Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle Hlídače státu Centrum pro studium demokracie a kultury uzavřelo za dobu své existence (od roku 1993) 82 smluv se státem v hodnotě 48 milionů korun a získalo celkem 116 dotací v hodnotě více než 28 milionů.“ Centrum pro studium demokracie a kultury, je vzdělávací a analytickou institucí. V CDK zůstává z podpory ročně průměrně cca 200 tis. na celkovou administraciů.

0 4
možnosti
Foto

Petr Fiala se od roku 2004, kdy byl jmenován rektorem Masarykovy univerzity, na konkrétních projektech CDK nepodílí, zasedá pouze jako jeden ze zakladatelů a odborný garant v jeho správní radě. Nepobírá za to žádný plat ani náhrady či jiná plnění.

0 5
možnosti
ZZ

To je klasický způsob přelití peněz na různé tkzv. dodavatele služeb, od kterých se pak tyto zisky vyberou. To funguje bezvadně už 30 let !

;-D

5 0
možnosti
Foto

K tomu není, paní Lhotská co dodat. Souhlas na 100%. (I s těmi předvolebními debatami nasávajících parlamentářů)). Díky za Váš článek, je dobře, že jsem Vás nominovala na blogerku roku. (Osobně se těším, až bude po volbách a ty zmatky přestanou).

7 0
možnosti
KL

Děkuji :-).

Co se týče situace po volbách, tak Vás musím zklamat. Přijdou jiná témata, která nám budou lézt krkem...

1 0
možnosti
JK

S některými závěry nesouhlasím, ale jinak to má hlavu i patu a celkově tomu logika nechybí. Takže hurá do ulic, putyk a na srazy, roznášet koronamršku. ;-)

1 0
možnosti
KL

Takže až bude někdo olizovat v tramvaji madla, bude hned jasné, koho (ne)volí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,71
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik