Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

Výborné, trefnéR^ Děkuji

5 0
možnosti
JK

A vám nepřipadá nehorázné tvrzení o tom, že nám hrozí totalita z Bruselu, z USA, od LGBT atd., kterého se často dopouštíte, vůči obětem skutečných totalit, ať už bolševické nebo nacistické?

4 2
možnosti
PC

Pan, resp. soudruh Rychetský by se měl raději důkladně věnovat z hlediska své profese dodržování ústavy v naší zemi, z níž se za poslední rok stal trhací kalendář. Jeho celkové názory na (nejen) současné dění jsou více než problematické.

Srovnání migrantů s Židy v době holocaustu je zjevným snižováním a zlehčováním utrpení Židů, jaké nemá v historii obdoby.

Tento člověk je dlouhodobě znám svými nekonzistentními názory v duchu rčení Kam vítr, tam plášť. Divím se, že ho někdo vůbec může brát vážně.

Za Váš blog karmaR^.

11 2
možnosti
LP

Zasloužená karma. Jako obvykle.:-)R^

12 0
možnosti
JZ

I když dokáži pochopit pana Rychetského, tak musím uznat, že velká část z lidí o kterých mluvil, nejsou političtí uprchlíci, ale ekonomičtí migranti, kteří neprchají před pronásledováním, ale jdou za lepším.

5 2
možnosti
VV

Jiste,

za lepsim jde kazdy komu ruske bomby srovnaly barak se zemi. A pritom to mohl byt i privrzenec Vovkova pritele Baschara.

2 6
možnosti
JP

Povídačky naší Kačky jsou tady vystřídány zvratky paní Katky.

3 17
možnosti
TB

Teď jste hluboce argumentoval. K tématu nic a označení článku za "zvratek", inu ynteygence.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 19
možnosti
Foto

Jasně, všichni utečenci prchají před popravou.

16 3
možnosti
PB

..... vono poslouchat aktivisty vždycky vobohatí,- kór, když se pustijou do paralel a komparací "jaký svět neviděl"! Historicky exodus, genocidu a holokaust Židů, naroubovat na současnou nelegální migraci, je prachvobyčejná zvrácenost!,-...to o řečníkovi cosi nepěkného vypovídá;-(!R^

12 1
možnosti
PK

No jo před časem se pan Rychetský a ÚS blýsknul "Změnou volebního systému" a nyní se asi krapet přeřekl nebo , že by se rozhodl zviditelnit a připravuje se na hrad?

2 1
možnosti
Foto

To by si moc nepomohl.

1 0
možnosti
ND

Jste zde pro mě jedna z nejlépe píšících autorů a mám často stejný, nebo podobný názor jako vy, samozřejmě ne vždy.

Projev jsem neslyšela, těžko k tomu tedy můžu něco říct, ale pokud zazněl tak jak píšete, tak s vámi souhlasím, ať se zde ta, co spolkla Šalamounový enono a vždycky ví co je pravda, tedy jen ta její, a je kvůli tomu ochotná druhé dehonestovat, z toho třeba opupínkuje. :-).

Na vás prostě nemá... :-)

Tak a teď šup, naládovat hnojomet, paní Radko a PAL!!!

9 9
možnosti
OU
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,01
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik