Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P95e89t63r 57B37u19r68i85a17n

27. 1. 2022 19:47

Komunisté za svoji historii dokázali spoustu věcí. Některé věci byly dobré ( boj za sociální spravedlnost, boj s nacisty,....), jiné byly špatné ( není třeba je vyjmenovávat). Piráti neudělali nikdy nic, jenom žvaní a perou se o koryta. Porovnávat komunisty a Piráty je urážka komunistů

9 3
možnosti
RP

No, pokud se piráti budou považovat za převlečené zelené, tak máte pravdu.

Například ten podstatný rozdíl, že komunisté ukradli průmysl a zemědělství jejich majitelům ve státu a pak ho nechali defakto z podstatné části prožrat lidem. Zelení, respektive za zelené převlečení piráti chtějí průmysl a zemědělství taky ukrást svým majitelům a příkazy a regulacemi ho zmarnit tak, aby z něho ani jeden jediný člověk neměl žádný prospěch navíc.

Když komunisti padli po Sametu, byl jejich lidem ukradený majetek zbídačený, ale většinou šel vrátit původním majitelům, kteří ho mohli potom dále rozvíjet. Kdyby piráti - zelení dále vyhrávali, jako nyní vyhrávají přes zelené VIP kolaboranty v Bruseli, až do výsledného totálního zeleného systému, tak kdyby padli až potom, nebude už co vracet, protože všechno bude totálně zničené a mimo nějakých vzpomének a pár archeologických nálezů nebude po tom ani památky.

4 0
možnosti
RK

Ultra levici zastupuje ve sněmovně hnutí Anofert, které přetáhlo voliče komoušů a socanů. Proto taky Nožička od voleb jen pláče.

6 12
možnosti
TT

Článek je žel napsán v duchu dávného duálního světa. Komanči v parlamentech nikoho nezajímají, stejně jako se nikdo nebojí, že by Kim rozpoutal světovou válku nebo celosvětovou revoluci. To, že se rétorika melounů občas podobá rétorice komoušů, je bezvýznamný detail. Evropou už neobchází strašidlo komunismu; boj se odehrává jinde.

2 1
možnosti
JL

Celé autorčino snažení dalo by se parafrázovat jednou větou: když slyším slovo Piráti, sahám po revolveru.

Tajemství nespočívá v jejich levicovosti, jak se nám autorka snaží namluvit, ale v jejich liberálním pojetí politiky. A to konzervativec neodpouští.

11 18
možnosti
Foto

Liberálním = kolektivistickým pojetí politiky. Konzervativec v určitých oblastech života zatím kolektivistickému vábení odolává.

2 0
možnosti
JT

J91i22r26i 37T28i82c36h36y

27. 1. 2022 16:33

Ti Pirati jsou dost mala, bezvyznamna strana. Jnde jsou uz vladnouci strany nositely ideologie a propagandy radikalni levice - Democrate v USA, LIberalove v Kanade, jinde uz nejsou od nich prilis daleko (Nemecko).

8 0
možnosti
RP

No u nás se pod pirátskou vlajkou sjednotili kryptozelení, mladí kryptokomunisté a progresívní levicoví liberálové. V jiných státech se to pirátům nepovedlo a tak tam jsou dost silnější zelení a levicové strany ovládané dnes progresívními liberály.

4 0
možnosti
OD

Magdalena Dobromila Lhotská - Politická kuchařka pro méně lucidní a nerozhodné, popř. bez vlastní tvorby názoru.

Kapitola 1 Pekarová může za podvod s korespondenčním hlasováním

Kapitola 2 Piráti jsou neokomouši a chaotiE

Kapitola 3 Don Pablp del Špilas a jeho akadekomický Harry EUro Potter

Kapitola 4 Čtyři STANku a jeden v Oregonu aneb o spojenectví komunální mafie s policií.

Kapitola 5 Povídka o asociálním traktoristovi a kulacké diverzi na dotacích pro kostkolchozní Agroumpéria

Po aplikaci slovního klystýru dle receptury v každé kapitole z vás odejde jakákoliv myšlenka na podporu hrdinů jednotlivých kapitol vyběhne s rychlostí úplavice. Klystýr zároveň funguje jako doživotní vakcína proti zlu popsanému.

V dalším díle kuchařky se dozvíte jak správně demokraticky zvolit...... vlastně ne, my jen podáváme klystýry, my nic vlastně nechceme. Však vy víte, o kom se nemluví, o tom se přemýšlí.....

Je to chytré a profesionální, protože autorka si dobře spočítala, že dobrou pomluvou se jeden stane populárním daleko dříve, než kdyby veřejnost oslovil nápady z vlastní kuchyně. Češi totiž v jistých generacích nevolí "pro něco/ho", ale proti něčemu / někomu.

Komu jde o karmu a čtenost, ten ani jinak nemůže.

8 15
možnosti
MV

Takovejch kuchařů jsou tu zástupy. A ti "fikanejsi" jsou přesvědčení o tom, že když má blog vyšší čtenost i karmu, tak je obsah blogu zcela jistě pravdivý. A takhle my si tu žijem...

7 1
možnosti
KT

I kdyby padli všici, vlastním názvem Vězeňská není píseň komunistická, ale sociálně demokratická, respektive dělnická

Autorka by nemusela urážet staré socdemáky z Pod Kaštanu a dělnická hnutí v 19. století, myslím, že by se jí makat čtrnáct hodin denně taky moc nechtělo...

12 2
možnosti
OD

Madam je v menedžmentu pojišťovnictví, tam socanskou chřipku nechytneš.

3 1
možnosti
LC

Mně dokonce připadá, že kdyby komanči vyhodili Semelovou a s ní ještě pár kovaných, odpustili si kecy o vystoupení/zrušení NATO, tak by v porovnání s Piráty ale i socánky byly jen takovou umírněnou salónní levicí.

14 2
možnosti
MM

Ano, pane Chlumský, bylo to zjevné již dlouho před volbami, že "naši staří komunisté" jsou pouze chatrnou atrapou levicové strany - na jejich místo nastoupila pirátská ultralevice a bohužel, i levicové strany TOP a STAN (ne, že by na tom ODS byla o mnoho lépe).

4 0
možnosti
AM

Žádné strachy, "'Nová dohoda" jsou jen plky pár idealistů, Green Deal za pár let zkrachuje, planetu zničíme a všichni tady umřeme.

Takže pohodka.

0 0
možnosti
VV

Vsak take ti novi bojovnici s vami vstavaji.

Denne tu pribivaji novi bojovnici za prava Ruska na cokoliv.

4 10
možnosti
JT

J97i89r84i 38T26i68c79h28y

27. 1. 2022 16:36

A bojovnik za zapadni ideologii a propagandu, Vokoun.

7 4
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik