trochu se mýlíte v tvrzení, že při posledních volbách dostal Andrej Babiš významnou voličskou podporu. Významnou voličskou podporu získala strana ANO. Ve standardní politické straně by se předseda s takovým problémem, jako ma Babiš, prostě vzdal předsednictví, byl by zvolen jiný předseda a ten stávající by se mohl ucházet o předsednictví po vyřešení svých problémů - v historii ODS a ČSSD takových bylo... . Andrej Babiš však tuto stranu de fakto vlastní a ta s ním stojí a padá, takže tato varianta nepadá v úvahu. To je ale problém Babiše, stejně jako jeho střet zájmů a stíhání z dotačních podvodů. Neměl by tímto svým problémem zatěžovat naši státní správu, ani ohrožovat pověst naší země v EU či ohrožovat čerpání dotací pro naši zemi.

8 1
možnosti

Post premiera neni "mandat ziskany v demokratickych volbach". Tim je pouze poslanecky mandat Andreje Babise. Ono se ani neda rict, ze Andrej Babis vyhral volby, volby vyhrala strana ANO. Pozadavek, aby clovek v silnem stretu zajmu, nevykonaval pozici predsedy vlady, je naprosto legitimni. Ackoliv tezko tomu rikat pozadavek, kdyz je vymahatelnost (na Ceske republice) nulova.

7 2
možnosti
ZB

Každý by měl v Česku vědět, že Babiš je ANO a ANO je Babiš. s Babišem strana stoupá a padá. Lidé v Česku si prozatím přeji Babiše, tedy ANO, aby vládl a vládlo. Do toho nemůže EU strkat nos.

5 3
možnosti
JH

J71a24n 64H82r47u31b96e67š

15. 5. 2020 19:37

Souhlas do posledního puntíku.

3 4
možnosti
ZD

Zkuste přečíst článek. Podle nadpisu to správně nevyhodnotíte.

1 3
možnosti
MK

M75i30l61a28n 19K28e22s12l

15. 5. 2020 17:35

Kdyby Babiš odstoupil,tak s ním odejde celá vláda.Museli by se konat volby.Bud první přímo volený rozhodne,že do nich bude bude pověřen vedením vlády Babiš nebo volby se budou konat a jednobarevnou vládu znovu vytvoří ANO s podporou komunistů.

1 1
možnosti
ZD

To je realita, kterou emočně vypjatí představitelé demobloku nějak pořád nemohou zkousnout a tak tu větev na které sedí pižlají a pižlají.

1 5
možnosti
VB

Samozřejmě z Unie je to správně a vy se mýlíte. Ruky pro peníze natahovat, ale žádná pravidla nectít? To může pouze někdo z Východu. Howg.

14 2
možnosti
ZD

Pochopitelně - tam v té Únii jsou hlavi a mozki. Koukám, že u mnoha mudrlantů došlo pouze ke změně světových stran. Metody a logika RVHP zůstaly pevně zakořeněny.

4 1
možnosti
TT

Toto trápí vás, Andreje Babiše moc ne.

Ale že ti lumpové europoslanci úkolují Evropskou komisi, aby připravila návrh na stanovení maximální částky přímých plateb pro jednu fyzickou osobu (či jím přímo ovládané společnosti), to už jej asi trápí. A že se pořád vrtají v tom, že pár zemědělských velkoholdingů vycucne dotace primárně určené pro malé a střední farmáře, to mu taky na klidu nepřidá.

A že nějaký audit pořád má ten názor, že porušuje i domácí pravidla a on to teda asi bude muset nějak řešit (asi u soudu?), jinak žádné dotace pro holding, s kterým nemá nic společného, nepřijdou, to taky není legrace.

6 3
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,33
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik