Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... tak zatím pro to Západ dělá maximum a Vladimíra Vladimíroviče ani Si-Ti k temu evidentně vůůůbec nepotřebuje! Dekadence dosahuje vrcholu, sociální konstrukt se bortí, lidská práva nás rázem osvobozují od jakékoliv povinnosti a bezbřehá svoboda nám dovoluje beztrestně okupovat a drancovat města, loupit, krást a vraždit! Až temu "nahoře" dojde trpělivost, tak si nás vychutná jak Sodomu-Gomoru,- ..... a to bude neskutečnej mazec!R^

15 0
možnosti

A jsme svědky toho, že už to začalo a solidně to nabírá na obrátkách :-) Akorát "liberální demokraté" (kteří nejsou ani liberální, ani demokraté - jen toho mají plnou hubu) to nechtějí vidět.

8 0
možnosti
Foto

Úplně se děsím, aby Alice Bah Kuhnková a Pierretta Herzberger-Fofanová nezačaly protestovat, že je ve vládách afrických zemí příliš mnoho osob černosšského vzezření.......

23 0
možnosti

Dnes souhlas bez výhrad.R^

1 0
možnosti
TK

Kdo je to ten "západ"? Kdo za tím stojí a jaký je cíl? Komu to prospěje?

0 1
možnosti
MV

M23i32l22a29n 59V31i29k

2. 7. 2020 14:25

Prospěje to jen NEcivilizaci...

0 0
možnosti
PS

Navrhuji experiment. Bojovníci BLM musí okamžitě přestat využívat vše co vynalezl rasistický běloch. Tím že používají přístroje od bělochů jasně dokazují že to nemyslí vážně. Musí vyřadit i věci jenž rozkrádají jiné kultury například nesmí používat hůlky nebo musí platit penále.

39 0
možnosti
MH

Jednoduchá obrana, vše co bílý muž vynalezl, je důsledkem vykořisťování barevných. Problém Černých je však složitější, dle poslední dikce v USoA jsou rasističtí i asiaté neboť jako minorita dosáhli vyšších úspěchů než běloši a tím jim nahrávají v segregačnímu přístupu k Černým. Něco jako u nás (ne)rasistický vztah k vietnamské komunitě vs. cikáni.

1 0
možnosti
JZ

Samozřejmě, že Západ "potřebuje" nepřítele. Kdyby liberální propaganda neměla Rusko a Čínu, tak by si je musela vymyslet. Jinak by si totiž někteří její konzumenti mohli uvědomit, že bílé sebemrskačství a politická hyperkorektnost nejsou zas tak cool vynálezy moderní doby. I v USA teď Biden sbírá nejvíc potlesku za tupé demagogie typu "z jakého prezidenta si myslíte, že budou mít v Rusku a Číně největší radost, mě nebo Trumpa?" Ray Bradbury dnešní Západ už dávno popsal v románu 451 stupňů Fahrenheita. Akorát že jeho román byl míněn jako varování, ne návod:-)

28 1
možnosti
PC

"...Ray Bradbury dnešní Západ už dávno popsal v románu 451 stupňů Fahrenheita...."

------------------------------------------------------------------------------------------------

Pane Zapletale,;-)

výborná kníha, stejně tak jako Konec civilizace od A. Huxleyho.

0 0
možnosti
AM

Klasická konzervativní šlichta známé autorky této pochutiny.

Ale třeba manažer ČEZ Pavel Cyrani o přechodu na nefosilní energetiku říká: "Když tak sleduji postup inovací, vývoj všech možných technologií - a pokles jejich cen, řekl bych, že to nakonec bude jednodušší, než si teď myslíme a než nás vůbec před časem napadlo. Mluvím samozřejmě primárně o energetice, transformace ale čeká všechny sektory ekonomiky."

A dodává, že je třeba se zelené Evropy přestat bát...

https://nazory.aktualne.cz/rozhovory/potrebujeme-dostavet-dukovany-a-prestat-se-bat-zelene-evropy/r~a131a624b4da11eab408ac1f6b220ee8/

A mimochodem - Čína se pořád hlásí ke klimatickým závazkům pařížské dohody.

Ale chápu, že hartusení konzervativní blogerky nemá a nebude mít konce ...

4 23
možnosti

Když něco tvrdí manažer ČEZu, tak je to ta jediná, skutečná, pravda?:-P

15 0
možnosti
PK

Ano a infekce postupuje velmi rychle, Lego pozastavilo reklamu stavebnic s policajty...;-D

21 0
možnosti

Karma. Jen doplním. To na vnějších hranicích je záměr, ne neschopnost. Záměr zničit evropské národy, vzdělané, s historií a tradicí a nahradit je beztvarou snadno ovládnutelnou masou.

32 0
možnosti
SB

Jenže právě tahle masa nebude snadno ovladatelná. Ta bude naopak neovladatelná.

Bude neovladatelná v tom smyslu, že nebude sice politikům do ničeho kecat, ale též je nebude nijak respektovat.

Vidíme to na no-go zónách západoevropských velkoměst. Jejich obyvatelé nekladou politikům nepříjemné otázky ohledně výše státního dluhu nebo ohledně osobních skandálů typu Nečas - Nagyová, ale také je nikdo nedonutí k dodržování elementárních pravidel, které většina původních Evropanů dodržuje, i když třeba na toho prezidenta nebo ministerského předsedu nadává.

8 0
možnosti
JZ

Západ má samozřejmě chyby, ale blog trochu připomíná jubilejní dvoutisící ruské státní televize Západ a dolar už musí konečně padnout. ;-D;-D;-D

10 27
možnosti
SB

Za tři roky budete vy sám tvrdit to, co píše paní autorka ve svém článku už dneska, a budete se tvářit jako génius, že jste na to přišel.

Nebude vám ani trochu hanba, že jste na to přišel se tříletým zpožděním, ale budete mít pocit, že jste vy ten chytrolín, který ostatním lidem otevírá oči.

Budete jako reformní komunisté v roce 1968, kteří najednou viděli nějaké mouchy na tom, co oni sami dvacet let budovali nikoli s mouchami, ale přímo zgruntu špatně, ale v tom roce 1968 se tvářili jako géniové, že najednou zjistili, že ti hokejisté v roce 1950 vlastně neměli být zavření a že "se dělaly chyby".

Za tři roky budete psát blogy, ve kterých budete jako úžasný objev sdělovat celému světu to, co desítky a stovky lidí tvrdí už dnes a co tvrdily už před léty.

22 5
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,77
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik