Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Vážená paní autorka vůbec nepochopila, že dnes žijeme v pluralitní demokracii.

Vláda ani parlament není firma. Ministři se nevyhazují za odlišný názor. Prezidenta nevyhodíme oknem, i když jedná proti duchu ústavy a hýčká si ve svých službách podvodníky bez prověrky.

Mnoho lidí prožilo většinu života za totality a demokracii asi nikdy v životě nepochopí. Budou vděčně papat Burešovu prolhanou polívčičku pro nejchudší. I když to z tohohle článku vypadá, že autorka je odbornice na cokoliv, má vlastně klapky na očích a uniká jí podstata věci.

0 0
možnosti
PN

P84e77t59r 19N77o57v42e59k

29. 5. 2020 10:06

;-D Pan Zaorálek , Petříček a Schwarzenberg mají na rozdíl od paní Lhotské svědomí , a proto nemlčeli R^ , paní LhotskáRv předstírá , že zahraničně politicky ničemu nerozumí , a to ji umožńuje být vychytrale demonstrativně loajální vůči naším nejbližším spojencům aniž by se jenom dotkla otázky kde je pravda , kde je spravedlnost ...- fuj , hnus ....

Nechci se teď zabývat samotným plánem obou států. Jednak neznám dost dobře ani jeho podrobnosti a ani problematiku, kterou má řešit. Takže jej nemohu kvalifikovaně hodnotit.

2 1
možnosti
OP

Autorka by zřejmě šmahem vyhodila půlku politiků, ale škoda, že nenavrhla také lepší náhradu (žeby snad aspoň sebe?). Tu bych za šéfovou nechtěl.

1 0
možnosti
Foto

Petříček zatím mnoho chyb neudělal, zato tahle byla kardinální. Škoda. Ale snad bude stačit domluva.

0 2
možnosti
JS

KarmaR^ s tím se prostě nedá nesouhlasit.

5 2
možnosti

Zase velmi dobrý článek. Petříček je kůň pražské kavárny, kterého řídí Poche ve vládě. Ukazuje se, že nejvíc proizraelský je v Česku Zeman a to dlouhodobě a Babišova vláda bez Petříčka a Zaorálka. Nejvíc protoizraelský je TOP 09 - viz prohlášení, které podepsal kníže. V podstatě tyhle tři drží protiizraelskou linii EU.

6 3
možnosti

nejvíc protiizraelská je TOP 09

4 1
možnosti
VO

podle měřítek, jaké uvádíte, by měl letět pan inženýr Miloš Zeman, dále celé jeho okolí včetně pana Ovčáčka. Pak by měl vyletět pan Filip za KSČm (ano, není ve vládě, ale i místopředseda poslanecké sněmovny by měl držet názorovou lini vůči našim spojencům). Nu, těch lidí, kteří by měli vyletět, je mnoho.

4 5
možnosti
JV

Paní - nemáte pravdu...

4 5
možnosti
LV

Pokud totiž někdo nechápe, že se jako ministr nemůže soukromě vyjadřovat k otázkám, které se citlivě dotýkají našich vztahů se spojenci, tak nemá ve vládě co pohledávat.

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752087

To by v první řadě musel letět Zeman.

5 3
možnosti
JS

od kdy je Zeman ministrem ve vládě8-o?

5 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,34
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik