Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Negativní reklama je taky reklama, horší je, když je strana médii totálně bojkotována.

4 0
možnosti
PB

..... porád je to slabej vodvar,- všeci sa drží tak nějak zkrátka! Extáze z Andyho juniora vydržela cca 24 hodin, než to zboural Twitter s loutkovodičama v zákulisí!,- ..... su zvědavej, ešivá tenhle tyátr někdo přebije vopravdovou raketou?!!

8 0
možnosti
ZD

Rakety létaly celé volební období. Pak se to snažili pálit přes Brusel. Zkoušeli všechno - rakety, prskavky, naposledy bilion ... a nic!

3 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem vyslechl o praktikách premiéra Babiše smělý avšak zajímavý názor: "Udělá s námi to samé, co udělal se svým synem." Samozřejmě v tom byla jistá míra nadsázky, protože ne všichni jsou tak vnitřně slabí, aby opakovali ty samé nesmysly o loutkovodičích (nebo našeptávačích) A. B. mladšího. Zajímavé na tom je, že ty představy o novinářích nebo politicích bez svědomí, kteří zneužívají nešťastníka trpícího paranoidní schizofrenií, jsou natolik ujeté, že už by se dalo mluvit o démonizování těch, kdo Andrejovi mladšímu neukázali záda. V takovém způsobu vnímáni reality, jež navzdory novým odborným lékařským posudkům zůstává neochvějným a vytváří fantaskní obrazy hyen parazitujících (ve vlastním sobeckém zajmu) na neštěstí vážně nemocného člověka, lze již pozdvihovat obočí v oprávněné ostražitosti. A nejen to. Lze se pak i důvodně ptát, komu to vlastně hrabe?

Jako velmi vážnou skutečnost vnímám to, co každý psychiatr a psycholog dobře ví. Ostatně ví to i většina laiků. To, že i člověk, který se může jevit jako psychicky odolný a silný, může pod trvalým tlakem vnitřně zeslábnou a podlehnout tzv. stresorům. Může se například i zhroutit. Může nakonec i skutečně onemocnět. Takže odhánět od člověka v nesnázích ty, kdo mu poskytují podporu (jak se o to pokusil až jakoby dobrotrusecky M. Topolánek) je bezohledné. Stejně jako ostouzet podporovatele A. B. jr.

1 1
možnosti
Foto

Babiše juniora nikdo nevyšetřoval a jeho diagnóza byla stanovena od stolu. Stanovila ji rodinná přítelkyně Babiše, Protopová, která spolu s manželem juniora unesla Krym To konstatoval Karel Kaufner specialista v oboru psychiatrie je vedoucí Regionsjukhuse v Karsuddenu, soudní psychiatr ve Švédsku Ten prostudoval veškerou dostupnou dokumentaci k případu Babiše juniora došel k jednoznačně k závěru, že v jeho případě došlo ke hrubému zneužití psychiatrie a to i v případě podávání léků, které se smí podávat jenom na základě důkladného vyšetření a to nikdy nebylo provedené. S tím se ztotožnili i naši psychiatři. Babiše juniora nikdo nevyšetřoval a jeho diagnóza byla stanovena od stolu. Stejně tak v případě Švýcarska vyšla v mediích lékařská zpráva, kde se Babiš léčil a ani zde neshledali schizofrenii.

6 0
možnosti
ZD

Dobré jako vždy! Všeobsáhlý text - řekl bych.

10 0
možnosti
JS

Napadla mne šílená myšlena. Juniora si zezadu řídí sám AB, protože opozice nemůže tak blbá aby to zpunktovala. Určitě jí to body nepřinese. A ANO se bude blížit 35 procentům

6 1
možnosti
PK

Tomu nevěřím, myslíte si že třeba Kubice-ho řídil Paroubek? Aby ho národ politoval a házel mu to do uren?

4 0
možnosti
PK

Chtělo by to zavést superkarmu, jako vždy bezva čteníR^R^R^

8 5
možnosti
Foto

Tak ji zaveďte! V máte stále nějaké nápady, ale aby je za Vás udělali jiní! ;-D

0 0
možnosti
PK

Tak podpásovky byly, jsou a budou, ale neumím pochopit proč AB neuklidil synka do Švýcarska. To by "fanoušci" při jeho asi nesporných problémech "brali" lépe.

V minulosti mě překvapilo, že i takový velikán jako Adenauer si pomáhal proti Willy Brandtovi uváděním jeho nemanželského původu, že nebyl pokřtěn ve farním kostele, s matkou měl podivný vztah atd. Co by to bylo za kancléře ...

0 0
možnosti
Foto

Proč AB neuklidil synka do Švýcarska, nu proto, že by jej mohlo Švýcarsko vydat naší Policii ČR ke zkoumání zdravotního stavu. Krym jako Ruský a EU a náš stát jej neuznává a tam je synek dobře uklizen. Rusko jej nevydá. Jenže nevděčný pacholek utekl a podrobil se zkoumání zdravotního stavu ve Švýcarsku a bylo zjištěno, že je zdráv a vesel a stejně tak došel k výsledku soudní znalec z oboru psychiatrie ze Švédska..

0 5
možnosti
JH

"Myslím, že po tomto rozhodnutí může ČT považovat za nestrannou a objektivní jen člověk, který netuší, co tyto dva pojmy znamenají"

Já jen doufám, že autorce, ohledně ČT, neotevřelo oči až tohle rozhodnutí....:-)

10 3
možnosti
ND

Jojo, jsou masochisti už i ti, co se na takové volební prezentace vůbec dívají...

7 0
možnosti
Foto

á se na to dívat - tak 3 minuty. Pak už si člověk připadá jako oni...;-D

0 0
možnosti
Foto

Otázky v Debatách ČT by měly být o tom, co zajímá voliče. Ne o tom co zajímá ČT.

10 2
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 38,89
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik