Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zahraniční??? Není problém třeba v tom, že na jednu stranu v médiích jsou články vytržené z kontextu a často od autorů a skupin, které obhajují svůj od reality odtržený náhled? A také v tom, že různí aktivisté medializují svůj činnost na hlavu postavenými akcemi a protesty? Ono kdyby se o různých úchylkách každou chvíli nepsalo a zůstávalo to za dveřmi ložnici, bylo by to o něčem jiném...

1 1
možnosti
JK

Že zrovna vám vadí, že někdo omílá stále dokola totéž ;-D

5 16
možnosti

Mimochodem, před pár týdny v diskuzích na idnes kázal jakýsi uvědomělý liberální demokrat Jan Jirka, že každý, kdo má námitky vůči LGTBQ+ (či jak se ta šílenost jmenuje) agendě, je pod vlivem putinovské propagandy ...

34 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 4
možnosti
RC

prisernej titulek, stejny jako napsat "doslo k vrazde" a v textu pak dnes se mi zdale ze v praveku doslo k vrazde

a k odstavci o klim. zmenach - z citace nechapu kde se hovori ze bude cenzura, tema opqatrenima klidne muze byt vyroba frgalu nebo vecerni modlitby - tady zase projektujete svou vizi nekam kde neni

4 16
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 40
možnosti
ZB

Tak za názory na Ruskou invazi jsou už lidé souzení. Sice s nimi bytostně nesouhlasím, ale jsem přesvědčen, že na to si myslet co chtějí a říkat co si myslí mají právo . Minimálně ho mají mít. Tady je ten posun pomalý, ale je veden k cenzůře a k prosazování jedné myšlenky. A to je cesta do pekla. A ano, situace není stejná, jak před 89, ale klidně se může k tomu rychle přiblížit.

27 4
možnosti
JL

To by mě zajímalo, co budou Evropané řešit za 100 let. No nic, vlastně je mi to jedno, ať si řeší třeba vystěhování na Mars.

0 0
možnosti
JT

J52i27r38i 96T93i36c81h89y

14. 4. 2022 17:07

Protoze se teplota zeme pry brzy zvysi o 1C, budou se po tekatastrofe stehovat na Mars hned tehdy.

2 0
možnosti
EH

Každá společenská změna chce alespoň generaci dvě. Nemá cenu lámat přes koleno "bohulibé" záměry, jako je společenská tolerance a akceptace něčeho, co dříve bylo neakceptovatelné.

Aktivisté svým snahám dělají medvědí službu. Urážkami nikoho nepřesvědčí, spíš odradí i neutrální lidi.

To stejné v jiných tématech. Nezměním volební preference, když mě hodí do škatulky nevzdělaných starců z venkova. Nebudu se dívat nekriticky na zbytek světa jenom proto, že Putin zaútočil na Ukrajinu. I kdyby křiklouni vymysleli deset hanlivých nálepek. Nestanu se milovníkem BLM, když mě nazvou rasistou.

37 1
možnosti
SN

Jestliže tu velka pocetna skupina progresivních lidi, kteri potrebuji byt za kazdou cenu moderní, propaguje korespondencni volby, tak vas zapadleho vlastence odsfrihnou stejne.

Z pohledu pocitacove bezpečnosti je to holy absurdni nesmysl, ale rozhoduji o tom netechnici.

0 0
možnosti
Foto

Ač jinak nejste mým šálkem kávy, dnes karma jako hrom.

8 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 38,98
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik