Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 5
možnosti
AN

A14l61e91š 56N69o53v19á10k

8. 10. 2020 14:20

něco se děje? Preference ANO jsou tři roky od voleb stejné...:-)

4 1
možnosti

V předchozím příspěvku jsem myslel všechny strany demobloku

0 0
možnosti

Plný souhlas s článkem a jasná karma. Ale nepochopil jsem proč tam není jedna důležitá věc, která podle mne bude před volbami hrát důležitou úlohu. A to jsou imigranzi a jejich vítání. Tam všechny strany kromě ODS (která je v této věci rozštěpená) vítají imigranty. A to může být problém i v předvolební kampani. Co když babiš vytáhne před volbami protiimigrantskou kartu. Co na to ODS, která bude v koalici s TOP 09 a KDU? Tedy s vítači migrantů.

2 6
možnosti

A postoj k Cechů k imigraci je jasný a možná to bude klíčové téma voleb.

2 0
možnosti
JR

J29a52n 85R42á19ž

8. 10. 2020 13:59

Podle prohlášení Fialy to vypadá, že ODS vyhrála s převahou krajské volby a tak je jasné, že příští rok Fiala povede ODS do Strakovky s fanfárami. Musí to vědět, je přece profesor-politolog.

Takže jakékoliv předpovědi nás laiků jsou bezpředmětné. ;-D

7 2
možnosti
JZ

Jak se vám topka dostala do (polo)konzervativního bloku? Už jen za tohle se mi chce dát antikarma:)

0 0
možnosti

Volby se nedají porovnávat v krajských jsou strany často v koalici s různými necelostatnimi uskupeními a to jim přináší hlasy ..... ale bez nich je nedostanou

1 0
možnosti
AN

A69l70e56š 38N83o63v98á88k

8. 10. 2020 13:19

heslem doby je piratizace.:-)

0 0
možnosti
JK

Tohle není vůbec špatně provedené shrnutí a dedukce dalšího vývoje. Až na drobnosti, jednou je program "Antibabiš", to je prokazatelně mediálně prosazeno Babišem a vymyšleno s největší pravděpodobností Prchalovým týmem, ještě v době, kdy byli v laufu a dařilo se. Opozice se již dlouho snaží kritizovat vládu jako celek, případně ministry a jen nápady, které vláda plodí, a není toho málo, opozice už nestíhá. Ostatní drobnosti se dají přehlédnout.

Sranda by byla, kdyby o voliče soupeřila vámi popsaná dvě uskupení o ideologii a řešení konkrétních problémů a to nadávací a pomlouvací kampaň nechali na zbytku osazenstva.

Po volbách může vítězné seskupení vytvořit menšinovou vládu s podporou uskupení druhého pro většinu návrhů a pro zbytek by byla vyjednána podpora jinde.

Babiš by pak musel prožít emociální sebedestrukci, jeho ego by vybouchlo, to by nemohlo vydržet.

1 2
možnosti
MK

Program "Amtibabiš" není o nic horší než "Všeci kradnů". Vprogramu tedy určitě chyba nebude.

A vámi uváděné rozpory (vztah k Bruselu, Green Deal, sňatky homosexuálů) považuju za naprosto podružné, na které stejně v následujícím volebním období nebude čas.

Akutně bude potřeba vyřešit problémy naprosto jiné. Především udržitelnost důchodů (obnovení důchodové reformy), stabilizaci veřejných rozpočtů (zákon o dluhové brzdě, který nepůjde obejít), digitalizace, energetická strategie, podpora ekonomických aktivit (včetně zrušení EET). V těchto oblastech žádné podstatné spory nevidím.

13 3
možnosti
AP

S tím "nebude čas" nelze souhlasit. EK tlačí Green deal hlava nehlava a má na něj padnout cca polovina fondu obnovy ve výši 750 miliard EUR.

0 0
možnosti

Nezbývá než konstatovat, že pokud Kateřina studovala politologii, u Fialy to naštěstí nebylo. R^

10 3
možnosti
ZD

Věřím, že také studoval. Mnohdy se ale studium míjí účinkem....

3 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,26
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik