Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J68i70r14i 64T69i19c90h34y

28. 1. 2021 18:00

Kdyz vidim, jak zpotvorili to puvodni slovo gender, tak ...

V Kanade dal predseda vlady Trudeau na ministerske pozice polovinu zen - protoze zeny zastupuji polovinu obyvatel. Kdyz se s nim dve ministrine dostaly do rozporu pro jeho nepripustne zasahy, hned je z vlady vyhodil. Nikdo se ho nezeptal, proc nevyzaduje, aby polovina horniku byly zeny a polovina zdravotnich sester muzi.

Na zrudnost "genderu" a jinych soucasnych nesmyslu (treba kontinuita pohlavi) by se daly psat romany.

19 0
možnosti

J58i92ř28í 70Š95m39í24d

28. 1. 2021 17:15

karma, velmi trefně napsáno R^

17 0
možnosti
LB

Genderová i všechna možná další nevyváženost se postupně řešila sama vývojem společnosti k humanitě a dokonalejší spolupráci, než ji začali řešit aktivisté tím, že nám všechnu tu rovnost začali mlátit kladivem (leckteří i srpem). Ono jim totiž o nic jiného, než o diktát jejich vůle nejde. Pardon, jdem jim ještě o prachy ze společného na ty jejich ptákoviny (pardon, zde nemohu být genderově vyvážený, poněvadž ženskou verzi ptákoviny napsat nemohu). Jinak doufám, že už zjistili, že alespoň jedno povolání je přirozeně genderově stoprocentně vyvážené: Svařování, protože tam na jednoho svářeče připadá jedna svářečka.

19 0
možnosti
JB

No já tedy nevím? U kamaráda v práci je jedna svářečka a střídají se na ní snad 4 chlapi ;-D

6 0
možnosti
PS

No a kde mají dnešní ideo-studenti hledat uplatnění? Každé dobré téma je už obsazené. Pokud máte v životopise uvedené společensky-zbytečné vzdělání musíte zakládat další a další neziskovky. Musíte najít téma musíte najít dostatečný počet užitečných idiotů. Opravdu nejsložitější je svou zbytečnou práci obhájit musíte přesvědčit ostatní že ačkoliv za vámi není nic vidět tak si své peníze zasloužíte a to je opravdu těžké.

24 0
možnosti
KS

To už je jejich věc, kde se uživí. Ono založit neziskovku a sehnat pro ni peníze není nijak snadné. A nejvíce neziskovek je na vesnicích - fotbalové kluby a dobrovolní hasiči.

0 7
možnosti
PT

Nechápu, proč se feministky již dávno nevzbouřily, že se neustále píše jen o covidu, ač je to TEN covid, a nepožadují nejméně u poloviny zpráv a komentářů mluvit o TÉ covidě.

13 0
možnosti
PB

P47e24t73r 55B93u11r27i93a21n

28. 1. 2021 18:58

Tak snad u poloviny zpráv a zprávců, ne?

1 0
možnosti
JP

J20i11r55i 69P82r33a70j76z

28. 1. 2021 16:18

Tahle genderová rovnost je mor. Je to blbost . A i když to nefunguje tak to nevadí, prostě budeme ostatním lidem otravovat život . To je náš smysl života. Děkuji nechci .

19 0
možnosti
MT

To neni jen mor, ktery nam "jen otravuje" zivot. Je to novodoba forma nacizmu.

2 0
možnosti
MR

Zde narážíme na mantinely schopnosti člověka vnímat realitu a existenci, a tak si část věcí neuvědomuje. Neuvědomuje si to, že společnost se generačně obnovuje a každá generace se rodí do určité doby, určitého stavu, hodnot, myšlení a lidského inženýrství co platí pro Evropu. Pokud ještě společnost přidá tzv. pod kotel, tím že se snaží investovat do mladých generací s tím, že přispěje na duševní vyspělost, tak ještě více odtrhává mladé generace od reality. Každý člověk, který se zde narodí a narodil musí si o všem udělat své poznání, zkušenosti a vlastně svůj svět a existenci, navíc sám a my všichni se oddělujeme od celku a celistvosti všeho, vývoje, času, tím že nemáme časovou inteligenci, tedy schopnost vnímat vývoj dějů před měsícem, roky stovkami let, my druhý den už pomalu nevíme, co bylo včera a za týden už téměř nic ... Mladé generace rostou a rozvíjejí následně bublinu určité iluze společnosti, neboť nic jiného neznají a nemají tzv. zpětnou vazbu, tedy zkušenosti a cit k hodnotám, tedy nejsou konfrontování s životní realitou a drsností přírodních podmínek planety. Pak přijde přírodní cyklus, třeba virová pandemie a mnozí jsou vykolejeni a potřebují autoritu, vedení, silný stát. Zde se zapomíná že člověka tvoří výchova, vzdělání, svoboda ale co z toho vytváří tzv. přidanou hodnotu, duševnost, a to je konfrontace s drsností života a chováním zde, i přírody, planety. Tím že člověk a populace trpí časovou slepotou, tím pádem nevnímá plnou realitu a komplexnost jež tu běží miliardy let a má mnoho odnoží dějů, tak sklouzává do vlastního světa a má tendence se dostávat pod určité vzorce, algoritmy, chování a myšlení, jež jsou dány aktuálním společenským děním, rodinou, školou. Dnes se vlastně učíme na zrádnosti tzv. 4 velmoci, mediím, tisku, jež vlastně mají dnes hlavní slovo a vše nám tlumočí a přetlumočí.

1 0
možnosti
MR

My pak přijímáme jejich politiku, zákulisní vedení a nemáme šanci kontaktovat přímo zdroje, a to navíc v době kdy internet se dostal do většiny domácností a tato doba vyžaduje po lidech rozvinutou inteligenci tedy IQ minimálně nad 110. Tím pádem je pro většinu společnosti problém rozklíčovat pozadí informací, jak jsou sděleny, jak jsou rozdělené role ve státě, kde jsou rozdělené role a to na malá část stát, další část obce a kraje, a nakonec občan a vedle občana organizace jež zastupují živnostníky, zemědělce atd. Tedy jsme ve dvojí krizi lidského inženýrství zaměřené na mladé generace od roku 1989, a krize lidské inteligence schopnost žít a chápat plně rozvinutý, globální složitý svět a vytvořit si filtry a být v klidu. Jedna část nám pak "cpe" ochranu planety, to už dávno řešili celosvětově předchozí generace, dnes jsou více sobecké, tak svoje práva, identitu, pohlaví,(genderismus, multikulturalismus ..) a druhá strana umožňuje vládu nad společnosti s využitím nástrojů jež si uvědomují tyto hendikepy člověka, tím že je snadno manipulovatelný a že malá část populace má na to IQ. Tím narážíme i na svůj evoluční strop. Pokud by nezasáhla příroda a planeta, tak člověk by dále rozvíjel svoji existenční bublinu a sám sebe zlikvidoval, byl by čistě impotentní ...

0 0
možnosti
PK

Nejvíc mě "pobavil" průšvih, či spíše prů... na pařížské radnici (primátorka Hidalgo). A to není žádná bezvýznamná instituce. Tam už jsou snad muži bílou vránou, že se tam nepoměr bude trestat. V takové funkci seděl např. i pozdější prezident Chirac.

10 0
možnosti
Foto

J77o14s37e14f 56B29á79r24t36a

28. 1. 2021 11:19

Rozum zůstává stát,

co všechno lze studovat!

4 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 37,53
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik