Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

A ještě by mě zajímalo, zda je v plánu trestat i nenávistné výroky související s články o Vrběticích.;-)

5 1
možnosti
PS

EU = Žalář národů

Každý kdo tleská těmto zákonům už neuvažuje logicky a postrádá jakékoliv vlastní myšlení. Soudy a úřady dávají jasné signály že Evropané jsou až druhořadí. Jasným a nevyvratitelným důkazem jsou rozsudky z poslední doby. Pan "hrdina"(přezdívka ssman) na internetu schvaluje teroristický útok. Řekl toto „jak jim chutná jejich medicína? dobrá práce???!”. A dostal od soudu 6 let. Jiný pán Abdalláh Ibráhím Diallo, jenž se narodil v Libyi, neúspěšně žádal o azyl v Německu, kde byl třikrát trestán. Do Česka přijel vlakem. V červnu 2019 po poledni na silnici u obce Lukavec zezadu uchopil za rameno patnáctiletou dívku, povalil ji do trávy a znásilnil. Při odchodu jí odcizil mobilní telefon. Tedy znásilnil NEZLETILOU a ještě jí okradl. U soudu dostal 4 roky vězení.

A já tvrdím že daleko odpornější je čin znásilnění. Dále tvrdím že více nebezpečný je pán z Libye. Každý kdo tvrdí opak tak se ho zeptám pokud by si MUSEL vybrat a nastěhovat k sobě domů jednoho z těchto pánů kdo by to asi byl?

PS: kdyby otec znásilněné dal průchod svému oprávněnému hněvu a napsal a pro jistotu ještě jednou "pouze napsal" nějaký nenávistný komentář na pána co zničil jeho dceři život. Dostal by víc než ten pán co znásilňoval a kradl. A to je obrovsky špatně.

64 1
možnosti
Foto

R19o25m10a76n 92K27o43z12e20l

29. 4. 2021 10:19

Pak jistá novinářka chtěla po tom odporném činu udělat rozhovor s panem Okamurou a ani slovem to neodsoudila, jen se ho několikrát ptala, odkud ví, že to udělal africký migrant. Nelze se divit, že prezident Zeman má na novináře také svůj názor.

7 0
možnosti
VB

Já bych to nedramatizovala, osobně bych si přála, aby české předpisy byly kvalitnější, na úrovni např. Německa a Rakouska, kde se v mnoha oblastech drží vyšší laťka mravnosti, kvality, vymahatelnosti práva v praxi aj. Takže osobně by mi sjednocení na úrovni EU nevadilo, pokud by to sjednocení drželo vyšší rovinu kvality práva podle západ. zemí, nikoli aby se právo zhoršilo podle méně právně vyspělých států. Jinak si myslím, že soudce je zpravidla schopen rozlišit, co je prostě jen (oprávněná nebo i neoprávněná) kritika a co je šíření nenávisti apod.

6 26
možnosti
PK

Bohužel asi nevíte,že třeba v Německu jsou lidé vyhazování z práce za to ,že nesouhlasí s emigrační politikou kancléřky Merklové!

10 3
možnosti
VB

Kdo je Brusel? V podstatě z poloviny mají na veškeré dění na úrovni EU vliv bohužel postkomunistické země - jak "Brusel" modelují, taková bude. Brusel byla mnohem lepší v době, kdy tam ještě nepatřily východoevropské země.

7 30
možnosti
JR

J20a85n 80R94á49ž

29. 4. 2021 13:57

Takto lze označit vrcholný stupeň demagogie.

5 3
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik