Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Volby dopadly skvěle. Staronová garnitura má možnost ukázat , že vše umí lépe.

Takže kmotři co vodili přes milenku Nečase , jsou zpět ve hře.

Pokud jde o Brusel , tak na naší politické scéně není NIKDO , kdo by bouchnul do stolu a poslal Brusel do brusele.

10 3
možnosti
Foto

A proč? Vždyť díky "Bruseli" se pan premiér napakoval! To mu to nepřejete? ;-D

0 2
možnosti
PK

Superkarma za brilantní analýzu předvolební a povolební situace.R^

Antibabiš tým a jeho jediné nosné téma zvítězilo, blahopřání.

Piráti, jako levice přežili. Co jsme vlastně chtěli volit sdělila zde níže jedna pani blogerka

„Rýsuje se nám nový premiér - Petr Fiala. Porovnáme-li jeho výstupy se současným premiérem, nemůže nám ujít jeden markantní rozdíl. Pan Fiala vystupuje jako opravdový státník, umí volit vhodná slova, zvládá své emoce, nepropadá ve svých vystoupeních hysterii, neuchyluje se k citově zabarveným slovům. je věcný. Je libé naslouchat jeho projevu“

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777616

Takx jsem se dověděl, že návrh na snižování platů poslanců je ryzí populismus, tak konečně další charakterietika populismu a reakce ... "ústavně právního výboru Senátu, s nímž včera přišel jeho předseda Tomáš Goláň (ODS). Zamítnout návrh na zmrazení platů politiků doporučil Senátu také jeho hospodářský výbor" Začátek a rozjezd je super, myslím, že nuda nebude a naopak si užijeme dosti legrace jako v s předchozím establishmentu;-D;-D;-D

7 2
možnosti
Foto

Zase Parlamentní listy? ;-D

1 2
možnosti
Foto

Ostuda - lépe řečeno ostudné, jsou podobné úvahy, mající za cíl jediné - jak už zde někdo zmínil, a jak jsem psal ve svém posledním článku - a to je evidentní snaha rozeštvat koaliční partnery, podsouvat takové úvahy těm, kteří mají nějaké pochyby. Utvrdit ty, jejichž hlasy propadly a ty co volby prohráli, že mezi ostudnou vládou Babiše a ČSSD, s podporou komunistů a vládou budoucí, není žádný rozdíl, a tím legalizovat všechny ty stupidní lži, které tu slýcháme už dlouhá léta. Bagatelizovat ohrožení demokracii, zlodějny atd. Zařadilka jste se sama do řad těch, kteří se na tom podíleli a kteří za to nesou zodpovědnost. A to je ta skutečná ostuda - ostuda sice vzdělaných, ale zcela bezcharakterních lidí.

3 12
možnosti
MK

Bla bla bla... Autorka to popsala naopak reálně. Na tom nic štvavého není.

4 2
možnosti
Foto

A copak, Trikoška se nepovedla, ANO také ne, tak si zchladíme žáhu na Pirátech. Za jejich menší úspěch může jen masivní pomlouvační kampaň, např. rozesílání e-mailů s výhrůžkami, co vše ošklivého nám provedou. Myslím, že i paní autorka si přiložila polínko.

Nakonec, nic nového. Rv

4 13
možnosti
MK

Antifa si to pohnojila, díky bohu, sama. Jejich výroky, ať už na soc. sítích nebo i před novináři, stejně tak jejich veledílo v Praze, je dohnalo.

4 1
možnosti
JK

Je z toho cítit jakási lítost a skepse z toho, že Babišovi je odejmuta moc. Také to kopíruje Babišovu taktiku, snahu o rozložení koalice útokem na nejslabší článek. Před volbami bych si vsadil na to, že to bude TOPka, ale naštěstí máme svobodné volby. Oni voliči Pirátů nikam nezmizeli, dokonce je možné, že koalici PIRSTAN volilo víc pirátů, jak těch co podporují STAN, jen to kroužkování zvrátilo poměr poslanců. Myslím, že je to tak správně a proto je i správně, že STAN drží dané slovo a na voliče Pirátů nezapomíná. To je první pozitivní změna, smlouvy platí a netrhají se populisticky podle momentální situace.

Piráti jsou nyní opaření, není divu, čekali mnohem lepší výsledek, ale oni se záhy oklepou a zjistí, že nemohou jinak než růst, mají šanci nabrat rozumnou levici a stalinisty s extrémisty nechat někomu jinému.

Babiše už sněmovna nezajímá, jeho zajímá už jen imunita, klidně pošle celé ANO do kopru, jako Klaus Trikolóru, jen když bude prezidentem.

8 7
možnosti
Foto

Opět jeden z článků, které mají přispívat k rozkladu pětikoalice a opět čteme, že Piráti by měli z vládní koalice vypadnout.

4 10
možnosti
PK

No to se asi jen zdá vám, voliči Spolu.

Volil jsem Trikol. a tento blog dle mě je skvělou analýzou předvolební situace....to, že byly volby o likvidaci AB, nikdo nepopře. To bylo zásadní heslo voleb a pak už nebyl čas příliš zvažovat ..Co vlastně chceme.

A že Piráti jako výrazně levicová strana si sami zkomplikovali cestu do vlády svými předvolebními prohlášeními je taky pravda.

Pak nechápu o jakém rozkladu hovoříte, jen brilantní analýza paní Lhotské, která ostatně své schopnosti prokazuje k závisti některých zde účinkujících dlouhodobě, a to tak že umí popsat jádro pudla, viz výše karmy u předchozích blogů.

5 2
možnosti
JK

Ty volby odpoved na otazku co volici chteji prinest ani nemohly. Cela kampan stala jenom a pouze na vyhrozovani "volte nas, nebo vam ti druzi zakrouti krkem".

4 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik