Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

nejvice demokracii v Cesku doohrozovali /doufam/ komunisti a hned v zavesu za nimi jsou partaje jako SPD a Trikolora - ta, nastesti, sesbirala jen tolik, kolik si zaslouzila

7 13
možnosti
JS

Abyste nebyl zklamán.

2 1
možnosti
Foto

Myslíte SPD a Trikoloru? Rv

6 11
možnosti
JJ

V této zemi není rozdíl mezi pravicí a levicí, kradou všichni. A je úplně jedno o kolik kdo zadluží republiku víc. V podstatě jsou zde pouze dva pravicoví politikové: jistý Macek, který zliskal Ratha PRAVOU rukou, a potom jistý Klaus, kterému se podařilo zcizit zlatou tužku PRAVOU rukou. Více pravice zde opravdu nevidím.

1 0
možnosti
PK

Osobně proti Pirátům nic nemám a jen škoda, že nepočkalo toto seskupení ještě jedno volební období, pak by patrně zvítězilo.

Vyjímku z jejich sympatického mančaftu pro mě činí nynější MZ, pan Lipavský, mě osobně vadí jeho chladný postoj k tradičnímu česko-izraelskému přátelství a letitému úzkému spojenectví s touto jedinou demokracií na Blízkém východě

A tak jsem skutečně zvědavý na premiéra, který by měl ukaučovat vládu k vyřešení několika stávajících, souběžných krizí a to na jednom křídle s levicové zabarvenými Piráty a středově se tvářící ODS a do prava jdoucí tradicionalistické lidovce. A vynechal jsem kapitolu sama pro sebe a to je Stan.To bude velmi, ale velmi těžký job...:-)

5 1
možnosti
VF

Dobrý den. Váš dalekosáhlý spisek je (jak jinak) pouze Váš názor, se kterým někdo může souhlasit, jiný nesouhlasit a někdo jen částečně. Tak to chodí. Každá ideologie, jako myšlenkový konstrukt na existenci světa, života a chování sedmi miliard individuí na zdejší planetě, má své vlajkonoše, hlasatele víry pravé a celou škálu věrozvěstů. Nikdy v celé historii lidstva to nebylo jinak a s největší pravděpodobností to bude stejné i v současné době digitálního otroctví a debility. Vždycky se našli mladí schopní zapálení svazáci, kteří byli ochotni bořit a zavrhovat modly starého prohnilého světa a upalovat na hranici nejen knihy, ale i své ostrakizované odpůrce. O tom všem jsou dalekosáhlé historické spisy a nepoučitelná smečka přechytřelých opic opakuje stále stejné chyby. Zatím však, na štěstí, ideologie přicházejí a odcházejí a život běží dál.

1 0
možnosti
JK

Komunistická ideologie je skutečné zlo, ortodoxním vyznavačům musí zákonitě zůstat na rukách krev, přivlastnění si moci násilím není nic jiného než krádež a vraždění, nic na tom nemění ani omluva, že je to v zájmu lidu a míru, naopak lid si vraždy normálně nepřeje a o mír evidentně nejde. Hodní demokratičtí komunisti neexistují, doktrína hlásá totální moc "lidu" ocelovou pěstí.

Pokud někdo o sobě prohlásí, že je "demokratický komunista", netuší, že jde o absurditu, buď nerozumí demokracii, nebo komunismu. Nebo a to je nejhorší tomu rozumí dobře a toto je jen další komunistický trik, jak se dostat k moci, v zájmu získání moci je lhaní povoleno, stejně jako dočasná spolupráce s kapitalismem a buržoazií (to nám předvedli komunisti, než byli naštěstí odejiti ze sněmovny, takže jim to nevyšlo).

Někteří jedinci u Pirátů asi naivně věří v "lidskou tvář" komunismu, což je doufám přejde, stejně jako to přešlo i Čechy v roce 68. Na druhou stranu je nutné, aby bylo jasné kam krajní levice zakotvila a kde jsou její hlasy. Spousta přesvědčených komunistů dnes zakotvila v ANO a nemáme vůbec představu, jako mají ve straně moc, resp. jak moci jim Babiš přeje sluchu, protože moc má jen Babiš a nenechá si ji vzít.

Musíme si uvědomit, že existují pravičáci, levičáci a průnik těchto směrů, který označujeme jako střed. Je dobré vědět o politicích a stranách, kde na této lince leží. Proto je dobré znát rozhodovací proces stran a ten by měl být co nejtransparentnější, v tomhle jsou Piráti jedineční, i když to znamená tučná sousta pro bulvární články. Opakem je totalitní ovládání strany, pak její voliči nevěří ideám, ale pouze osobě vůdce a jeho schopnostem, což je šílenost.

Možná je to divné, ale naše politika tyhle transparentní Piráty potřebuje, dokonce i jejich podíl na moci je dobrý. Jen si nedokážu představit, že by skutečně vládli, to by mě asi trefilo.

6 0
možnosti
AM

A10d12a69m 65M91a47l50ý

27. 1. 2022 10:13

Ano z Pirátské strany občas zazní kontroverzní vyjádření.

Ovšem Piráti jsou jasně demokratickou stranou.

Já vidím ohrožení demokracie lidech jako je Okamura, v některých členech ČSSD a především v panu velkopodnikatelovi Babišovi a jeho tlupě, kterou okolo se schormáždil za účelem ovládnutí státu.

Samozřejmě uznávám Babišův historický přínos republice tím, že KSČM A ČSSD vypadli ze sněmovny.

7 17
možnosti
JJ

J35a39n 98J96i29r98k72a

27. 1. 2022 22:29

S tim Babisem...

Jeho zasluhy mi v tomto ohledu prijdou podobne, jaky by se hooligans sparty a Baniku mezi sebou poprali, jedni by vyhrali (jedno kteri) a my bychom na tom ocenovali to, ze jedna parta posuku dostala po papuli.

0 0
možnosti
JS

Přečetl jsem si, kdo se v Nové dohodě angažuje a běhá mi mráz po zádech.

Dokud se my občané proti nim veřejně nepostavíme tak klid nebude.

13 0
možnosti
JK

Proti komu teda, proč to zamlčujete?

3 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik