Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Tak ta nadace není žádný spolek "zelených aktivistů", je založená státem. Fosilní byznys ročně rozdává stovky milionů dolarů pro velmi různé spektrum organizací. Od vyložených popíračů, po pseudo ekologická hnutí. Důvod už začíná být zcela očividný - nastupující klimatická změna. Třeba Exxon věděl v podstatě přesně jak bude probíhat už v roce 1982. A oni logicky chtějí udržet a zachovat své pohádkové zisky.

Gazprom je speciální případ, jeho podpora odpůrců frackování je logická a do karet jim samozřejmě hraje, že je fracking opravdu problematický. Třeba Holanďané by rádi frackovali, ale nemůžou -- fracking vyvolává zemětřesení, a ty jim ničí domy a hlavně hráze, což je pro zemi pod hladinou moře trošku problém. Takže holt staví mořské LNG terminály...

Ale Vám o žádné "detaily" přece nejde, že. Cílem je ukázat, že jsou ekologové placení Ruskem. Prostě pořádné svině.

4 23
možnosti
IS

Tak že některé ekologické organizace nebo přímo někteří politici podle Vás nejsou placeni Ruskem?

1 1
možnosti
Foto

Mám podobný názor. Čím vyšší politika, tím méně je racionální pro voliče a tím více je racionální pro "hybatele zeměkoulí". A někteří z nich dokáží důkladně pracovat s výhybkami.

14 1
možnosti
JZ

Na blogu je hodně pravdy. :-)R^

15 2
možnosti
MB

Myslel jste zasloužená karma, že ano.

0 0
možnosti
Foto

Green deal je ideologie, ne ekologie a hodně se podobá diktatuře proletariátu. Zákazy, nařízení, pětiletky, korupce, dehonestace oponentů, kde jsem to zažil? A otázka z Pelíšků "komu tím prospějete ?" je na místě.

33 2
možnosti
JK

Obávám se, že máte pravdu. Ukazuje se, že despotické režimy dobře vědí, že nikdy nemohou dohonit vývoj, který je nejrychlejší v otevřených demokraciích, proto se snaží všemožně strhnout na sebe monopol a ukrást know how. Je podlé, že k tomu využívají právě demokracií zaručených svobod a slabosti jednotlivců. Je ovšem zase vidět, že díky demokratickému systému se to nakonec odhalí a sjedná nápravu. Tak to funguje, demokracie i despocie se pohybují vpřed systémem chyb, jen demokracie je dokáže relativně rychle odhalit a napravit, despota chybu nikdy nepřizná.;-)

14 1
možnosti
Foto

Njn, na venek to vypadá, že jim hrabe, ale oni jenom hrabou, jako obvykle....

25 1
možnosti
Foto

Kvalitu Ústředního výboru KSČ v roce 1989 mnozí ještě pamatujeme. Že je trumfnou politici v Bruselu bych nečekal. Tam je jádro problému, nekompetentnost.

26 4
možnosti
Foto

Důsledek odkládání nadbytečných politiků do vyšších pater.

13 0
možnosti
HH

Zelení, rudí, hnědí...všechny obskurní sekty a strany jsou podporovány Ruskem...u nás zelení nemají šanci tak to Vláďa sype náckum...

23 1
možnosti
Foto

Vystihl jste to stručně a jasně...

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Kateřino. Jen se potvrzuje již dávno se nabízející. Dobrý článek. Karma.

19 2
možnosti
Foto

Jsem docela zvědavý jestli budou zveřejněné seznamy politiků placených z RF , které snad mají tajné služby RF. Mám dojem, že krom našich tajtdrlíků se tam zrovna z Německa může objevit pár zajímavých jmen...

11 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik