Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P33e60t30r 61B79u98r97i89a16n

16. 7. 2021 12:54

Piráti si vypracovali osobitý styl manipulace a lhaní.

Vždy někdo přijde z nějakým bolševickým hokuspokusem a to buď svým jménem, nebo jménem nějaké pirátské analytické skupinky. Chvíli se počká co to s lidmi udělá, zda bude ohlas vlažný, příznivý, nebo zuřivý odpor a pak se podle toho řekne, že buď tohle prosazujeme, nebo to byl jen ojedinělý návrh jednoho z našich členů, takže nás s tím nespojujte.

A na jednodušší lidi to funguje, jak lze vidět níže v diskuzi.

Jiný systém podsouvání je ten, že své zhovadilosti balí do obecných omáček plných ALE a obecných žvástů typu "EU musí postupovat jednotně" a "je to téma na širší diskuzi".

Dalším z jejich majsteršpílů je klasické osekání svobodné vůle typu "ten oběd jíst nemusíš, ale bez oběda se od stolu nehneš."

Např. v r.2015 se k migrační krizi vyjádřili tak, že povinné kvóty nepovažují za řešení, tím by byla jen povinná solidarita s přetíženými státy. Dnes balí sejný problém do klišé typu "Evropa musí postupovat jednotně". Při čtení jejich sáhodlouhého rozboru migračního problému je dobré si pospojovat různé věty z celých odstavců, protože studium eurožvaníren se zde ukazuje jako vhodný nástroj k oblbování lidí. Celý komplex poskládaných vět stylem "každá třetí" vypadá potom v dlouhém článku proti povinnému přidělování uprchlíků takto:

2 0
možnosti

P42e63t90r 35B10u14r14i45a90n

16. 7. 2021 12:56

Návrh na zavedení trvalého relokačního mechanismu, tedy povinné přerozdělování žadatelů o azyl mezi jednotlivé členské země EU, narazil na odpor a selhal. Z těchto chyb je třeba se poučit a přijít s novými efektivnějšími řešeními. Historické zkušenosti ukazují, že Česká republika je silnou zemí, která dovede zvládnout i větší množství žádostí o azyl.

Velká výzva, jakou migrace bezesporu je, vyžaduje jednotné evropské řešení a vzájemnou solidaritu. Vlády by měly být naopak pozitivně motivovány k dobrovolnému převzetí části žadatelů o azyl z přetížených států. Požadujeme dodržování Ženevské úmluvy o právním postavení uprchlíků a humánní zacházení s žadateli o azyl. Česká republika se musí podílet na pomoci hraničním zemím (Řecko, Itálie), které se potýkají v největší míře s migrační krizí. Česká vláda by měla mít odvahu prokázat solidaritu nejen slovy, ale i praxí například dobrovolnou relokací přiměřeného počtu žadatelů o azyl či přesídlením azylantů napřímo z válečných oblastí.

Česká i evropská ekonomika jsou v mnoha odvětvích závislé na pracovnících přicházejících odjinud. Zásadní je i správné začlenění nově příchozích cizinců do naší společnosti.

---------

Tak toto je sdělení Pirátského článku o tom, že ODMÍTAJÍ přerozdělování uprchlíků. Stačí si vybrat jen každou třetí větu.

2 0
možnosti
Foto

Z mediálních výstupů jakéhokoliv člena pirátské strany lze vysledovat čistý kolektivismus a důvěra v sociální inženýrství bez jakéhokoliv omezení.

5 0
možnosti
Foto

Sama tak trochu lžete prakticky v každém vašem blogu. Platí to i o tomto.

To, že Piráti hodljí proti nelegální migraci její legalizací je prostě jen Vaše manipulac a lež.

8 13
možnosti

M76i79l33a64n 36K52e51s67l

15. 7. 2021 23:07

Migranti,kteří by přišli k nám v rámci kvót byli by legální a my bychom je přijali.Kvóty mohou být.EU chce zrušit právo veta při hlasování.To pro co by zvedla ruku většina by platilo.Zatím se neříká,že by to platilo i při hlasování o kvótách .Ale přece.Při návštěvě Bruselu Bartoš se zrušeím práva veta souhlasil.Bylo by značné omezení suverity států.

5 1
možnosti

Vážení Piráti hlavně se nebraňte manipulacím lžím a podvodům, Paní Lhotská vás za obranu roztrhá na kusy, ona totiž není žádnou stranou a tak si může hlásat co chce.

Teda to mě nenapadlo, že já stará liberální konzerva budu hájit Piráty, ale tohle je opravdu fuj.

5 6
možnosti

Jako konzerva a taky stará s autorkou na rozdíl od vás zcela souhlasím.....

5 1
možnosti

Hned v té první „vyvracejí“ to, že „Ivan Bartoš chce, aby dva lidé žijící ve velkém bytě platili zvláštní daň nebo k sobě ubytovali další dva lidi“. Tento výrok opravdu pravdivý není. Piráti jen zamlčují, v čem jeho nepravdivost spočívá. On totiž s myšlenkou zdanit „nadměrné metry“ nepřišel Ivan Bartoš, ale Tomáš Kapler. Piráti se tak na základě této nepřesnosti snaží vytvořit dojem, že s nápadem pumpnout lidi vlastnící větší byty nikdy nepřišli. Docela slušná manipulace, že?"

Takže když jeden pirátský politik v nezávazné internetové diskusi něco prohlásí jako svůj osobní názor na věc, nikdy se to nedostane do širší diskuse, natož aby to bylo v programu strany, znamená to podle Vás, že Piráti chtějí "pumpnout vlastní lidi" aa už už s tím běží do Parlamentu.

Co vy máte co žvanit o manipulacích, vy křivačko prolhaná...

7 8
možnosti

Á, teta Kateřina! Jak se má Milouš?

3 5
možnosti
Foto

Piráti jsou stejně progresívní, jako byli komunisté v padesátých letech, verze 2.0 na tom nic nemění.

Většina dnešních seniorů je na totalitní praktiky a vnucované jediné správné názory alergická. Více tady na blogu "Svéprávní senioři a fake news": https://radkajohnova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751280

7 2
možnosti

By mě zajímalo, když podle pí Johnové dnešní senioři bezpečně poznají lež a propagandu, proč si mezi sebou přeposílají v mailech ty nesmysly a lži. přitom na dvě kliknutí na internetu si můžou ověřit, že jsou to blbosti.

2 1
možnosti

..... se mi na nich líbí to promakaný, exkluzivní lhaní!,- ta progresivita, víra, nezkrotnost, vášeň, entuziasmus ....... plnou parou vpřed do konečný sebedestrukce, do totálního sebezničení, do BruseleVEU!

2 0
možnosti
Foto

Bydlím na venkově a vím, že mnoho zdejších seniorů se teď daří strašit tím, co by se stalo, pokud by se Piráti dostali k moci. Jde to hodně přes řetězové maily. Často se přitom využívá různých prohlášení pirátských politiků staršího data. Každopádně je tato taktika mezi seniory účinná.

3 0
možnosti

Ale vždyť Vy děláte v podstatě ve všech svých článcích to stejné. Dáváte důraz na věci, které se Vám hodí, co ne tak zamlčujete, nebo bagatelizujete. Takové Okamurovské. Plná pusa svobody, ale kdo má nevhodnou otázku, okamžitě ban. Chápu, že bojujete za svou stranu, ale ty manipulace s lidmi méně inteligentními jsou mně dost odporné. I to je důvod, proč bych vaši stranu nikdy nevolil.

8 6
možnosti

No já volím podle potřeby mezi malou a velkou stranou. Nedokážu si představit, jak to asi vypadá u člověka, který by žádnou "moji" stranu nevolil...

1 2
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,36
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik