Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

L72i12b63o70r 86B91í28l54e32k

17. 6. 2021 15:31

Mladá paní, to máte těžké, panují vedra, lidé si odvykli být zavření v zimě doma, najednou jdou do práce, kdy zase je aby byla sranda kolem třiceti, věřte tomu, že mají jiné problémy

0 0
možnosti
VB

Pokud to přítomnost postkomunistic. zemí při EU ještě více nepokazí než dosud, pak evropské předpisy jsou stále lepší než mnohé české, např. přece jen o něco důslednější ochrana osobních údajů občanů.

2 9
možnosti
DM

co je český to je hezký....

No chápejte, národní legislativní norma musí být vždy lepší než nějaká centrální z Brusele,ne?

Ono už málokdy diskutujícím dojde ,že to dost záleží na kvalitě státní správy a ta je v podání čr dosti tristní,tedy typické hledání české cesty,mnohdy účelové ve smyslu renty pro vyvolené je násobně nákladnější než například jedoduché přebrání osvědčených norem ze západu,myslím že celkem v pohodě v mnohém stačí přebrat německý či rakouský model.Navíc neví nic o principu subsiadirity,takže mnohy ani netuší že ten paskvil na který nadávají není z dílen Bruselských úředníků,ale vznikl díky kreativitě

národníchčeských legislativců,kteří v rámci toho principu přijmou určitou normu,nicméně ji ještě stihnou řádně domrvit,zda opět díky obecně mizerné kvalitě české státní správy,nebo úmyslně,to je už jiná otázka...

0 0
možnosti
DM

Víte,ty dotace napřed proplácí národní rozpočet,to není tak že Babiš okradl bohaté Němčoury a dobře jim tak

Jde o to že Babiš UŽ okradl české daňové poplatníky a pokud dotace nevrátí,jako že nevrátí, říká tím mimo jiné českému občanu, že je mu jedno,že ho okradl.

Ale koblihářům je to jedno,kampáň,účelovka,hodí mu to stejně.Beztak za to může Kalousek.

A to že evropsé instituce si své peníze hlídají a nehodlají si je nechat rozkrást je jen dobře,když už to neumí český stát.

10 7
možnosti
RK

Když Babiš jede do Bruselu, tak se lídři na všem shodnou. Ale doma se staví do role bojovníka s tou zlou EU, na které je existenčně závislý. A někteří mu na to hezky skáčou. Hlavně že ta zlá EU. Takovej Voloďa Šťastný by nejraději viděl ČR přičleněnou k Rusku.

9 2
možnosti
PK

Text jako vždy zajímavý a poslední věta je naprosto s absolutním souhlasem, tedy to Kartago musí být zničeno....R^R^R^

19 1
možnosti
MN

Zatím prohráváte hlavně vy, teroristi.

0 1
možnosti
OD

Z vyčuraněho podvodníka vyrábíte národní oběť, z těch, kdo oponují jeho "právu vítěze" samozvaného leadra minoritní vlády, z těch děláte "protinárodní spiknutí"

To je jako by to z padesátých let minulého století přiletělo.

Soudružka Lhotská ...... roste nám tu nová Marie Kabrhelová.

7 18
možnosti
Foto

To je fascinující. Ve svém prvním příspěvku tady jsem napsal, že text autorky je blbuvzdorný. Zmýlil jsem se, pro některé je neuvěřitelně složitý na porozumění...

7 1
možnosti
PB

P47e10t30r 25B92u36r71i17a21n

17. 6. 2021 11:41

Nejsem sice znalec EU struktur, ale řekl bych, že závěry OLAF byly pro EK směrodatné, ovšem to se změnilo poté, co byl zřízen úřad evropského vyšetřovatele a předpokládám, že OLAF jako takový se zařadil do jeho kompetence.

A evropský vyšetřovatel už žalobu podat může. A zřízení evropského vyšetřovatele a aktivní spolupráci našich úřadů s ním už dopředu odsouhlasil a sladil náš zákon 315/2019 předložený samotnou vládou A.Babiše. To jen na okraj k té vaší touze evropské vrchnosti zavést si evropského policajta. Už zavedený je.

Ono vůbec celé to hořekování, že střet zájmů Babiše musí rozsoudit nějaký soud je jeden velký pomýlený hoax. Jaký soud, pro koho by to soudil a jak by vypadala žaloba a kdo by ji asi tak měl podávat?

Prostě Babiš ve střetu zájmů evidentně je a tím to končí. A jsou pouze tři způsoby jak to udělat, aby nebyl: 1. nesmí mít potenciální možnost přidělování dotací ovládat (to je ta výzva, aby nebyl premiérem), 2. Agrofert o nenárokové dotace nesmí žádat, 3. Babiš, jeho rodina, blízcí a osoby s Babišem svázané nesmí mít z Agrofertu žádný profit.

Jediné v čem s vámi souhlasím je tvrzení, že odebírat v budoucnu někomu peníze pod záminkou "že není právní stát" je nebezpečný precedent a totalitní nástroj moci.

10 1
možnosti
DM

nikdo nikomu nic neodebírá,hergot pochopte že dotace nejsou automaticky nárokovatelné tudíž o nic nepřicházíte

1 0
možnosti
OD

Tak jo, opět lekce z demagogie. Tohle psaní mluví hlavně o vás a nic hezkého to neříká. Nicméně, tato demagogie vás jistě dostane do sněmovny a to se počítá.

Mávat tu morálně národním klackem nad hlavou při obraně naplaveného darebáka, to chce kachní žaludek.

6 10
možnosti
Foto

Asi by vám nebylo nic platné, kdybyste si celý text přečetl ještě asi tak pětkrát a hodně pomalu, že ne...:-)

5 0
možnosti
Foto

Já nesoudím, poslední větu tedy nekomentuji.

Ale za zbytek R^ Používat dotace k regulaci politiky je návrat do socíku, jen v jiné barvě.

14 0
možnosti
JM

27 spolužáků vybere peníze do společné kasy - třídního fondu a dohodnou se na pravidlech využití fondu. Jestliže jeden ze spolužáků bude opakovaně používat peníze ze společné kasy proti domluveným pravidlům, spolužáci se domluví na tom, že mu příště nedovolí z třídního fondu brát. Jak prosté, jak jednoduché, jak pochopitelné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,01
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik