Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Naprostý souhlas.......

0 0
možnosti
AK

Jenže Babišovo křídlo si pořádně naběhlo na ty vystrčené vydle jak se patří.Rok se nic nedělá a pak by chtěl jednat dvě hodiny před hlasováním??To nemůže mít v hlavě vpořádku!!Už od první vlny covidu,to nezvládají a když,tak stak velkýmí problémy,že to mlátí všemi dveřmy v republice.Lhát si deně do vlastní kapsy nejde dlouho.A výsledek se dostavil,tak rychle,že se nestačil ani nadechnout.Jenže on Babiš si o to říkal už hezkou řadu měsíců.A ono i stokrát nic umořilo osla.Pokud bude jednat jen na slyby,které stejně neplní,tak může jít rovnou a nebo položit vládu a to hned.Bude úřednická do voleb a pak se Babiš už nepodívá do PS vůbec.A bylo by to pro náš stát jediné možné východisko z nouze,která tu je díky neschopným,nebo lépe řečeno všehoschopným politikům!!

2 0
možnosti
MP

Někteří lidé mají následující logické uvažování: když mi zatéká střechou do domu, tak to znamená, že ta střecha je úplně zbytečná. Takže ji dám úplně pryč, ale tím se samozřejmě moje situace nezhorší. Není pravda, že by mi po odstranění střechy teklo do domu více vody než předtím, to je jen nepodložené a neopodstatněné tvrzení. A stejně tak není pravda, že ta střecha měla před tím nějakou účinnost, teklo mi sem, takže ta střecha nefungovala vůbec, tudíž s děravou střechou nebo úplně bez střechy je zcela totéž. A dokonce je pravděpodobné, že zcela bez té střechy mi bude do domu zatékat ještě méně než před tím.

Zní to podivně? přesto podobnou logiku řada lidí uplatňuje.

12 3
možnosti
JK

Z vašich přirovnání by se člověk picl.

1 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma, ale větší vina je na straně vlády, která se neumí domluvit.:-)

3 0
možnosti
MP

Tady bych oponoval. V případě prodloužení nouzového stavu nebylo potřeba nic vyjednávat. To měli poslanci schválit bez řečí a automaticky, protože to je natolik mimořádná a závažná situace, že má jít stranická rivalita stranou. O konkrétních věcech se bavit samozřejmě mohou, ale o nastavení obecného rámce rozhodně ne. Buď opozice vnitřně ví, že nouzový stav je potřeba, tak to měli podpořit, anebo jsou tedy přesvědčení o tom, že je to nesmysl (a dlouhou dobu to veřejně tvrdí), tak to měli okamžitě, opět bez řečí, shodit, budiž. Ale handlovat kvůli tomu? Tím voláním po vyjednávání vydávali vlastně signál - "víme, že je to nesmysl, ale pokud nám dáte nějaké všimné (ústupky), tak vám po povolíme", a nebo "víme, že je to potřebné a nutné, ale pokud nám vláda za to nic nenabídne, tak to nepodpoříme a tím kašleme na vás všechny i vaše zdraví". A řekl bych, že pravdivá je ta poslední verze, protože i jejich vlastní hejtmané brzy opozici přesvědčí o tom, že bez stavu nouze to nejde, a obloukem se do toho stavu stejně zase rychle vrátíme, jen oklikou přes kraje, které to brzy přestanou zvládat.

7 3
možnosti
Foto

pouze se ukázala neschopnost premiéra.

Umí vládnout pouze z pozice síly, když mu všichni přikyvují. Jakmile se musí s někým dohodnout, selhává. Umí sice slibovat, ale sliby neplní, teď dojel na to, že podtrhl KSČM.

12 2
možnosti
VB

Opozice chtěla, aby 10 miliard dostala armáda zpět. Opozice nyní mohla na oplátku Babiše podpořit a nahradit KSČM. Příště mohou komouši chtít vystoupit z NATO.

3 1
možnosti
Foto

Karma... Z bláta do louže - anebo jak říkal jeden - "ať už dělám co dělám vždycky se to (pardon) v ř.. obrátí." Ach jo... ;-(

5 1
možnosti

Fandové opozice předpokládali,

že opozice nyní předloží vládě zpracovaný plán požadavků, které má vláda postupně splnit. Skutečnost je jiná, dle hejtmana Martina Kuby bude opozice čekat na to, co udělá vláda. Hodně řečí a kritiky, ale skutečnost je taková, že opozice již nyní ukazuje svoji nepřipravenost a neschopnost.

Karma!

14 9
možnosti
DR

Opozici šlo taky pouze o to natřít to tomu zlému Babišovi a po mě potopa, o nic víc.

11 6
možnosti
EH

Už chybí jenom dát vládě nedůvěru, ať se místo koronáče zabýváme koryty.

Myslím, že i vláda už je unavená, aby bojovala za něco, čemu lidé odporují.

"Těším" se na žaloby ambiciózních advokátů, co všechno bylo vymáháno neprávem. Nakonec to zaplatí voliči tak či onak.

9 2
možnosti
OD

Vláda si jí dala sama. Menšinový kabinet, který "nevyjednává"???

Svléklo se to celé donaha. Takhle jedná Andrej, který ví, že tento president od něj žádnou demisi nepřijme. K čemu je třeba důvěra sněmovny, když existuje bezmezná a hluboká důvěra rezidentury KGB na Hradě?

5 5
možnosti
JS

Nedokážou nebo nechtějí? Včerejší manévry ve sněmovně opět dokázaly , že Babiš je schopen jít pro své zájmy i přes naše mrtvoly. AB se nechtěl dohodnout, ono ho to vůbec nenapadlo. On naopak potřebuje své chyby házet na někoho jiného. No a opozice včetně chytrolína Okamury mu opět naběhla. Proč si to myslím a proč to píši? Počítejte se mnou . Vláda potřebovala 54 hlasů , měla ale pouza 48 , 6 jí chybělo. ANO + ČSSD mají dohromady 93 poslanců , proč jich bylo přítomno tak málo? To si je nedokázali navelet? Nebo nechtěli?

4 7
možnosti
Foto

J73o96s56e69f 71B70á56r72t23a

12. 2. 2021 11:08

A to, že parlament v době pandemie zasedá v polovičním obsazení vám asi uniklo.

3 0
možnosti
Foto

J49o66s33e93f 34B60á26r98t83a

12. 2. 2021 10:04

Ta poslední věta se vám povedla. A dám vám tip: Přísaha Roberta Šlachty.

5 0
možnosti
ND

Ještě nic nekončí a když tak na pár dnů, ach jo, ty špinavý politický boje, ta touha mamonu a moci...však oni to nevzdají a trumf z rukávu vyndají, už se radí, že to znovu vyhlásí... No jdou taky přes mrtvoly, rozhodnutí sněmovny je pro ně trhací kalendář...

Blivno je mi...a Hamáček pro svoji důležitost pukne

6 2
možnosti
LH

dam to i sem

Poslanec MIchalek (není to přesná citace) - my tý vládě díme přes nos at to stojí co to stojí - gratulaceRv

7 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,27
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik