Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Lidé nejsou úspěšní, protože to měli snadné. Ale právě díky překonávání obtíží. Levice pořád bojuje s diskriminací a rozdává dotace. Jenže to je právě ověřený recept na neúspěch.

Židé se za 2000 let útlaku naučili zvažovat každý krok a rychle reagovat na změny. A následně v mnoha oblastech uspěli.

Historicky v USA nebyli nejomezovanější černoši. Ostatně postavení otroka bylo snad nejsocialističtější ze všech, kdy měl vše zajištěno od dovezení do země až do hrobu. Byli to Asiaté, ti se nesměli do země ani přistěhovat. A dnes jsou nejúspěšnější skupinou. Židé tam začali po 2. světové válce silně tlačit na preferenční ochranu, tlak opadl a najednou jejich potomci mizí ze seznamu vítězů soutěží nadaných dětí.

13 0
možnosti
TH

Drtivou většinu otroků vlastnili právě Židé, to možná má vliv na to, jaké postavení otroci nejspíš měli.

0 2
možnosti
JU

Židé jsou z pohledu aktivistů velice nepohodlnou menšinou, protože nejsou ani nijak problémoví ani nepotřebují žádnou speciální asistenci...Prostě ze Židů doslova nic nevytřískáte. Takže nakonec jediné, k čemu se Židé aktivistům hodí, je neustálé demagogické přirovnávání "cílových menšin" k Židům za světové války. Karma.

27 0
možnosti
ZD

Perfektní, jako pravidelně. Je otázkou co ve skutečnosti jmenovaní aktivisté doopravdy sledují. Měli jsme tady také jednu nadějnou partičku pořádající demonstrace, kde byly nakonec peníze hnacím motorem.

15 1
možnosti
Foto

Skvěle napsáno, není co dodávat.

17 0
možnosti
JD

ale to se mi líbí ;-) R^

12 0
možnosti
OD

Jesusmarjá, teto Kateřino,

nemůžete patlat dohromady politický aktivismus a národ, který byl cílem rasové či kmenové genocidy. O Arménech se dá napsat to samé, ale jsem si zcela jist, že obě etnika by vás za srovnání s pouličními výtržníky vytahala za uši.

Proč takhle nechutně patláte věci nesouvisející, abyste se stala opět trochu více populární?

Co takhle trocha pokory a studu?

Toto je chucpe.

2 33
možnosti
JS

Strejcu Dubovsky, ta pokora a stud chybí především Vám. Rozhodně ne autorce.

32 0
možnosti
EK

Tady už přestává legrace.8-o

1 0
možnosti
PB

..... a ve finále by tej Evropské komisi mohli navrhnout řešení!,- polopatě vyvětlit a popsat, jak se s temhle delikátním problémem popasoval třeba takovej ISLÁM, kde humor, zaměřený na sexuální menšiny, zkrátka neexistuje!,- ...... tím pádem je naprosto vyloučeno, že by sa tam někdo pravicově zradikalizoval, žejoV?!

11 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik