Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená autorko,

Někdy s vámi souhlasím, někdy jsem proti, ale vaše glosy čtu pravidelně.

V tomto konkrétním případě s vámi souhlasím bez výhrad. Nejste sama, kdo přesně na toto poukazuje. Bohužel je váš názor i tak ojedinělý a zapadne v marasmu mainstreamu.

Bohužel...

2 0
možnosti
JT

J23i78r85i 40T72i29c37h60y

9. 9. 2022 16:32

Dal bych vam + za hodnoceni EU, ale nejak jste do toho zapletla Ukrajinu.

0 0
možnosti
ZZ

Prostě tu bylo třeba zmínit, protože se stala záminkou pro celou EU.

;-)

0 0
možnosti
MV

Taky vás napadá usloví o větru a plášti?

„Kdekdo se zaklíná Evropou, spoléhá na nějaké bruselské recepty. Znáte nějaký, který opravdu funguje? Já tedy ne. Když se něco nedaří, tak je to proto, že jsme ještě málo evropští. Zajímavé ale je, že to, co funguje na národní úrovni, na úrovni Bruselu selhává,“

P.F.

3 0
možnosti
MS

Naprostý souhlas, kam EU dovedli "osvícení" západní politici typu Merkelové, Macrona, to vidíme dnes (energetická krize) a také ještě zejména uvidíme zítra (postupné násilné ovládnutí řady západních zemí vyznavači islámu). A to si ani nejsou schopní přiznat jakékoliv pochybení a čím větší blbost (jako Green deal), tím více ji budou tlačit. Nejsem proti EU, ale nemohou ji vést šašci typu Olafa Scholze.

7 0
možnosti
JL

Dnesni strukura EU nema budousnost, pani Kateřino Lhotská. V tom se shodneme. Mit ve vedeni Franci v tandemu s Nemeckem a hlavnim cilem hospodarstvi uvaleno do "Green dealu", je cesta do zahuby. Zde se take shodneme.

Jenze nechame-li cele hospodarstvi vest politiky, pridame na rychlosti zaniku. To je cela Evropa a k tomu i CR. Opakuji jeste jednou, rizeni hospodarstvi politiky je cestou do pekla.

Urcite jako spravna ideologicka osobnost, mi budete oponovat. Vsak mich poslednich 40 let me existence ve vrcholnem state s 330 milionu obcanu, me presvedcil o tom, co jsem vam prednesl. Zasahy politika je vzdy ztratou.

Stat je jen povinen vytvaret podminky pro soukromy sector, mit kompetici ve vsech oborech a dohlizet na "Fair play". To je vse. Kdyz toho dosahneme, bude lip

6 0
možnosti
JS

Ani nevedoomci, ani pokrytci. V pripade Nemecka to jsou zcela normalni zradci Evropy na vyplatni pasce Gazpromu (Schroeder), ktery ma jeste dnes v Bundestagu kancelar.

1 0
možnosti
PZ

Aby mohla být EU akční potřebuje více pravomocí, což se projevilo i během covidu, kdy zdravotnictví je řízeno na národní úrovni a EU nemá pravomoce, stejné i s dnešní krizí. Pokud si myslíte, že 10 mil občanů země ČR má silnější vyjednávací pozici než 440 mil obyvatel tak je to minimálně zvláštní. A jetš jedna poznámka Vaše blogy jsou rozumné, ale prosím těch 57 pohlaví máte odkaz na zápis z jednání parlamentu nebo rady kdy to bylo/bude projednáno? zatím jsou to jen výstřelky na úrovni příspěvků eurosposlance Davida

2 7
možnosti
Foto

Vy jste nikdy nepoužil nadsázku? Je na pováženou, že se vůbec o více pohlavích diskutuje a našly by se další věci, jako třeba nepoužívat slovo Vánoce. Akce EU se dokonale projevila v migrační krizi, kdy přinášela naprosto nesmyslné návrhy (kvóty) a rozumné návrhy (maďarský plot) zpočátku odmítala a později uznala, že ploty ano. Jak je v diskuzi uvedeno, tak sám Petr Fiala měl v roce 2014 o EU jasno, tak snad se toho názoru bude držet i dnes.

2 0
možnosti
PK

Skvělá analýza (ne)schopností EU a naší politické reprezentace, ostatně jako vždy a karma vystřelila nad průměr.

15 3
možnosti
Foto

Však to říkal i Petr Fiala na kongresu ODS v roce 2014, že žádný bruselský recept nemůže fungovat. Vzpomínám, že Piráti měli ve svém programu, že "migrace se musí řešit celoevropsky".

12 0
možnosti
PK

Ten projev znám a je cennou perlou v složitém a nerozpoznatelném vývoji skutečně pravicového politika;-D;-D;-D

8 2
možnosti
JP

Republice více práce, to je naše agitace. Evropě víc Unie, ať tu krizi přežije. :-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,30
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik