Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pravda pravdoucí.. .tohle by si měl přečíst pan Bílina, tkerý by začal možná tvrdit že to dělí doník... ale bohužel tohle vše je od demokratů za brutální podpory médií.

7 0
možnosti
IL
JT

J47i36r90i 62T52i14c50h66y

29. 10. 2020 17:34

Tento mor se nesmkirne rozsiril na "zapade", zejmena v nekterych byvalych bastach demokrcie. My celkem zatim dobre odolavame, ale i zde se jiz projevuji vysledky lzive propagandy z takovych doupat jako je CNN.

17 0
možnosti
JS

J26o82s88e19f 75S11u73k

29. 10. 2020 17:27

ano, "nová cenzura" útočí na ústavně chráněné právo svobody slova nejen v Evropě, ale i v USA. Je nutné to odmítnout, zveřejnit a trestat ty, jež si osobují právo umlčovat druhé a šířit jen svoji "pravdu"..Přihlásí se některý z našich politiků k tomu, že novodobou cenzuru podporuje?!

8 0
možnosti
JN

I u nás toto nebezpečí hrozí. Kolik už bylo vymazáno diskuzních příspěvků? Stovky? Když neomylný cenzor rozhodl, že jiný názor než ten jeho správný, je nutno smazat, tak se to stalo. U kolika blogů a článků byla zrušena diskuze, protože tam byly jiné názory, než ty jediné správné?

33 1
možnosti
AK

Potvrzuji. Od jisté doby, kdy jsem si na aktuálnecz všimnul, jak jsou diskuse otevřeny či neotevřeny v souladu s články, kde by mohlo hrozit znemožnění autorů, resp. jimi šířených nesmyslů a polopravd, tento web nenavštěvuji.

1 0
možnosti
PB

..... tak pět jařin nazad tady "cancel culture" prakticky cíleně a účelově usměrňovalo diskuse o nelegální migraci prakticky den co den,- kdo nesouhlasil s vítáním, s intelektuálním a kulturním obohacením, kdo odmítal selfíčka a duchaplná hesla "to zvládneme!" byl zkrátka zakázán,- v praxi vystavena stopka blogovat,- tedy vymazán. Pokud se takových pomýlených xenofobů, fašistů a rasistů pod diskusí na hlavním portálu sešlo několik, byla tato diskuse též zakázána,- v praxi am blok zrušena! ,- ........... a jaká je dnešní realita s odstupem pěti járů?!,- inu, můžeme fakticky a s jistou prohlásit, že pravda těch "zakázaných" konečně zvítězila nad mediální bublinou nestoudných lží, uměle vytvořených korektní politikou,- konkrétně Francie dnešních dnů jest teho zářným příkladem!R^

34 0
možnosti
TT

Francie zářným příkladem není - furt tam melou cosi o radikálním islámu, islamofašismu apod., dokonce i Le Penová neřekne to, co tady odjakživa nechceme: islám a muslimy, ale mluví o islamismu.

1 0
možnosti
LC

Již pár let tvrdím, že jsem začal žít svůj život podruhé. Je to občas tak stejné, až se tají dech. Jenomže těm, kterým je 40-, ti to nevnímají a ani nemohou. Přímo klasikou je host ČT09, pozvaný něco okomentovat. Jestliže neprojeví správný názor, byl hostem ČT naposled.

37 0
možnosti
Foto

Nebojte, oni i ty 40 letý to videj a chápou, co se děje

1 0
možnosti
IB

I60v12o 77B19o10u82š16e

29. 10. 2020 12:23

Možná je to vymazání tak dokonalé, že ani sama autorka nedokáže uvést nějaký konkrétní příklad.

8 24
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 8
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,01
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik