Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J70a77n 49H68y70n62e86k

8. 5. 2021 9:29

Ten, kdo je nebezpečný pro Západní Evropu není Rusko, ale zelený fašismus, kterým je prosycena předevšim EU, Německo a dalši západní země.

1 0
možnosti
JK

Jaké znaky fašismu spatřujete v onom „zeleném fašismu“?

2 0
možnosti
PM

P96a91v42e40l 30M42a49c58h

7. 5. 2021 18:21

Je to velice smutne ale lide se nikdy nepouci z chyb jinych lidi. Nove generace si tu stejnou chybu musi udelat sami a teprve potom si to pamatuji. Tyto marxisticko utopisticke experimenty budou lide zkouset bohuzel na veky........... a vzdy ze stejnym vysledkem.

3 0
možnosti
MT

Kdy uz konecne tito "klimaaktivisté" budou stihani a trestani jako fašiste ?

6 0
možnosti
JK

Jaké znaky fašismu spatřujete v konání klimaaktivistů?

2 0
možnosti
RP

Ekologická hnutí, která kdysi působila na rozvoj společnosti prospěšně, nyní už nějakou desítku let společnosti tvrdě škodí. Doufejme, že se tyto hnutí podaří zahnat do marginality.

6 1
možnosti
JV

J21a80n 86V44ě43r85n65ý

7. 5. 2021 9:55

Feudál: Hlasujte peněženkou.

Lid hlasuje pěněženkou.

Feudál: Ne takhle ne.

2 0
možnosti
LN

A ještě doplním podobnou poznámku, jako Jaroslav Novák. Z možného dalšího vývoje jde opravdu strach. Kam to zajde? Až tak daleko, že bude existovat seznam firem, komu se nesmí půjčit ani koruna nebo se nesmí pojistit?

Za tyto experimenty zaplatíme všichni. A to jak společensky, tak ekonomicky vyššími cenami za zboží a služby. S tím EU tak nějak počítá. Ale z pochopitelných důvodů o tom nemluví.

10 0
možnosti
Foto

Dalším krokem nejspíš bude úpadek EU do naprosté bezvýznamnosti. Čím by mohla konkurovat na světovém trhu, když sama sebe sváže byrokratickými pouty?

6 0
možnosti
LN

Velmi dobrá a pravdivá úvaha. Tyto tendence ale nemají jen aktivisté. Za vlastní je pomalu přebírá i EU. Pracuji v bankovnictví. A vím, že regulace bank, která bude "penalizovat" ty banky, které financují "špatná" odvětví se skutečně chystá. Brusel si skutečně uvědomuje, že bez finančního sektoru svých klimatických cílů nedosáhne. Takže vytváří regulaci, která zásadně ovlivní business modely bank. Ty se nebudou rozhodovat jen podle ekonomické efektivnosti toho, co financují. Budou pod tlakem regulace tak, že pokud budou financovat "nepreferovaná odvětví", tak za to budou platit vysokou potřebou kapitálu, což snižuje ziskovost bank. A "nepreferovaná odvětví" bude stanovovat Brusel. Od této reality jsme už jen kousek a já to vidím jako problém.

6 0
možnosti
PH

proc se nenechaji vyhladovet rudi zeleni?

3 0
možnosti

Ten Marx mal nakoniec pravdu so svojou teóriou o vývoji po špirále - vždy sa dostaneme do rovnakého bodu, len o úroveň vyššie. A tá o zmene kvantity na novú kvalitu je tiež nadčasová. Žiaľ...;-(

1 0
možnosti
Foto

Ten závěr článku je ovšem strašidelný. Právě tím, jak moc je reálný.

16 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,01
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik