Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

buďme jen rádi, že ovládat sofistikovanou zbrojní techniku mohou jen vzdělaní lidé. ačkoli je otázka, co tito udělají, když budou mít u hlavy kvér

0 0
možnosti
JS

Aaa, maestro MINUS Policky, kteryho nikdo necte opet ve sve roli.

Takhle clovece v tisni nijak neprorazite. Porad jen budete cumet tam vzadu nekde v rohu daleko za lidma, kteri psat umi. Takze minusek prosim a pajcku na migracka v tisni taky ;-D

0 0
možnosti
VD

Komunisti mali pravdu, keď tvrdili že USA sú hrozbou pre celý svet. Pôvodní obyvatelia Ameriky boli Indiáni. Dnešný obyvatelia Ameriky sú potomkovia kolonizátorov, ktorý vyvraždili pôvodných obyvateľov. V dnešnej dobe USA vedú obchodnú i politickú vojnu z celým svetom.

Za vystúpením Anglicka z EU stojí americká propaganda. Vďaka americkej propagande Angličania ani netušili za čo hlasujú v referende. Vystúpenie Anglicka z EU malo oslabiť EU ekonomicky i politicky.

EU sa snaží konkurovať Američanom v medzinárodnej politike. Utečeneckú krízu zorganizovali USA aby sa EU nemala čas miešať Američanom do medzinárodnej politiky.

Koronavírusová pandémia je vyvrcholením obchodnej i politickej vojny. Čo myslíte, na čo potrebujú mať Američania biolaboratóriá rozmiestnené po celom svete?

https://www.hlavnydennik.sk/2020/04/26/preco-maju-usa-biolaboratoria-po-celom-svete-a-co-s-tym-ma-koronavirus/

Odkiaľ pochádza koronavírus, z Číny alebo z Ameriky?

https://www.globalresearch.ca/coronavirus-covid-19-made-in-china-or-made-in-america/5706272

2 1
možnosti
JK

Pane Duga, kolonizátoři Indiány nevyvraždili. Ti většinou pomřeli na rýmu a chřipku, které tam kolonizátoři zatáhli a proti kterým Indiáni neměli imunitu...

0 1
možnosti
JC

Perfektni , pravdivy clanek, smekám.

0 0
možnosti
PV

Pokud Trump nevyhraje, tak to určitě zajímavé bude. Ale z jiného důvodu, než zde píšete. Trump už několikrát avizoval, že pokud prohraje, tak výsledky voleb neuzná. A to bude poprvé v americké historii, kdy poražený kandidát odmítne předat své křeslo vítězi. A já si opravdu nedokážu představit jak by Jeho Ego Donald První sklapnul podpadky a noblesně předal moc Bidenovi a odkráčel.

2 3
možnosti
JC

Petre nevis co mluvis.Ziji zde[ v Canade] 51 let. Pres. Trump nikdy neřekl,ze volby neuzná. Ma výhrady k volbám.Nesouhlasi s možnosti[ to chtějí demokrate]aby se mohlo volit postou předem a ještě jednou osobně v den voleb. V USA nemusíš předkládat ID [občanka]. Valná většina černých ID nemá.Nechteji, chodi pro podporu 2x. V Česku musis předkládat občanku, nebo jine ID. Ze demokrate podvádí, vi každý zde na kontinentu.Clintonka porad brečí, ze ji poslední volby ukradli. Není to pravda.Pres. Trump to děla zadarmo[ jako p. Babis].Jde mu o záchranu USA.

Socialismus zde kvete mezi mládeži a černými.Cerni zde chtějí reparace-penize , za to ze byli v minulosti otroky. To by se mohlo v Česku chtít od Rakouska take.

Muzes to navrhnout.

7 0
možnosti
JT

Apel všem americkým Bílým pracujícím heterosexuálům : JDĚTE K VOLBÁM.

Sice zvolíte magora, ale Amerika zůstane velikánskou.

2 0
možnosti
Foto

Pan Polický se zase ukliká :-)

5 1
možnosti
JU

Nejlepší článek za poslední týden, možná i víc...R^

4 0
možnosti
Foto

Tu nestabilitu do světa zanesl právě Trump svým stylem "slona v porcelánu" a neustále ji zhoršuje.

Tedy pokud nevyhraje Trump bude to pro svět i pro nás jen pozitivum a návrat k relativně klidným časům.

0 24
možnosti
JS

no to určitě a u nás za všechno může prezident Zeman a ve světě za všechno může Putin... pane vy to máte v hlavě srovnané! to se musí nechat! (ironie)

6 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik