Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní autorko, být bankéřem a Vy si šla pro úvěr, myslíte, že bych Vám jej poskytl? Ani bych si Vás nemusel proklepnout! ;-D

0 0
možnosti
ZD

Připomenu vtip o tom, že Američan je jen lépe oblečený Rus. Podobně v Číně nepřípustné šmírují , ale my budeme zjišťovat potřebná fakta.

Všichni kradli, paní starostová trpěla kleptománií.

2 0
možnosti
MV

to je zase konspiracni mazec ve stylu "ja vam to rikala - Lhotska"

pokud si bude chtit soukroma banka proklepnout zadatele o uver - udela, co bude treba a je plne v jeji kompetenci zkoumat tam, kde uzna za vhodne a v pravnim cajku.

s "nespravnymi nazory" mohou v teto a jinych oblastech mlzit lidi podobni Vam, protoze je porad na svete dost hejlu, kteri uveri i tomu, ze osel ma kridla - kdyz se jim to "spravne naserviruje"

3 2
možnosti
JR

J41a44n 93R36á75ž

15. 4. 2021 18:20

S tím, že soukromá banka odolá tlaku, aby poskytovala úvěry jen firmám se "správnými" názory na zelenou politiku, gender rovnováhu a projevují dostatečný odpor k rasismu, se velice mýlíte. Sledujte víc zprávy z USA, abyste byl v obraze, že to se už běžně děje.

Např. spol. NIKE je ryze soukromá firma, ale po hrozbě, jestli nebude vystupovat razantněji proti rasismu budou černí sportovci bojkotovat jejich výrobky, okamžitě zatlačila na bílé sportovce, které sponzoruje, aby se aktivně zapojili do hnutí MBL, jinak se sponzoringem skončí. A myslíte si, že obdobný tlak se už nevyvolává i na banky? Mohu Vás ubezpečit, že už to jede a banky s ne dost pokrokovými názory už čelí odlivu klientů.

Věřím, že za tím teatrálním klekáním fotbalistů jsou tlaky firem, jejichž loga nosí na dresech.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 3
možnosti
MV

presne - pani L vi, ze jen mlzi, protoze fuj EU. na nehloupyho cloveka trochu malo, bych rekl

1 0
možnosti
PB

..... tak z teho sa mosi MMF zákonitě zbláznit,- např. pětičlenná rodina bude mit určitě širokej záběr, ale pouze JEDEN kompl, takže digitálních stop tam bude neurekom,- rudej, modrej, černej, konspirátor, filosof, BDSM, historik, kosmonaut, militant, pacifista atd.atd.,- a z teho mixu teda vybrat ten správnej názor a přisoudit ho (ztotožnit) temu správnýmu členovi rodiny bude docela fuška,- ............ se vopravdu těším, snad se teho dožijuVEU;-D!

2 0
možnosti
LB

V takové menší míře to už funguje nyní. Kdo je klientem třeba České spořitelny, ten holt musí počítat s tím, že tato banka podporuje spolek "Nelež", který razí svoji propagandu a hází špínu na šiřitele jim nelibých názorů pod záminkou "boje proti dezinformacím" a bojuje proti tomu, aby se tyto nepěkné weby mohly živit reklamou tak, jako ostatní.

2 0
možnosti
Foto

Oni někteří posílají slušné částky různým teroristickým skupinám. Jmenovat netřeba (Trikolora a pod.) Já bych takovému darebáku také úvěr neposkytl.

4 2
možnosti
LC

Ještě to chce zrušit hotovostní platby a bude to ideál. Podle mě otázka pěti, maximálně deseti let. O takovém systému nesnili StBáci ani v nejrůžovějších snech pod duchnou.

9 0
možnosti
MK

Osobně o vašem termínu pochybuji, spíše bych čekal, že tak do 5-10 let by mohlo být nepovinné přijímat hotovost.

0 0
možnosti
MK

Pokud se bude jednat o soukromé společnosti a nikoli stát, tak s tím, aby si prověřovali klienta a hodnotili ho jak uznají za vhodné a dle libovolných kritérií souhlasím.

1 2
možnosti
PP

P93a60v71e87l 29P26o98n56e22c

15. 4. 2021 17:50

> soukromé společnosti dle libovolných kritérií

Kromě politických názorů - máte na mysli i třeba barvu pleti?

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,71
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik