Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Pokud britska univerzita vzdelavala tu indickou pani profesorku svedomite, tak vysledek je spatny. Pani profesorka sve vzdelani pouzije k tomu, aby nastolila řad barevneho cloveka, protoze na zivote bilych podle ni nezalezi. sama totiz bila neni a ke svym ucitelum vdecnost neciti, pokud si mysli, ze ani jejich bily zivot nema cenu....ma potom cenu nutit takovym lidem evropske hodnoty, evropske vzdelani a evropsky typ humanity? vzdelani je prece k tomu, aby se spolecnosti darilo lepe a podle jejiho vyjadreni to tak nebude...k cemu to potom?

11 0
možnosti
MV

Argumentujete, myslím, věcně a správně, ale máme co dělat s neomarxistickou ideologií. Nevím o případu v dějinách, kdy by zastánce ideologie zajímali věcné argumenty? Argumenty a diskuse vedou k pravdě a nakonec k obnažení nesmyslnosti ideologie. To se nehodí.

7 0
možnosti
Foto

Pokud mu v tom lidé jako Vy budou pomáhat ....

Nebojte, tam si poradili už s horšími blbinami, než nějakých 96 pohlaví a pod.

Přitom je zajímavé, že se podobně blbne i u nás, a tom Vám nevadí.

Připomínám ten trám a třísku v oku. Ten Váš trám by se mi hodil na opravu kůlničky.;-D

1 15
možnosti
SB

Ono to jde, poradit si s blbinami, když je vyvíjena snaha o řešení.

Ale tady žádná snaha o řešení vyvíjena naní.

Dokonce každý, kdo řekne, že tyhle věci jsou blbiny, je okamžitě zostouzen.

Mně nedělá vrásky na čele současný stav, i když i ten je velice neutěšený. Mně dělá mnohem více vrásek na čele skutečnost, jak se k tomu stavu přistupuje.

I léčba alkoholismu může být účinná pouze v případě, že člověk otevřeně přizná, že je alkoholik. Nemůže být účinná v případě, že si člověk myslí, že "ano, já se občas napiji, ale o žádném alkoholismu u mne nemůže být řeči."

To, že Západ je nemocný, je velký problém, ale to, že si tu svou nemoc ani nepřipouští, to je ještě desetkrát větší problém.

20 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 25
možnosti
SB

Ukazujete pokřivenou logiku sluníčkářů:

Něco si přejí (aby Západ fungoval) a každého, kdo tvrdí,l že nefunguje, hned onálepkují, jako že chce na Východ.

Nikdy nepochopíte, že člověku se třeba na Východ v§ůbec nemusí chtít, ale přesto může mít dojem, že to Západ dělá špatně.

Ani slovem jste nenapsal, v čem se podle vás paní autorka mýlí, pouze z její kritiky Západu dedukujete, že chce na Východ.

26 1
možnosti
MN

Ještě nedávno si pamatuji zdevastované Krušné hory a města, kde se nedalo dýchat (Teplice, Most atd. atd.), a např. na Ostravsku to nelze často ani dnes. Tisíce lidí to odnesly zničeným zdravím, rakovinou atd. a Lhotská se jim pošklebuje. Ke zlepšení stavu došlo jen a díky tomu, čemu pologramotná Lhotská říká "klimatické sebemrskačství". A no-go zóny jsou spíše v ČR, než na Západě, a bez migrantů.

0 29
možnosti
ZD

Když něco hýká jako osel, chová se jako osel a předvádí se jako osel ... co je to děti, kdo to uhodne první ?

12 0
možnosti
JT

J70i85r27i 31T45i59c27h96y

2. 7. 2020 17:25

R^ Myslim si, ze "zapad" uz se do znacne miry porazil a bude jeste hure.

13 1
možnosti
JS

Z dnesniho pohledu se zda organizace RVHP jako spolek rozumnycch, racionalne uvazujicich lidi. I kdyz v zaveru jejich hospodareni koncilo bankrotem, tak to nebylo zamerne zniceni prumyslove vyroby energetickym kolapsem, tak jako to pripravuje soucasne vedeni Evropske Unie.

26 3
možnosti
ZD

Opět výstižné a popisné. Lidé holt potřebují adrenalin a tak nemaje válek a morů - naordinují si ho sami.

16 3
možnosti
AM

Člověk by neřekl, ale vy se na ten "konec Západu" všichni strašně těšíte, co těšíte, už se ho nemůžete dočkat .......

0 26
možnosti
MV

Rovnou jste mohl napsat že na nárožích předčítáme Marxe nebo Marcuseho, vozíme sem přes Vltavu pakistanské inženýry, vyhazujem do vzduchu elektrárny a převlékáme se do žertovných kostýmu „pohlaví č. 54.“

Kde by byli diskuse bez myslitelů jako vy!

18 0
možnosti
JD

kritika je fajn, pokud smeruje ke zlepseni nejakeho postupu, rozhodnuti atd., pokud je to jenom rozcarovani nad tim ze svet je takovy jaky je, pak je smutna a nanic

1 11
možnosti
MV

Každý myslící člověk od 15 let výše naprosto jistě ví, že Západ se má držet základních principů, které fungovali naprosto běžně cca před 10, 15 lety: 2 pohlaví - nikoli 70, migrace individuální nikoli masová, energetika jaderná nikoli větrná nebo putinovská, výroba lokální (nezatížená přebujelými odbory a tzv. sociálními výdaji) nikoli čína za každou cenu, miliardy dávat školství doma nikoli na podporu demografické exploze v africe atd.

Takže zlepšení postupu se jmenuje „zpět k tradičnímu Západu“.

12 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,77
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik