Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

To teda koukám, jak tady má cenzor a jeho kamarádi napilno!

1 1
možnosti
JK

To je ale stupidita, co jste napsala. Nebo by měl podle vás mít například spolek bojující za demokracii pro všechny paritní zastoupení demokratů a totalitářů? V hnutí sufražetek bojujícím za volební právo pro ženy také nebylo příliš sufražetů či odpůrců volebního práva pro ženy. Zajímavé je, že vám vůbec nevadí, že drtivá většina organizací, spolků, institucí, parlamentů, vlád atd. byla po staletí téměř výlučně mužskou záležitostí. A ty vaše "vtipné" kreace v druhé části textu jsou obrazem autorské bídy a utrpení. Pozoruhodné ale je, jak vám to zdejší obecenstvo žere.

0 5
možnosti
KM

Neukvapujte se v úsudku.

2 1
možnosti
Foto

Aj pravidlá bezpečnosť pri práci sú diskriminačné. Keď sme mali v práci školenie bezpečnosti, ohradila som sa akým právom ženy podľa zákona nesmú dvíhať rovnako ťažké bremená ako muži.

1 0
možnosti
Foto

Také jedna instituce by se měla transformovat : Český svaz žen - ponovu-Český svaz mužů, žen, LGBTQ a dalších gender objevů., Funkcionáři by měli před zvolením přísahat na Gender bibli, jaké mají pohlaví a hlásit změny.

5 0
možnosti
VV

Ideálem genderové rovnosti je pro mě to, až gender nikdo nebude vůbec řešit. Jakékoliv poukazování na zastoupení mužů či žen je totiž vždy omezováním těch druhých. Vše vyplývá z nepochopení, že muži i ženy jsou si rovni, stejní ale rozhodně nejsou.

6 0
možnosti
JJ

J97a63n 47J96i45r50k24a

30. 1. 2021 8:10

V jedné věci s Kateřinou souhlasím. Je to výrok "Myslíte si, že přeháním? Nejspíš máte pravdu.".

1 5
možnosti
TP

A jinak neříká pravdu? Nebo je třeba věci vidět tím správným pohledem?

3 0
možnosti
JS

Kdy budou protestovat genderove aktivistky proti vynosu prez. Bidena, ktery pod pohruzkou financnich sankci povoluje transsexualnim muzum soutezit v zenskych sportech? Nejenom soutezit, ale pouzivat zenske satny, sprchy a zachody.

7 0
možnosti
Foto

Ale viete koľko nových rekordov padne?

0 0
možnosti
PS

P84a97v17e94l 67S26i19t39a76ř

29. 1. 2021 19:23

Všem těmto feministkám bych povinně pouštěl film "Sexmise". To je dokonalý a místo 4-letého studia na VŠ by stačilo 2 hodiny v kině. To by se ušetřilo... ;-D

2 0
možnosti
JK

To ani nemusíte. Některé zjevně ten film znají nazpaměť. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Výborný článek. Karma a R^

4 0
možnosti
BK

No teda! Já zírám. Pod článkem o genderu diskutují jen muži! Tak to mě pobavilo. Gender je diskutabilní, stejně jako jednoznačná převaha mužů ve vedoucích a rozhodujících pozicích a stav naší společnosti pod tímto vedením. Na druhou stranu si jen těžko dovedu představit, že by ve skupinách požadujících zrovnoprávnění žen bylo víc mužů (nebo třeba těch 50%). To popírá logiku celé věci. Pokud jsou ženský válcovaný chlapama, těžko by je přemlouvaly, ať jdou oni sami proti sobě.

0 0
možnosti
JK

Inu, ve vedoucích funkcích jsou většinou muži, zdravotní sestry jsou převážně ženy. Ale znám i dobré manažerky a "zdravotní bratry". :-) Takže jde zřejmě o to, jaké má kdo vlohy a zájem o to které zaměstnání.

7 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,30
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik