Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vláda, cituji vás: "si na jaře nevedla zase až tak špatně" - já myslím, že až přehnaně což bude stát nemalé peníze a švédský příklad té naší, i jiným vládám s podobným přístupem, ukazuje, že ta přísná opatření jen problém odsunula na pozdější dobu. Nevím, ale vládním činitelům i odborníkům snad muselo být jasné, že jarní opatření nemohou platit až do kýžené proočkovanosti obyvatelstva když žádná vakcina ani dnes ještě neexistuje.

16 1
možnosti
LH

V které oblasti jsou na tom Švédové lépe...

4 1
možnosti
MK

Nesouhlasím s vámi. Vůbec si neuvědomujete, jaké utrpení přinášejí roušky lidem s respirační diagnózou. Zažívají asi takové pocity, jako kdyby vám někdo násilím strčil hlavu pod vodu a cca jednou za půlminuty vám povolil krátký nádech. Každý, kdo toto ignoruje, je neuvěřitelný sobec.

Uvědomte si, že existují i jiné a horší nemoci než covid. A lidé, kteří jimi trpí, se též chtějí léčit a žít a nemuset stále přinášet oběti ve prospěch zdravých strašpytlů.

14 7
možnosti
Foto

Já to vidím jinak Chytněte se za nos, pane mudrci Polášku. a neurážejte.

2 2
možnosti
Foto

Stoprocentně s Vámi souhlasím. (Téměř - až ne a nějaké drobnosti). A také chválím vládu za její obezřetnost na jaře 2020. Na začátku léta se bohužel nechala ovlivnit jak lobistickými skupinami - tak i křiklouny ze strany nespokojených občanů, opozice a "chvilkařů" - měla postupovat uvážlivěji. a opatrněji. (Moudrost je ale vzácná vlastnost). Tlak na ni byl opravdu velký, a teď vidíme důsledek. :-/ Doufám, že všechno dobře jen dobře dopadne, ale musí se umoudřit i ti nemoudří občané - budou disciplinovanější. Ani mně se nelíbí nošení roušek, jsou ale horší věci na světě s kterými se musíme často smířit.. Díky za Vaše rozumné názory, paní Lhotská. (Jste mojí favoritkou v blogerské soutěži).R^.

8 16
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že moudrost je vzácná vlastnost, bohužel vám byla odepřena, ale i s tím se dá žít.

6 7
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 38,19
  • Průměrná čtenost 4934x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik