Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Nevím jestli to už zaznělo, ale máme tu i doklad, že Rychetský v senátu hlasoval pro zákon, který letos zrušil:

https://www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/hlasy?G=1052&O=2%20N%C3%A1lez

1 0
možnosti
JJ

s. Rychetský by si měl vzpomět co dostal za to, že v r. 1990, spolu se s. Rumlem, pošlapal volební zákon a tím i první svobodné volby. Marně dodnes přemýšlím, kdo je tenkrát pustil do televize. Asi Rumburak podporovaný většinou národa. A jak mohl o někom prohlásit, že je agent STB a přitom to nevěděl ani o sobě.

7 0
možnosti
JK

Vidím, že ráda napíšete o někom, kdo trochu zalhal, ale o těch, kteří lžou prokazatelně hodně, ve vašich blozích nějak nic nemůžu najít ;-D

0 5
možnosti

RvRvRvRvRvRvRv

Pavlu Rychtskému nemám důvod nevěřit! Je pro mne autoritou spravedlnosti a ústavnosti. Nyní je pomlouván, protože šlápnul na kuří oko oligarchům!

:-)

1 11
možnosti
ZD

Váš komentář je podobný vysvětlování pana Rychetského. Také účelově odvádíte pozornost od podstaty. A nebo tomu nerozumím - nic divného - protože jsem dosud neslyšel jediný argument jak to ublíží ologarchovu kuřímu oku? Dle politických komentátorů a lidí více zorientovaných v politice toto rozhodnutí pomáhá stranám, které ztratily důvěru a nebo měly postupně ze sněmovny "vyšumět". Nevyšumí a tyto malé strany budou komplikovat politický život jakékoliv budoucí vládě. Budu Vám vděčný pokud mi popřete můj názor, že máte radost jak kdokoliv udělal údajně čímkoliv natruc Babišovi a nedomýšlíte důsledky. Děkuji předem za odpověď.

6 2
možnosti
JU

J45o45s21e28f 51U37l79m65a27n

20. 2. 2021 14:52

O Rychetského morálních kvalitách mám velké pochybnosti už dlouho. Nikdy jsem nepochopil tu jeho oblíbenost u některých lidí a jsem rád, že o kandidatuře na prezidenta neuvažuje. I když...dá se mu to věřit?

13 1
možnosti
ZD

Pan Rychetský je jen člověk. I když jej kritizuji - hledím na něj shovívavě, spíše s lítostí. Nikdo nejsme nestranný a nevydrželi bychom v tom stavu celý život. Nicméně bych předpokládal, že se každý bude na sklonku kariéry víc a víc o tu "nestrannost" snažit. Pan Klaus st. si svůj nejvíc problémový krok schovával také na poslední chvíli - a ta přišla. Pokud to bude platit i na zmíněného pana Rychetského - tak to bylo jeho poslední významný počin.

3 0
možnosti
JZ

Ale tak je mi sympatické, že Rychetský ví, že demokracie je vláda většiny. Ještě by to mohl vysvětlit "liberálům", kteří ho obecně mají celkem v oblibě, ale ohledně toho, co je demokracie, mají hodně pomatené představy.

7 1
možnosti
ZD

Vše ale má své meze a tak výraz "vláda většiny" dovedený do zářných konců by znamenal tolik vlád kolik osob té většiny. Tedy anarchii.

0 1
možnosti
ZZ

Nelže jenom Rychetský ale prakticky už všichni novináři ve všech médiích - a zvykli jsme si na to.

Proč bychom si nezvykli i na toto ?

;-(;-(;-(

6 2
možnosti
ZD

Spíše než zvyk rozmnožil počet lidí kterých slovo jde jedním uchem dovnitř a současně druhým ven. Neveselé!

1 0
možnosti

P46e12t52r 48Č96u62k95a11t

19. 2. 2021 22:04

Tak hlavně, že pan prezident mluví pravdu. Ještě, že je tak ohebná.

1 13
možnosti
ZD

A příklad pana presidenta má být určující ? Nebo jste si jeho pozici převzal jako etalon a omlouváte konání ostatních stylem - president lže, mohou všichni?

2 0
možnosti
JS

KarmaR^ a Rychetský u mne skončilRv on není soudce, ale další politická síla a z US udělal další komoru, která ohýbá zákony z politických důvodů a ochranu ústavy už má jen jako kouřovou clonu.

17 2
možnosti
PB

P38e18t86r 53B23u21r49i82a76n

19. 2. 2021 15:36

Naprostý souhlas. Když lže a vymýšlí si politik, tak to chápu, má to v popisu práce. Ale když lže soudce, no ta bene ústavní, tak to je na pováženou.

24 3
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,33
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik