Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Paní, možná jste nečetla, možná nepochopila článek, který kritizujete. Je plně v souladu s pozicí Česka a Ovčáček (nevím, jestli jde o názory ing. Zemana nebo pouze jeho asistentky) lže. Česko se totiž nepřiklonilo k nějaké anexi ani nepřijalo Trumpův "plán".

A obecně, když něčemu nerozumíte, tak se držte svého kopyta.

PS: Jste obdivovatelem Izraele, rád se tam vracím a s dcerou jsme pomáhali jeho armádě v Sar-el.

1 4
možnosti
RK

S Palestinou je to jako z Gotwaldovem. Všichni znalí věděli, že to je Zlín. Stejně je to s Judeou. Římané ji úmyslně přejmenovali na Palestinu. Žádní Palestinci neexistují. Jsou to Arabové, kteří jsou rozptýlení po celé této oblasti. Než se do toho kvůli naftě začal míchat západ žili tam Arabové kmenovým způsobem. Židé tam žili vždy. Po holokaustu měli evropští Židé Evropy plné zuby a tak se rozhodli vrátit do své domoviny. S takzvanými Palestinci se nikdy nedohodnou oni chtějí bojovat místo toho, aby pracovali.

16 1
možnosti
RK

Já to vždy říkal, že do politiky by měli vstupovat lidé středního věku s prokazatelnými úspěchy z minulosti. Teď tam máme děcka, kterým ovšem sebevědomí nechybí.

2 0
možnosti
ZD

Další výstižný blog. Nejsem přítelem konspiračních teorií, ale zdá se, že jednotlivá jména a výsledky jejich práce zapadají do zcela jasného evropského proudu. Píšete o každém jednotlivě - podle mne ale všechny případy více měně souvisejí a zdejší komentovaní hrdinové jsou postavičky na něčí šachovnici.

7 1
možnosti
Foto

R^ Souhlas s myšlenkou Vašeho článku a doplňuji o starou a velkou pravdu: V jednotě je síla!!

4 2
možnosti
FK

Vážená paní, Vy byste také ráda vše řídila jako svou firmu, že? Jak píšete, nejde o podstatu názoru, ale o to, že se vůbec někdo ozval. Všichni mají držet hubu, nemají se vyjadřovat, vždyť nakonec škodovka má také svého mluvčího.

Navíc je podle Vás dvojkolejnost v pořádku, ale jen někdy. Hm, tak to mi tedy vysvětlete, kdy? Podle jakých pravidel? Vy je budete nastavovat?

Snad abyste se přeci jen podívala, zda Vám nechybí jedna či dvě náušnice v ušních lalůčcích...

4 12
možnosti
ZD

Napsal jste pěknou ptákovinu. Věcně i stran diskuse nad jakýmkoliv problémem obecně.

9 1
možnosti

Četl jsem to se zájmem, až do místa, kde se napadá primátor Hřib a starosta Novotný - oni se nějak vyjadřují k zahraniční politice ČR vůči nějakým jiným státům? Primátor usměrňuje zahraniční politiku hlavního města vůči Číně (kdo jiný by to měl dělat, a proč by to dělat neměl), a starosta Řeporyj říká pravdu o Vlasovcích a postavil jim oprávněný pomník za jejich výraznou pomoc při záchraně Prahy. Ještě autorka Prahy zapomněla napadnout starostu Prahy 6, za to, že nechal z území Prahy 6 odstranit pomník temné postavy Koněva, symbolizující aroganci a nabubřelost sovětsko-ruské okupace ČR.

9 9
možnosti
ZZ

kousek jinde píše historik stehlík o vlasovcích něco jiného, ale vy s novotným jste asi fundovanější vojenští historikové

9 2
možnosti

Když se Vám názor ministrů nelíbí, měli by letět? Či za to, že projeví iniciativu? Nechme Babiše, ať si je srovná, jestli se mu to nelíbí.

1 6
možnosti
ŠŠ

Přesně tak, Petříček a Zaorálek by měli letět ... přímo do Izraele a říci jim do očí, že toto je oficiální stanovisko české vlády, které zastává už desítky let. Anexe by byla porušením mezinárodního práva.

Když Petříček stejným způsobem kritizoval postup USA a Izraele na Golanech v březnu 2019, tak se pan Babiš neozval? Proč?

Proč to neprojednávala naše vláda? Ministři zahraničí EU to projednávali 15.5.2020 ještě před sestavením izraelské vlády.

1 8
možnosti
MK

A kdo by pak tu vládu řídil?

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik