Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Zili jsme oba posledni roky ve stejne zemi? Asi ne, jinak byste nemohla mluvit o manazerskych schopnostech (tehdejsiho) pana premiera. Videli jsme akorat zoufaleho blekotu, ktery vubec netusi, co ma delat a jehoz bezradnost bila do oci takovym zpusobem, ze vedle nej mohl jako schopny manazer zazarit dokonce i nekdo jako Jan Hamacek, jehoz zasluhy ted Babisovi z mne neznameho duvodu pripisujete.

21 6
možnosti

Pani zije v zemi, kdy mel Andrej vzdy vse dokonale vymyslene, jen mu to pokazde nekdo nebo neco zkazilo. Zatimco vsichni ostatni jsou obrovska nemehla, kterym se neco muze podarit akorat je pri neskutecne shode nahod. Pokud nekdy Babise za neco kritizuje, tak je to ve forme: Udelal toto spatne, ale ... s vyctem vymluv, ktere neobstoji ani u prumerneho zaka ZS.

11 3
možnosti
Foto

P.Babiš, že je schopný manažer? Tak to mě doopravdy rozesmálo.

Matla z Čapáku mi připadá mnohem přesnější.

21 4
možnosti
Foto

No zrovna teď se ve vládě roztrhl pytel se schopnými manažery ;-D;-D;-D

6 1
možnosti

Politici jsou již roky ve vleků události. Poslední desetiletí už je to jen boj o vlajku. Vítěz má pod kontrolou složky státu a může zajistit svým kumpanům beztrestnost a naopak mohou jednodušeji s pomocí státu bojovat s konkurenčním mafianským klanem.

1 1
možnosti
JS

Vláda, která ani po bezprecedentním odhalení ruského státního terorismu na území ČR nebyla schopna se se zbytkem Evropy dohodnout na jednotném postupu vůči Rusku, protože o to kolegy z EU nebyla schopna ani požádat(!), tak tu vládu srovnáváte s Fialovou vládou? Toho koktu ve vleku Zemana a komančů, který pomáhá jen “volyňským Čechům”, zásadně nikoliv Ukrajincům, protože to by se nemuselo líbit jeho voličům, srovnáváte s Fialou? Člověka, který obviňuje z privatizace předchozí vlády jen proto, že Unipetrol nezprivatizoval sám? To je takové chucpe! Babiš je hokynář, rozumí, co mu přinese zisk, není to vůdce do žádné doby. Vždyť bychom s tím kašparem byli druhé Maďarsko. Zaplaťpánbu za výsledek voleb v říjnu.

23 7
možnosti
Foto

Slabomyslný vojín Čilpan z Černých baronů by to neřekl lépe.

5 5
možnosti
JP

Povídačky naší Kačky už mě číst nebaví, takže občas jen zaznamenám nějaký titulek včetně perexu, což bohatě stačí, abych článek neotvíral. Jenom k tomu sloganu, že za Babiše bylo líp, je nutné podotknout, že je urážkou všech občanů této země, že estébák z bolševické líhně, jehož verbální projevy prozrazují člověka prolhaného skrz naskrz, amorálního asociála, nekulturního barbara, ukňouraného zbabělce a v neposlední řadě podvodníka z galerky, byl předsedou vlády této republiky. Takže žvanění, zda bylo líp či nebylo, je úplně mimo. Byla to neuvěřitelná ostuda.

25 4
možnosti
JK

Vždy je a bude líp za toho, kdo si nezodpovědně půjčuje na úkor svých potomků a ty peníze rozhazuje mezi lid ;-D

23 0
možnosti
IL

I64v24a22n 25L68a77c88k37o

5. 5. 2022 17:59

"Krizové řízení zkrátka vládě moc nejde a v této disciplíně je Andrej Babiš nepochybně lepší." Z vašich blogů je cítit značná míra neobjektivity a neserióznosti, avšak tímto výrokem jste to celé dovršila a zabila. Smutné, neprofesionální.

23 6
možnosti
Foto

Přeeesně. Andrej Babiš má nepochybně pouze jedno lepší: marketing a PR. A to i díky tomuto vydavatelství, jehož je nemajitelem

9 1
možnosti
Foto

To patřilo pod pana Konráda. A váš paní Lhotska obdivuji, jestli to všechno čtete

3 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 5
možnosti
Foto

Za. Babiše jsme měli ministra obrany a teď máme ministryni války.

9 26
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 38,86
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik