Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jen další pokus levičáků o genderovou vyváženost, a samozřejmě hloupý a vůči ženám urážlivý. Pokud hovoříte o našich sousedech z D., tak bych řekl, že o německé kancléřce Angele Merkelové si nikdo netroufne říct, že její hlavní kvalifikací byl fakt, že je žena, neboť pánové v její CDU se s ní vůbec nemazlili a na její post nemilosrdně útočili a pokud zůstanu dále v politice , tak analogicky je to s pani Thatcherovou. BTW ani jedna ze zmíněných dam neplýtvala energii a časem na nepřirozené tlachání na téma ženy v politice. Všem schopným ženám, na rozdíl od všech křečovitých hlasatelů více žen v politice, udělaly tu nejlepší službu....R^

4 0
možnosti
LB

Samozřejmě, souhlasím s paní Lhotskou. Jenže mocenské klice, která tlačí tyto kvóty jde o něco jiného, než o rovná práva pro ženy. Samozřejmě, že jí jde o moc, jde jí o to, dosadit na rozhodující místa své lidi. A kvótami na "znevýhodněné skupiny", jmenovitě třeba ženy, jejich cesta k prosazení sebe samých do mocenských pozic prostě začíná.

8 0
možnosti
PB

P76e50t75r 97B64u12r52i93a39n

14. 1. 2021 11:27

Naprostý souhlas. Byly doby, a ještě i jsou, že když se na nějaké teplé administrativní místečko dostala mladá sexy osůbka s vyvinutými plováky, okolí se pohrdavě ušklíbalo a všem hned bylo "jasné", jakými kvalitami se tam prodrala. Prakticky měla kredit tupé pracovnice eskortu, a i když mnohdy nespravedlivě, určitě to pro ni nebylo vůbec příjemné. Ženy dosazené na vedoucí místa v době kvótové nečeká lepší hodnocení.

2 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 39,63
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik