Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezapeňme ani na jméno

Brendan Eich.

0 0
možnosti

Vidíte a za komunistů jsme měli šampony pro všechny stejné - bez rozdílu pohlaví.

;-D

0 0
možnosti

A už to sem jde zase

0 0
možnosti

Jestli to neutrálně balené zboží měl být ústupek tak, už to je špatně.

0 0
možnosti

R^

Koukl jsem do diskuse, a postrádám jednu věc. Jsem snad jediný, kdo vidí roli novinářů? Idiotů je všude dost, u nás minimálně 51%, to máme černé na bílém. Proč se ale v médiích vůbec diskutuje o takových kravinách, jako jsou růžové šampóny??? Jedna slepice z mateřské školky nedávno v Německu řekla, že by se mělo dětem zakázat nosit na karneval indiánské převleky a masky. Hovadina od naprosto neznámé osoby se diskutovala týdny. Proč???

4 0
možnosti

V jedné západoevropské zemi dokonce zrušili dětský karneval, protože kluci chtěli jít za rytíře a holky za princezny, což by posilovalo genderové stereotypy

2 0
možnosti
Foto

Je to tak, firmy budou silnější v kramflecích, pokud je v tom podpoříme a podpořit je, je především v našem zájmu. Naopak podporovat libovolné aktivisty je jednoznačně proti našim zájmům. Růžová nepatří mezi mé oblíbené barvy, ale pokud to pomůže odrovnat aktivisty, nechci už jinou než růžovou.

3 0
možnosti

Jak tu firmu podle Vás budou nadále šikanovat, když se ta firma od nich očividně šikanovat nenechá?

0 0
možnosti

Ten mechanismus je už dávno známý a ověřený, budou cílit na celý biotop firmy. Byl použit, co je mně známo, už kdysi před takovými 25 lety na úvěrové firmy a banky v USA, co odmítaly poskytovat hypotéky na bydlení některým barevným a ilegálům, protože dle statistik tito lidé vykazovali nižší průměrné příjmy a tudíž jejich větší procento než u bílých nedosáhlo na hypotéky. Kampaň přinutila úvěrové společnosti a banky v USA dávat hypotéky těm lidem, i když z výpočtů vyplývalo, že je nebudou moct splácet. Tím se staly akcie, dluhopisy a podobné finanční produkty těch úvěrových společností a bank toxickými, protože kryly tyto nesplácené úvěry a jak dosáhlo množství nesplácených úvěrů kritické hranice, systém krachl a nastala kolem 2007 celosvětová finanční krize .

Takže aktivisti mohou cílit na významné klienty, u drogerie pravděpodobnně na velké firmy odebírající jejich zboží, potom na banky poskytující té firmě úvěr, na pojišťovky pojišťující její provoz, na přepravní firmy přepravující její zboží, na dodavatele dodávající jí a vyrábějící pro ni zboží, třeba i na firmu, zajišťující v jejich budově úklidy atd.

Na všechny tyto subjekty a na jejich VIP manažery mohou rozjet dehonestující kampaň, která i těm subjektům odradí jejich klienty a sníží tak výrazně jejich realizovatelný trh.

Je to něco podobného jako když u nás v padesátých letech rozjeli komunisté propagandistickou kampaň proti obětem tehdejších stalinských procesů. Spousta tehdejších pracovních kolektivů, dnes bychom řekli pracovních týmů, sepisovala politické rezoluce a posílala soudcům politické dopisy podepisované lidmi z těch pracovních týmů, kde bez znalosti jakýchkoliv bližších detailů žádali pro ty oběti a jejich rodiny nejtvrdší tresty.

Stejně dnes takoví aktivisté, ovládání zelenými propagandisty, mohou vědomě likvidovat fimy, které se neskloní před zeleným blázněním a nepolezou zeleným exponentům do zelených zadelí.

13 0
možnosti

Já jsem hodně tolerantní člověk respektující svobodu jednotlivce a z toho důvodu mi absolutně nevadí homosexuálové a lidé , kteří provozují všechny ty "-ismy". Dokonce je mi i úplně jedno, že se někdo cítí bezpohlavní. Mně to neubližuje, tak ať si v tom dotyčný rochní. Co však nedokážu pochopit, že jsou těchto "třetích" pohlaví desítky druhů. Dokáže mi někdo seriózně vysvětlit, jak tomu mám rozumět? A dají se nějak pojmenovat?

7 5
možnosti

Tedy jestli by mě ohledně vašeho příspěvku něco vážně zajímalo, pak jsou to důvody, které vedly Tomáš Věrného a Tomáše Novotného k tomu, aby vám dali záporné hodnocení? Ať dělám, co dělám, nic závadného či pohoršujícího na něm nenalézám, takže mě to svádí k úvaze, že ti dva jmenovaní spadají do té kategorie těžko definovatelného pohlaví a z nějakého nepochopitelného důvodu je váš příspěvek irituje?!?

6 0
možnosti

J64i77r12i 93T46i65c10h37y

3. 12. 2021 16:50

O tom skodlivem pomatenci Trudeau-ovi by se daly psat dlouhe clanky. Horsi je, ze ho ohloupeni Kanadane znovu zvolili, i kdyz vzhledem k volebnimu systemu, dostal jen 37%.

11 0
možnosti

Jo Trudeau je prototyp nového progresivistického appeassementu, Ustupování jakémukoliv nesmyslu šílenců jakkoliv perverzních, rasových a náboženských menšin, pokud to nejsou ty z původní kultury, křesťané heterosexuálové a běloši.

0 0
možnosti
Foto

Milá Kateřino, to jste napsala skvěle!!! Přiznávám, že jsem podobné téma nosila chvilku v hlavě, ale nenapíšu ho, protože Vy jste to udělala za mě a líp!!! R^

9 0
možnosti

Děkuji Zdeňko. Ráda Vás čtu a vím, jak dobře píšete, a tak si pochvaly od Vás mimořádně cením :-)...

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,36
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik