Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud stát nemá stejný přístup ke všem občanům bez rozdílu, nutí lidi najít vlastní cestu.

2 1
možnosti
Foto

Stát se sice na oko tváří, že chce zabezpečit rovný přístup a proto si vytváří kastu služebníků, kterým je dovoleno to co je ostatním zakázáno.

A aby to nebylo málo, kastuje ještě podřízené podhradí.

0 0
možnosti

Otazka samozrejme je, zda ten zakon neni hloupy a nezaslouzi si zmenu.

2 1
možnosti
Foto

No a nám je do toho stejný kulový, jako v případě hetero párů, které se rozhodly zplodit dítě.

2 0
možnosti

Stejne tak je nam kupovy po tom, zda nekdo (hetero) ma at jiz vedome, nebo nevedome kukacci dite. Tam je tez otec v rodnem liste casto jiny. To nemluve o tom, ze nespravny otec je zapsan v rade rodnych listu jen proto, ze zena jeste nebyla rozvedena, ale uz si poridila dite s jinym.

0 0
možnosti

Kde je psáno, že dvě lesby otce do rodného listu neuvedou? Ten chlap by byl naprostý blázen, kdyby něco takového podepsal! Protože pokud ho uvedou do rodného listu jako otce, tak má na celý život o zábavu postaráno, může makat na výživné na dítě, které vlastně ani nechtěl, jen se nechal ukecat k "podepsání nějakého papíru".

4 0
možnosti

tak samozřejmě pokud sám nechce,otec neznámý...

0 0
možnosti

Potřeby dítěte na posledním místě, na prvním místě tužby ženy.

Je dobré znát genetické zázemí rodičů, třeba v případě dědičných chorob. Pokud otec chce být součást rodiny, dítě by to mohlo uvítat. Je to stejně jako u rodičů veganů a jiných alternativců - dítě je obětí životního stylu.

Na druhou stranu jsme za pár desítek let přijali jako normální model, že se rodiče rozvedou a v lepším případě podílejí střídavě na výchově. V horším případě dítě živoří jenom s matkou. Nevidím rozdíl mezi tímto společensky přijatelným modelem a homosexuálním párem.

Kdo neumí dodat dítěti zázemí stabilního manželského páru, neměl by moralizovat o škodlivosti dvou matek nebo dvou otců.

2 0
možnosti

nepochopila jste meritum věci

1 0
možnosti

neskutečné co si ze svých daní platím

5 1
možnosti

tak raději zaplatím umělé oplodnění lesbám, než dávky na takové co jsou ve Výměně manželek..

0 0
možnosti

Vidím tam přesný postřeh, pokud je k reprodukci potřeba muž, proč se ho aktivistky snaží z života dítěte násilně odstranit, berou mu jeho práva, kterých se v některých případech ani nemůže vzdát. U dvou partnerů, mužů, je to tedy obdobně s nedobrovolným vyloučením matky ze života dítěte?

0 0
možnosti

A to si predstavte, ze se udavalo, ze 10% deti heterosexualu je kukaccich, takze biologicky otec byl tez odstranen. A kolik otcu bylo realne odstraneno po rozvodu?

0 0
možnosti
Foto

Film Sexmise v přímém přenosu. Máte pravdu, dítě se dřív nebo později začne na otce ptát. A také je dost možné, že se i otec začne zajímat. Vám karma.

18 0
možnosti

Sexmise ještě dopadla dobře. Daleko horší je epizoda Lithia ze seriálu Krajní meze.

0 0
možnosti

Pokrok, kde muž za chvíli bude hrát jen roli dárce bude smutný. Jsem ráda, že jsem žila a vyznávala tradiční hodnoty...

12 0
možnosti

No tech lidi s "tradicnimi" hodnotami moc neni. Polovina manzelstvi je rozvedena, vetsina deti se rodi mimo manzelstvi. A kdyz si clovek vzpomene na komise za komancu, ktere posuzovaly, zda je potencialni rodic vhodny a v nekterych pripadech i o tom, zda rozvod muze byt, ci ne.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS