Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Fakt by mě zajímalo, jestli tahle Lhotská fakt existuje, nebo je to jen alter ego Václava Klause st.

5 11
možnosti
LB

Až vytáhneš hlavu z pozadí Ursuly, tak ji uvidíš, tu paní Lhotskou.

14 1
možnosti
MP

V Bruseli to (možná) mysleli dobře. Ale dopadne to jako vždycky (s každým nesourodým slepencem).

4 0
možnosti
ZD

To připomíná ono klasické - soudruzi to s námi myslí dobře, ale kazí jim to lidi!

1 0
možnosti
VB

Já jsem pro. Raději vláda z Bruselu než různí Babišové, Klausové .....

4 20
možnosti
LB

Tak hlavně aby ti ten optimismus vydržel. 😁👍

7 0
možnosti
Foto

J43o87s61e60f 36B18á64r90t74a

12. 5. 2022 20:14

Každá společnost směřuje k zániku(např. starý Řím je příkladem). Rychlost závisí na tom, jak rychle klesá IQ vedoucích pracovníků.

11 0
možnosti
ZD

A aby to šlo ještě rychleji a bylo dosaženo kýžené budoucnosti začínají už ve školách - viz ostudné video jak pan Rakušan a nějaký psycholog vysvětluje dětem potřebu zastřelení Putina.

9 0
možnosti
Foto

Zrychlení a zjednodušení je nějaké kritérium? Dal bych přednost kvalitě rozhodování. Nicméně z pohledu Německa je to pochopitelné - čím dříve a rychleji bude ponašem, tím lépe a radostněji.

18 1
možnosti
KS

Něco jako národní stát je vynález 19. století. Předtím nic takového neexistovalo. Tak to prostě časem zanikne a vznikne něco nového. V současnosti rozhoduje velikost trhu, takže se tomu lidská společnost přizpůsobí a život půjde dál.

6 19
možnosti
KS

Mínus bez protiargumentu. To se pak nedá diskutovat.

0 0
možnosti
JR

J71a45n 34R12á56ž

12. 5. 2022 15:13

Od vyhlášení tak zvané " Lisabonské smlouvy" coby náhražky Evropské ústavy, která neprošla referendem některých zemí, je přece naprosto jasné, že Evropská unie se stane stupňujícím tlakem Německa a Francie federací ať to stojí, co to stojí, nebo se rozpadne. Rozpad EU by Francii položilo na lopatky a s ní i desetitisíce lidí přisátých na bruselský cecek. To Macron a spol. dobře ví, takže federační EU je jediné, co tento gang politiků a různých příživníků udrží ještě nějaký čas u "lizu"

Podle mne, rozpad EU v současné podobě nezastaví ani její "zfederalizování", protože obrovské ekonomické problémy, které státy unie čekají, bruselská byrokracie neuřídí.

Dokud se považuje za bezpečné ukládat si finanční přebytky do dluhopisů i předlužených států, bude EU jakž takž fungovat, ale ekonomická realita státy s dluhem přesahujícím jejich HDP dřív nebo později dožene, jako dohnala před časem RVHP.

21 2
možnosti
JK

Jsem Evropan, úplně stejně jako jsem Čech, jsem rád, že díky mládeži nás přibývá a také mě těší, že "proletáři se socialistickou morálkou" postupně odcházejí. Tihle ideoví pohrobci Gottwalda mají jaksi zakódovánu potřebu mít protivníka a nesmiřitelně se bránit útokem, vše postaveno na nacionálním uvědomění, závisti a nenávisti. Nejlepší by podle nich byla zeď na hranicích naježená raketami, nejlépe jadernými. My národ jsme přece soběstační a Evropa nám může být ukradená, raději bídu než diktát. Zajímavé je že těmto stejným lidem by diktát Putina vůbec nevadil. Mě jen překvapuje jak může někdo takto zblbnout. Vím že existují, většinou jsou postarší a hned po tom co si zanadávají na EU, jdou do zahrádkářské kolonie, kde ve spolku řeší co jak bude a taky, že Božena má pořád ty šílené nápady a Tonda zase krade vodu ze škopku. Přitom nikoho nenapadne stavět plot s ostnáčem kolem svého záhonku a nadávat všem okolo. Nejubožejší je srovnání členství v EU s vazalstvím pod Moskvou, za 40 let nadvlády Moskvy jsme se propadli na úroveň rozvojové země a za cca 30 let v EU životní úroveň poskočila neuvěřitelně, stejně jako se viditelně zlepšilo životní prostředí. Takže na co vlastně paní Lhotská nadává, na pomníčky? Vždyť už dnes je téměř všude cedulka "spolufinancováno EU", možná ten pomník máte na vaší zateplené fasádě. Takže Češi mají úkol téměř splněn, jestli teda paní Lhotská ty cedulky neotrhá.

Je to jednoduché, přestaňme být zaprděnými Čecháčky a staňme se evropskými Čechy. Pořád některým nedochází, že už jsme Evropani, venku se mohu chlubit naší Eiffelovkou, naší Braniborskou branou, nebo že u nás máme Benátky, tohle všechno a mnohem víc máme u nás v Evropě, která je díky rozmanitosti nejzajímavější kontinent na světě. Musí nám dojít, že hranice jsou jen čára na mapě, vláda imperiálních národů skončila, vládnou technologie, výroba a byznys. Hromovládci jako je Putin mají odzvoněno a smůlu má Rusko, které on brzdí ve všech oblastech.

10 25
možnosti
MK

Čech, žijící v Evropě. S tím nemá ten nový Eurosojuz nic společného..

3 3
možnosti
PC

KarmaR^

To, že lidé nezaživší předchozí totalitu, a tudíž neschopní porovnávat a zavčas citlivě vnímat staronové totalitní metody a signály, jakžtakž ještě chápu (i když...). Co však nechápu, je, že lidé, kteří v minulé totalitě žili, nejsou schopni registrovat, že se totalita v plné síle vrací. Nebo jim tehdejší režim vyhovoval?

35 2
možnosti
MK

Nesmíte soudit jen podle místní úderné partičky eurohujerů. ;-D

8 0
možnosti
Foto

Pokud stát sám nemůže rozhodnout co, od koho a za kolik bude kupovat, tak to už není stát ale gubernie. Takovou byla ČSSR pod Kremlem 40 let a teď pod podobnou kuratelu míříme znovu.

18 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,27
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik