Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J80a46n 80J49a64n49u10š95k60a

28. 5. 2020 10:39

Vy jste taky "zidovka"? Nezidum to muze byt fuk a zidi nemuzou vydychat kritiku

0 24
možnosti
JK

A co vy, jste "dlouholebec"?

11 0
možnosti
JK

Tak tady je toho víc, nahrnuto na jednu hromadu. Hned na začátek, stát je jako firma a manažeři mají neomezenou moc nad bytím a nebytím podřízených zaměstnanců. Kdepak se vzal tento zvrácený koncept? Stát není firma a není řízen jediným neomylným vůdcem. Zaplať pámbu máme ústavu, svobodné volby, svobodu slova, odpovědnost politiků vůči vlastním voličům a odpovědnost vlády vůči parlamentu ČR, který si svobodně volíme. Zajímavé je to selektivní využívání tvrzení, že voliči rozdali karty, tak to respektujte, ale jindy opačně všichni musí poslouchat vůdce bez ohledu na voliče. První kdo se měl k situaci v cizí zemi vyjádřit, je náš člověk u zdroje, agent nasazený (uklizený) vůdcem. A nic, ticho, mohlo by to rušit rozjeté kšefty a je jisté, že už nejde o profláknuté "DANY". Proč musí být ministr s kravatou permanentně a prezident má povoleny ty své pyžamové dny, kdy neprezidentuje. O "slonu v porcelánu" darmo mluvit, hlavně když mává kalašnikovem na novináře a hůlkou na premiéra.

Idea vševůdce není opuštěna ani směrem ke komunálním samosprávám i když už samotné slovo "samospráva" je dost vypovídající. U nás v obci hodláme budovat septik na místě kde v r. 1945 projel tank osvoboditelů, myslíte že nám to Putin dovolí?

Na konci vás pochválím, máte úplnou pravdu v tom, kdo by měl jako první táhnout.

4 1
možnosti
JJ

J37a32n 25J54a46n52u96š36k73a

28. 5. 2020 10:57

a proc ten obcni septik nevybuduje na svoji zahrade?

0 3
možnosti
AM

ČSSD hlavně nikdy neměla po předchozích zkušenostech do této šílené Babišovy vlády vstupovat. Oligarchická pakáž, které nejvýznamnějším představitelem je kromě Babiše zákulisní intrikán Faltýnek, podporovaná pološíleným prezidentem a extremisty z SPD a KSČM, se mohla bez krytí zdecimované ČSSD ukázat v pravém světle.

Jinak ten článek "tří" je zcela v souladu s českou zahraniční politikou, kdežto reakce Zemana, Babiše a dalších jsou jen bláboly. Ostatně v samotném Izraeli je proti anexi silný odpor jak od vysoce postavených politiků, generálů, současných i minulých ředitelů tajných služeb apod., tak minimálně od poloviny společnosti.

7 7
možnosti
Foto

Ahoj, máš recht, děvče R^. Možná Tvé myšlenky s dovolením trochu rozeberu a něco k nim přidám, uvidím, jestli budu mít čas. Měj se

4 1
možnosti
KL

Ahoj. Díky. Rozebírej, přidávej a hlavně se měj fajn :-) ...

0 0
možnosti
JZ

Samozřejmě s názorem pana Petříčka a spol. na Izrael nesouhlasím, ale je to stejná hloupost, jako když naši čtyři hlavní představitelé psali onehdy servilní dopis Číně. Mít rovnoprávné vztahy s Čínou a Ruskem ve stylu já pán ty pán ano. Ale lézti jim do jisté části těla, což prezident Zeman činí často, nikoliv.

7 0
možnosti
MV

diky Bohu za soucasneho ministra zahranici - a to jsem to nikdy nikomu z CSSD "nehodil"

10 14
možnosti
JH

Díky Bohu...za mor - a to jsem to nikdy nikomu z ČSSD "nehodil":-)

6 4
možnosti
Foto

Pokud by měl „letět“ každý, kdo se osobně vyjádří k jakémukoli subjektu zahraniční politiky, neměli bychom zítra žádné, politiky, žádného premiéra ani žádného prezidenta. Ti všichni se totiž pouze na základě svých soukromých sympatií, pocitů, názorů, svého světonázoru, svých zájmů a také svých osobních problémů takto vyjadřují v rozporu s obecnými principy naší zahraniční politiky. Typickým příkladem může kydání hnoje na EU, která je pro nás asi nesrovnatelně bližším subjektem než Izrael. Oprávněnost té či oné kritiky je značně subjektivní, ale obecné principy jsou jasné. Na základě toho vaše argumenty postrádají jakoukoli relevanci a odráží pouze vaše osobní sympatie, antipatie a emoce.

13 12
možnosti
JZ

Stát nemůže žádnému městu nařizovat s kým smí nebo nesmí navazovat partnerské vztahy. :-)

7 1
možnosti
AN

A24l77e85š 98N41o24v41á87k

28. 5. 2020 9:55

to taky nikdo nedělá. akorát dává najevo, co bude následovat, když k tomu dojde...:-)

3 0
možnosti
JZ

To je tady najednou zastánců Izraele, má dojem, že účelových. Paní Lhotská se vůbec neorientuje v právu. Žádný ministr nemůže zasahovat samosprávám do jejich kompetencí. Pražský okruh také nemůže stavět Praha, protože jej staví stát. To jen tak na okraj.

6 4
možnosti
JH

Autorka je příliš velkorysá. Neměli by letět, ale spíše jít do...:-)

10 3
možnosti
MV

no, kdyby ten text psala pani ministryne financi, tak byste byl zrejme vic nadsenej

3 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik