Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

No jo, klasická Lhotská. Diagnóza klausovka.

0 12
možnosti
PB

Tyhle překvapené nebo rozhořčené reakce mě baví. Lidi už by se měli naučit, že žádná levice, pravice, nebo snad dokonce paskvil v podobě "středu" neexistuje. A už vůbec neexistuje něco jako "odpovědný politik". Neexistuje už bohužel ani politika jako taková. Všemu vládne jen prachobyčejný populismus, který je nejjednodušším nástrojem, jak se udržet u jakéhokoli korýtka napojeného na státní peníze co nejdéle. Žijeme totiž bohužel v době, kdy celý svět ovládá diktát novodobého náboženství peněz.

3 0
možnosti
JK

J98a14n 21K35a52r27a83s38e57k

15. 7. 2022 12:27

to co pisete je pravda - tedy jsem tehoz mineni.

Otazkou je, co s tim.

Nabizi se utok na parlament (Sri Lanka), dusledne neposlouchat vrchnost (Ghandi), zalozit nejake 'lepsi' hnuti :-) ... atd. ... tedy opatreni celospolecenskeho rozmeru.

Existuji i filozofie, smery,nazory, ktere preferuji lokalni opatreni (napr. H.A.Pestalozzi), ktere vychazi z toho, ze by si lide meli zkusit nejdrive pomoci sami a ze to jde nejlepe v nejakem blizkem okoli (vesnice, ctvrt).

Samozrejme si vesnice nemuze zajistit nejake dodavky plynu z Ruska nebo Kataru, ale v lokalnim meritku je mozno zamezit rade nesmyslnych optareni centralnich organu. Je to takovy Ghandismus okoreneny vlastni iniciativou ...

Ten problem s tou druhou alternativou je v tom, ze by se mzuselo skutecne neco delat ... a to mohu osobne potvrdit - to boli. Proto zatim volim aktivni verbalni nesouhlas s opatrenimi vrchnosti zejmena zde a u piva.

3 0
možnosti
Foto

A koho jste volila vy? Pokud se počítáte mezi lidi. :-)

5 19
možnosti
OH

Lhotskou bych tipoval na Trikoloru.

2 3
možnosti
ST

Jistě, tento článek je určitý úhel pohledu, pohledu autorky. Samozřejmě s dílčimi informacemi se dá polemizovat, či jim přímo oponovat. Ale přesto článek svojí určitou (faktickou) úroveň má, to se nedá upřít.

12 0
možnosti
PB

..... hééérgot,- sem byl natěšenej, jak voni rázně zatočijou s tou Babišovou drahotou, jak zrušijou to EET, nebudou zvyšovat daně a budou to "řídit jinak a lépe nebó možná lépe a jinak"!,- ....... strategická komunikace a signály sou porád stejný, ale ináč, jako obvykle, óóóbrvelký NICVEU!

27 7
možnosti
JD

Dávám jim čas, oni určitě něco chystají.

1 5
možnosti
LH

Vláda navrhuje zvýšit počet členů Rady České televize - to je oč tu běží co nejvíc pašalíků....:-P

22 6
možnosti
ZD

Jak dokládá opoziční ANO ty ostatní šachy s neobvyklou výměnou parlamentních zpravodajů, tak je to příprava na nadcházející volbu ředitele. Za jakým účelem není třeba vysvětlovat.

2 0
možnosti
PK

Bohužel je to tak, analytici při pohledu na rozpočet praví , že rozpočtová pohádka pana F. skončila.

Karma za blog odpovídající dnešní realitě, i kdyř už i tak je dosti vysoká...R^

28 6
možnosti
RC

S ohledem na dodatečné vyjde kvůli válce na Ukrajině se naopak zdá, že pololetní plnění rozpočtu odpovídá tomu, jak bylo původně plánováno.

0 2
možnosti
RK

Od obhájkyně Bureše je tohle naprosté chucpe.Rv

12 27
možnosti
PK

Klasika, když není argument vytahne se AB ;-D;-D;-D;-D

27 6
možnosti
ZD

Dnešní horká novinka o uvažované půjčce od EU nebude dluh ?

7 2
možnosti
RK

Není to prožraná půjčka na základní chod státu jako u Bureše, ale na přímé investice do kritické infrastruktury. Až budeš v zimě kňučet, vzpomeň si na svoje trapné poznámky.

4 13
možnosti
JD

Vláda rozpočtové odpovědnosti! Kde?

Kde jsou jasné pravicové návrhy od pravicové vlády?

Kde je návrh na placené vysoké školství, kde je návrh na platby za stravu v nemocnicích?

Toto všechno pravice ještě před několika lety prosazovala!!!

Pravice není.

Jasná karma!

23 7
možnosti
ZD

S připomínkou někdejších Fialových opozičních argumentů jsem dnes shlédl video, kde - slovně - argumentuje, že oni jako budoucí vláda mají jasno jak je možno bezprostředně zatočit s inflací. Co to bylo tenkrát za signál? Nebo se snad změnou opozice ve vládu ztrácí význam všeho co bylo před tím?

13 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,26
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik