Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Plete pojmy? Příliš slabé slovo, správný výraz by zde neprošel.

A kdo nevěří, ať si osvěží paměť projevem moudrého pana premiéra k národu, to byla skutečně lahůdečka......

Těch několik kníkalů, jejiž jediná argumentace je ...AB,Komunista, STB , to je jen ukázka kvality voličů stávající pětikolky...argument není a není..a tak se šahne pro titul;-D;-D;-DR^Karma , koukám, že opět leze do nebes;-D

14 3
možnosti
JR

J58a59n 84R98á77ž

18. 8. 2022 17:15

Pane Korecký, špatně vnímáte realitu. Vláda je u moci "jen" osm měsíců, takže za energetickou krizí, ani za inflaci, jak nemůže.. Což je sice pravda částečně, ale už není pravda, že se s tím nedá nic dělat. Nepodívá se do zahraničí, jak to dělají tam, takže musí neustále lidem připomínat, že za obojí mohou společně jacísi Babiš s Putinem. Německo a Green Deal, jakož i nicnedělání vlady jsou v tom zcela nevině.

PS. Mám na památku nahraný projev mého oblíbeného premiéra k národu. Občas si ho pustím, abych si uvědomil, co za exota máme za premiéra.

4 1
možnosti
Foto

To jsou zase plky. Je přesně vidět jak se příznivci komoušů a StBáků, nemohou vyrovnat s tím, že komouš(Č)i nejsou v PS. A kde je to vaše "zde"? Z vytištěného článku to poznat nejde. Přitom to zmiňujete docela často.

2 14
možnosti
PB

..... "jinak, nově a lépe"!,- a pokud tomuhle heslu zcela propadnete, pak sou vaše kroky zcela neomylné, pravda je nalajnovaná, realita překroucená - mnohdy účelově a cíleně smyšlená,- nóóó, a temu pak odpovídá výkon, včetně "pojmů"! Klaus šel tvrdě za svým- zariskoval s transformací (hop nebo trop), Topolánek byl ranař, ale koaliční parťáci totální nuly, Nečasa z křesla vykopla nezvladatelná domina, - ale až tenhlecten zoufalej čaroděj první kategorie tem modrejm ptákům, potažmo celý republice, zakroutil řádně krkem!

10 2
možnosti
ZZ

Fiala odmítl dělat levná a účinná řešení z ideologických důvodů.

Odskáčou to nejen občané, ale zejména Evropský průmysl a zemědělství.

;-(

0 0
možnosti
TC

Paní Lhotská pomalu ale jistě přikládá pod kotel. za nedlouho začne jezdit s Burešem po vesnicích, domovech důchodců a těsně před volbami i po hospicích.

8 15
možnosti
LP

A proč by nejezdila ? To je zakázaný ? nepatřičný ?

8 3
možnosti
JK

Koukám, že se vám čím dál míň daří skrývat touhu po opětovné Babišové vládě. Copak, když není premiérem, neplatí už tak dobře?

7 12
možnosti
LC

Inu, česká "pravice", tj. zvyšování a vymýšlení nových daní a nových sociálních dávek. Česká levice zase (sice blbě) privatizuje banky a uhelné doly.

0 7
možnosti
Foto

Pane Chlumský jakou novou daň pravice vymyslela. Rád bych si rozšířil obzory. Tak ji sdělte.

4 4
možnosti
ST

Už aby vládlo ANO spolu s SPD!

Předčasné volby!

3 8
možnosti
LP

Tak ona vláda kohokoli jiného, by byla lepší, než je ta aktuální. Je pravda, že moje vláda to není ale i tak jsem od ní čekal o dost víc. Ale je to naprostá tragédie. Možná by jim měl někdo říct, že běžný občan se ze signálů a hodnot nenají.

7 6
možnosti
MB

Jak dlouho budou ty chýry vlastně putovat ?

1) Kalusek šil doma v kuchyni padáky a vyvolal neštěstí skákajících ...

2) EU nařídila měřit zakřivení banánů ...

3) Dozimetr je lupná akce STAN a Rakušoan to vede ...

4) ČEZ zmizne z burzy Lipska a problém ceny je vyřešen ...

Polostátní energetická společnost ČEZ prodává 95 procent své produkce elektřiny v České republice, do zahraničí vyveze asi pět % produkce, a to jen v případě, kdy ji nelze prodat na českém trhu.4. 8. 2022 ... :-)

4 0
možnosti
MS

Já myslím, že mluvčí ČEZu Ladislav Kříž může taky zveřejnit porovnání cen před rokem 2017, kdy se prodávalo pouze Slovákům a Maďarům a po roce 2017, kdy se zvýšila konkurence v nabídce, ale zamlčuje se konkurence v poptávce nota bene v situaci, kdy nabídka je "uměle" snížena. Mluvčí také odvážně taktně zveřejní svůj výrok, že přechod zpět do Prahy zvýší cenu, což je přece v souladu s vůlí minoritního akcionáře, který chce maximalizovat zisk. Takže buď mluvčí lže až se práší, nebo minoritní akcionář nechce maximalizovat zisk.

1 1
možnosti
JH

J60a33n 61H76a31r13v34a76n

18. 8. 2022 10:36

Já si vždycky říkám: A co taky čekat od politologa? - "Musíme to zanalyzovat, jsme připraveni, vyšleme signál, ..." , fráze za frází. K tomu akční, nedostižitelné mávání rukama, vždy v kvádru jako ze žurnálu. Jako pěst na oko působila fotka jeho návštěvy unavených hasičů, kde on mezi nimi, perfektně vyfiknutý, si nad hlavou drží slunečník ;-D

12 3
možnosti
LS

Jistě, fejkova fotka pro obsolventy VŠZ.

1 2
možnosti
Foto

Policie a ani Státní zastupitelství nepracuje s verzí, že kauza Dozimetr se týká STAN. Týká se pouze jejich dvou členů. To, že se někdo v dávné minulosti sešel s někým, kdo je dnes trestně stíhání, tak to není důvod je odvolávat, nehledě k tomu, že byl prověřen BIS na stupeň tajné

6 4
možnosti
Foto

Sice máte pravdu, pane Kindle, jenže bohužel úplně stejné argumenty používá i druhá strana. A nebuďme naivní, že...

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik