Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JK

Paní Kateřino, západ do kterého nyní patří i Ukrajina potřebuje, aby Putin okamžitě ukončil vraždění na Ukrajině, okamžitě stáhl všechny vojáky do Ruska, vrátil Ukrajině všechna území, která jí patří včetně Donbasu a Krymu a začal platit válečné reparace za zničená města a za zavražděné Ukrajince.

Jak na potvoru nemáte ve slovníku slova jako Válka, agrese, vrah, a podobně. Tady se ruská cenzura dodržovat nemusí, ale vy to děláte dobrovolně, že jo.

Naopak, západ je ten co za vše může protože nemá vůdce, a doporučujete nám, že mít vůdce je to nejlepší. Obdivujte si dál Babiše, Zemana, Putina a nám nechte demokracii.

7 3
možnosti
JM

Bohužel pouze slovy a proklamacemi co Putin musí a co nesmí a co Západ potřebuje se válka vyhrát nedá. V tomto nám Ukrajinci dali obrovskou lekci...a my jim jen vlažnou podporu. Snad se tím změní neustále klesající trend ochoty Evropanů branit svoji zemi. https://brilliantmaps.com/europe-fight-war/

1 0
možnosti
JL

Prosil bych nezaměňovat vlastenectví, kterého jsme právě svědky na Ukrajině s

vlastenčením, kterým se vyznačují některé naše politické strany. Mám totiž silné obavy, že kdyby přišlo na lámání chleba, byli by to právě oni, kteří by tvrdili, že než se chopit zbraně, je třeba myslet pragmaticky. Čili nic než žvanění.

5 0
možnosti
JM

Já jsem pro, ale v první řadě by to měly začít rozlišovat progresivní liberálové pro které je všechno co i jen nepatrně zavání vlastenectvím nahnědlé fuj. A pokud by došlo na lámání chleba tak se bojím, že budou první co budou hledat "dohodu" (s každým se dá přeci dohodnout jak nám teď Putin ukazuje :-D) . Jinak ochota bránit svoji vlast je díky tomu přístupu u všech "vyspělých" zemí západu opravdu tristní. https://brilliantmaps.com/europe-fight-war/

0 0
možnosti
MM

Je od vás pokrytecké volat po silném vůdci Evropy. když drtivá většina vašich blogů směřovala k zpochybňování role Západu a civilizované Evropy, která jako vůdce Evropy nechce zločince Putina.

16 5
možnosti
MV

Lhotská, Hewlit, Bartoň, Kristofikova, Nožička atd, atd

Když projevovali svoji sounáležitost v době míru v Evropě, tak jsem si říkal, že to tak prostě mají s vyjadřoval jsem se proti tomu , v čem jsem měl jiný názor. Ale pokud píšou se stejnou i v době, kdy jimi zastávaní Putin a Rusko zaútočilo na suverénní stát, to už mi hlava nebere. Jediné rozdíly vidím ve vypnutých diskuzích (Nožička) a jisté lsti, že "Putin to opravdu přehnal". Stejně se zachoval Zeman - šílence je třeba izolovat - řekl, na můj vkus, dost pozdě.

5 0
možnosti
JS

Skvělá citace, prezident Zelensky je skutečně leader na svém místě. Souhlas s pohledem na svět. Západ skutečně nemá nikoho silného s vizí.

6 0
možnosti
JK

Nemá? A jak vy to tak víte?

0 0
možnosti
JK

Souhlasím s panem Flaškou. Po našich debatách si však myslím, že si ani neuvědomujete, co vlastně píšete. Jen by mě zajímalo, z čeho pramení vaše přesvědčení, že zrovna vy máte nato, abyste hodnotila jevy a události napříč světem a zejména ve vrcholných institucích třeba EU, NATO a vyvozovala z nich jakési závěry a předpovědi? Více lidí mi napsalo, že jste sebevědomá a chytrá. Řekl bych ale, že to první výrazně přerostlo to druhé.

8 7
možnosti
JS

Co je v článku špatně. Kdo vede EU? Vy tam vidíte nějakého vůdce nebo Biden v USA?

3 0
možnosti
Foto

Všichni ti, co tu léta torpédovali NATO a EU přispěli k tomu, že Putin věřil v nejednotnost Západu, v rozštěpenost jeho vnitřních společností (mimo jiné důsledek zakázaných webů) a na Ukrajinu udeřil.

I Vy máte svůj díl odpovědnosti za ty hrůzy, co se dnes na Ukrajině dějí.

23 6
možnosti
JS

EU se torpédovala sama. Svojí hloupou bezpohlavní politikou a chabými vůdci.

3 5
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,27
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik