Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Pokud ale sleduji nasi politickou scenu, tak zejmena ty proevropske strany prosazuji extremne liberalni politiku at uz na poli ekonomiky nebo v otazce lidskych prav, podle mne spis svobod nez prav, a v tom je podstatny rozdil. bud trh za kazdou cenu a penize jako meritko uspechu a nebo naopak chudoba podporovana socialnimi systemy a duraz na odlisnosti kazdeho jednotlivce ktera zaplni zivot blbinami a smysl zivota pujde uplne mimo. jak urodne pole pro cizi kultury ktere se ridi svymi vlastnimi zakony. proste pravice versus levice je princip soutezivosti a v odlisnych starych kulturach se tak konfrontacne neuplatnuje, a to je jejich vyhoda, myslim si.

2 0
možnosti
ZD

Trefné. Z dlouhodobého pohledu je tragické žít dlouho v pohodě. Zmizí sebeobranné instinkty a nájezdníci proniknou až do středu. Ke znovuobnovení pořádku pak místo rozumu na začátku - teče krev na konci.

5 0
možnosti
OZ

Zhroucení prohnilého Západu? To je přímo klasika.

2 1
možnosti
JP

J68i88r82i 96P40r79a32j15z

3. 7. 2020 7:58

tohle sebemrskačství připomíná fašismus naruby. Fašismus hlásal jednu rasu. Teď se hlásá pravý opak.Ale něco mají společného. Třeba kdo je proti toho musíme zlikvidovat. Vyhodit z práce nebo se označí člověk jako krajní pravicí a popíše se jako to nejhorší co může existovat.

A americké rabování je jen další fází, které ukazuje, že se toto likvidovaní nepohodlných přesunulo do fyzického násilí.

Já si myslím, že se to bude ještě stupňovat.

8 2
možnosti
TH

Fašismus nehlásal jednu rasu, to byl nacionální socialismus!! Rusové si to dodnes(z neznámého důvodu)pletou. Jako na rovinu, bojovat tolik let proti italskému fašismu a mít tolik milionů mrtvých, by bylo velmi trapné.

0 0
možnosti
Foto

Nebojím se o Západ, to že před problémy nezavírá oči a nezametá je pod koberec není znakem slabosti. Ti co se tetelí blahem budou zklamáni.

0 14
možnosti
SB

Západ že před svými problémy nezavírá oči?

Mám přesně opačný dojem. Například místo toho, aby něco podnikal proti pašerákům lidí ve Středomoří, se stále zabývá tím, jak nakýblovat několik set migrantů do zemí, které toho jsou zatím ušetřeny.

A jako spousta nepříliš logicky uvažujících lidí i vy píšete totální hloupost:

"Ti co se tetelí blahem budou zklamáni."

Někteří lidé (a k nim patrně patříte i vy) nepochopí, že existují i takové osoby, které striktně oddělují svá přání od svých prognóz. Že když řeknou "za favorita nedělního fotbalového zápasu mezi Teplicemi a Brnem považuji Teplice" tak to neznamená ani to, že si přejí, aby Teplice vyhrály, ani to, že si přejí, aby to ty Teplice prohrály. Prostě vycházejí z toho, že Teplice třeba jsou v lepší herní pohodě a Brnu navíc budou chybět tři klíčoví hráči z důvodu zranění nebo disciplinárního trestu.

Třeba i těm Teplicím fandí, ale není to důvod, proč říkají tuto prognózu. Jejich prognóza by byla úplně stejná, kdyby jejich oblíbeným týmem bylo naopak to Brno.

Málokdo z nás, kteří vidíme budoucnost Západu černě, z toho máme radost.

Ale vy to prostě nepochopíte.

14 0
možnosti
MT

Totalni degenerace Zapadu z blahobytu. To zastavi jedine valka anebo 100x horsi virus nez Covid.

9 0
možnosti
ZD

Přesně - je zhouba žít v blahobytu. Připomenu arabské (snad) přísloví : Modli se, aby děti tvých nepřátel vyrůstali v blahobytu.

3 0
možnosti

Není zřejmě daleko doba, kdy naši komouši budou emigrovat na Západ...

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 10
možnosti

Zjevně neznáte...vy fantasto;-D

0 0
možnosti
ZK

Katko, mluvíš mi z duše. A napsala jsi to moc hezky ;-).

15 0
možnosti
KL

Jééé.... Ahoj Zbyňku. Díky :-)...

0 0
možnosti
JD

a proc mlci lidskopravni organizace? nebo snad nekdo z nich protestoval? nebo spis ji to vzdelani zaplatili? jak to asi bylo?

2 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,77
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik