Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J30i18r55i 82V68r66a45b11e83c

21. 1. 2021 11:36

No presto vsechno je pan V. Klaus vedle jak ta jedle. Doufam, ze za to nemuze zase nejaky Nemcour..... pan Alzheimer. EU

1 2
možnosti
Foto

Senioři nejsou menšina. Jak pravil již p. Horníček- každý máme dvě babičky a dva dědečky, z čehož až zákonitě vychází, že dědečků i babiček je dvakrát víc než lidí;-) p,s. za text Dědovy mísy mám od adminů černej puntík s tím, že jde o reklamu a spam. To beru jako diskriminaci seniora, ač jsem pouze tři čtvrtě století mlád:-) A vážněji- každé zboží má své konzumenty, a na i pro každou skupinu lze cosi prezentovat, a různým způsobem. A lze tak pohlížet např i na tyto stránky.

3 0
možnosti
JK

Pokud někdo učiní pokus být uměleckým kritikem, riskuje, že bude titulován i jinak než nějakým "fobem". Kritik jste teda mizerný.

Ten odstavec co měla říci paní Fridrichová já vnímám přesně opačně, uctivě k seniorům, které by ráda ochránila. Jak v tom vidíte útok na důchodce to je záhada.

4 3
možnosti
JK

Kamil Fila nenapsal, že staří lidé rovná se poptávka po hloupém dějí. Důvod, proč jste to takhle postavila trefně vyjádřil pan Burda níže. A ve zdejším virtuálním prostoru jsou důchodci či senioři jedinou "menšinou", které se zde s úspěchem můžete zastávat, tak proč to podbízení v úvodu blogu.

3 0
možnosti
JK

Výstižně sepsáno. Děkuji R^

7 0
možnosti
Foto

Karma. R^ Chyba je, že se básně, jako je Dědova mísa od Jana Nerudy, už asi dět ve škole neučí. Na Fridrichovou se již nedívám, zprotivila se mi nějakého Filu neznám. Bohužel i zde mezi blogery má tento názor dost zastánců. Věřím ale, že každé zlo se ztrestá samo. Oni také jednou zestárnou, anebo se stáří nedožijí. ;-)

4 1
možnosti
Foto

Zdá se, že jste již potrestána. ;-D;-D;-D

0 2
možnosti
JB

J23a20n 31B18u20r26d70a

21. 1. 2021 10:14

Dědova mísa? Ta přece vůbec není o tom, že by dědek nebyl neschopný a nešikovný. On je. Ta báseň je o tom, že takoví jednou budeme všichni.

Tady se vám myslím opravdu, ale opravdu nepovedl příměr :-)

Celkově mě ale mrzí ten extremismus hledačů nenávisti jako jste vy. Ze všech možných výkladů si vždycky vyberete ten, který někoho pokud možno co nejvíc uráží. Jiný výklad se neuznává, výjimky, průměry, trendy a odlišnosti neexistují, automaticky se nahlíží optikou konkrétního případu. Kdyby někdo napsal, že puberťačky u filmů oceňují jednoduchý děj, budete psát, že to rozhodně není pravda, že existují ty, co ujíždí na Bergmannovi. Kdyby někdo napsal, že se stářím se šachisté zhoršují už po pětačtyřicítce, napíšete, že důchodci hrají výtečně, a že tedy autor věty je plný nenávisti a kdesi cosi.

Pro stromy nevidíte les a potřeba morálního odsudku je pro vás až příliš silná.

6 4
možnosti
Foto

Zdá se, že spíš jste Nerudovu tu báseň nepochopil Vy, pane Burdo: " V kamnech praská, dědek shrben pláče, zvadlé ruce syn mu zulíbá.. Kolo mlčí, vnouče kolem skáče:" Táto, proč se kolo nehýbá?"

2 1
možnosti
JS

Souhlas s tvrzením o úrovni vysílání čt. Pana Filu neznám , ale i on bude senior a zjistí , že sice chřadneme fyzicky a mentálně ještě dlouho ne. No a pokud jde o paní Fridrichovou , tak jsem skutečně poslední, který by se jí chtěl zastávat, ale její vyjádření mělo spíš znamenat, že kvůli nedisciplinovaným jedincům jako VK jsme uzavřeni všichni. Do hlavy jí ale nevidím.

4 0
možnosti
PC

Svádět současný stav (tvrdou šikanu a tyranii páchané na nás všech) na "nedisciplinované" občany je vrcholem arogance, výsměchu a ponižování všech občanů!

Proboha, jak je možné, že to spousta lidí nevidí, a ještě ty zločince podporují??!8-o

3 0
možnosti
ND

Ano, je to pravda, jsme označováni jako hlupáci co jim stačí cokoliv, ačkoliv jsme prokazatelně generace, která hodně četla a s ohledem na šedesátky ne zrovna ideovou literaturu, dokázali jsme si mezi sebou později zakázanou literaturu půjčovat...

měli jsme výborné filmy, prostě zlatá éra umění, která se nijak nerozmělnila ani v osmdesátých, samozřejmě až na vyjímky trezorových filmů.

Ono i zde na blogu máme důchodobijce.

Podle některých mladých taky nesoudím všechny mladé...

11 0
možnosti
ND

P.S.

Někteří zdejší čtenáři říkají, že mám ty výlevy zdejších blogerů proti důchodcům brát jako humor, jenže když je ten humor zlý a chce ubližovat, urážet, tak já se ozvat musím. Takový člověk nesahá ani po kotníky velké části mojí generace, velké části dnešním důchodcům.

8 0
možnosti
ZJ

.... Hezký článek R^! Karma.

6 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 37,53
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik