Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes jsem při práci poslouchal TV a diskutéři - Pekarová -TOP, Maláčová ČSSD, a nějaký Pirát - tuším, že se jmenuje Wagenknecht, což má být nejlepší pirátský ekonomický expert - tam byli ostatními naprosto znemožněni.

Kupodivu v diskuzích velmi dobře obstáli Okamura- SPD a Schillerová ANO.

Svéráz Ševčík si nebral servítky a nakonec Wagenknechta okomentoval jako úplného hlu.áka. Tomu nakonec úplně spadla brada a nedokázal Ševčíkovi ani odpovědět.

A to má být přitom největší ekonomický expert pirátů.

:-);-D

1 1
možnosti

"Myslím, že po tomto rozhodnutí může ČT považovat za nestrannou a objektivní jen člověk, který netuší, co tyto dva pojmy znamenají."

To by jste se divila, kolik tu takových lidí je a dokonce i mezi Vašimi blogerskými kolegy.

Karma. R^

4 0
možnosti

Mé dojmy z posledních 30 let volebních taškařic:

- silní politici jsou sociopati, slabí jsou loutky kmotrů

- vše je provázáno se vším, ruka ruku myje

- svět ovládají peníze, ne ideály

- vidíme pouze mediální obrazy lidí, ne jejich charakter

- změna znamená změna tváří ve vládě, ne změna politiky

Tudíž nejde volit dobře, protože volíme politiky a ne anděly nebo mimozemšťany. :-P

Nyní můžeme maximálně ovlivnit, jestli je důležitější odstranit Babiše nebo stabilní vláda, jak ji známe. Korupce, lhaní a další nešvary - tady ryba nesmrdí od hlavy, ale od prohnilé morálky společnosti. Jsme ochotní tolerovat hodně.

5 0
možnosti

Souhlas. Vše co jste ale popsala je lidské. A je jen otázkou, zdali je takový stav prohnilý, nebo jen odvracíme tvář od reality. Mladým dívkám, čekajícím prince na bílém koni, se také zdá jakýkoliv "normální " chlap prohnilý.

S Vašimi názory jsem vyjádřil souhlas, nepovažuji Vás za tu popisovanou dívenku. ;-)

1 0
možnosti

Hm, ta Fialova neziskovka neinkasuje jen 4 milióny, to jsou peníze určené jen na vydávání jejich časopisu, jestli se nepletu. Celková inkasovaná částka na různé projekty je něco k 80 miliónům.

3 0
možnosti

Otázkou je spíš to, co jsou to ty jeho zbytečné projekty, bez kterých se neobejdeme.

Za ty zbytečně prožraný peníze by mohly stát už další 2 čapí hnízda a mohla by sloužit veřejnosti a ne jen ODS !

;-)

4 0
možnosti
Foto

Hoši hoši z hnutí ANO, hráli jste si na šamany. Na Vetruši spatřili jste stíny v duši Andrejově? S větrem v koši odjeli jste. S kocovinou zaslouženou. Popel z víchů umazané prázdné slámy aby vzalo Labe? Na viněnou, špindírové.

2 4
možnosti

Hmmm, postupuje to rychleji než by se zdálo!

3 1
možnosti

Nejsem volič Zelených ani Trikolory. Že je ČT do televizních debat nepozvala považuji za neobjektivitu ČT (což je všeobecně známé) se snahou manipulovat s voliči. Vyměnit GŘ a celou ten jeho neobjektivní spolek (Moravec, Kroužková, Fridrichová, Tvarůžková, politik Luťansky, aj.) považuji za nutné a ČT prospěšné.

8 3
možnosti

Vzhledem k tomu kolik špíny za nehty má Babiš tak bych čekal že se něco vytáhne, i když jak autorka píše to nejspíš neovlivní skalní přiznivce.

1 1
možnosti

Máte stejné vzorce uvažování jako nešťastná opozice. Jenom špína a špína. Každý jsme nějaký jen Babiš je nejšpinavější.

5 2
možnosti
Foto

Potíž je, že spousta lidí neví, co chce a kdyby náhodou věděli, tak nevědí, jak toho dosáhnout. Takže se neřeší, co strana nabízí a jak toho dosáhne. Místo toho se řeší kostlivci ve skříni, řeší se jestli to děti nahrály nebo ne. Řeší se absurdnosti typu zatočíme s korupcí (kdy a proč vzniká korupce, tuší jen minimum lidí, takže většina očekává někoho, komu roste svatozář a vyřeší to), řeší se pečení holubi do úst pro nic za nic, protože je to pohodlné a i když mnozí říkají, že to nebude snadné, tak se vždycky najde někdo, kdo to slíbí. V horším případě nastupuje strašení, strach je mocná zbraň, takže vede. Už jsem to psala jinde, kdysi jeden člověk řekl, že největším problémem je, že mysl lidí je uzavřená.

7 0
možnosti

Souhlas. Jen s tím co která strana nabízí je to složitější. Ve většinovém volebním systému by se daly volební sliby vyžadovat do písmene. Takto je to jen "cár" popsaného papíru, který dojde zásadních změn dle výsledků voleb.

2 0
možnosti

Máte pravdu, Čapí hnízdo volby neovlivní. Neovlivní je žádná Babišova kauza, protože to jeho voliče vůbec nezajímá. Jsou přesvědčeni o tom, že ostatní jsou ještě horší.

6 0
možnosti

Ono dojít k tomu přesvědčení, jak píšete na konci, je jednoduché prostým sledováním toho co se zveřejňuje. Celé volební období opoziční kritika pro kritiku, házení klacků pod nohy, obstrukce a bojkot. Jsou to, pravda, všechno nástroje demokracie - potud v pořádku. Společnost ale oprávněně očekávala, že se před volbami dozví zásadní věci jak by to ten který slepenec dělal lépe, nebo co by zásadně zařídil. Pokud budu mluvit za sebe, tak nevidím - ani pár dnů před volbami - sebemenší posun v presentaci rozhodujících politických subjektů. Jen další eskalace zapřísahání se, že s Babišem ne! Piráti jezdí švindlbusem opět proti Babišovi a jako svou vlajkovou loď vytáhli bilion( převážně soukromých prostředků) pumpovaných do ekonomiky. Do ekonomiky, o které celé období tvrdí, jak je pekelně zadlužená. Jakou to může dávat logiku a naději na zlepšení s opozicí? Volební programy odmítám číst, protože se nakonec radikálně mění dle výsledků voleb.

7 0
možnosti

Jak je tedy možné, že ČT z debat vyřadila zástupce Strany zelených s potenciálem 7 % a uskupení Trikolóra Svobodní a Soukromníci s 5, 5 %?

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=775477

Zelení mají potenciál tak 0,7 %. To by musel být pořádně zfalšovaný průzkum. Trikolora má kolem tří.

.

Co se voleb týče, doufejme, že se pořádně projeví covidová vlna. To je zatím jediné, co dokáže na chvíli ukázat voličům ANO, jak je současná vláda neschopná.

0 7
možnosti

Potenciál je procento, kolik lidí by bylo tu stranu ochotno volit. Zeptají se člověka a ten jim řekne, že by si uměl představit volit Trikolóru, Zelené, SPD a ANO, nikdy by nevolil Piráty, TOP09 a třeba Korunu českou. Takže to nejsou volební preference, když člověk řekne jen jednu stranu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,19
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik