Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Kampaň bude taková, jací jsou kandidáti. To je , koneckonců vidět nejlépe na Hamplové. Zákon akce a reakce. Poté, co povídala na Koňském trhu se nedivím, že jsou na ní někteří lidé sprostí.

Naše spodina si osvojila fotbalovou taktiku - vždy, když někomu dají surovou kosu zezadu, svalí se také a hekají držíce se za koleno a předstírají, že byli pokopáni. Hamplová je v tom mistr.

Daniela potvrdila, že Babišovo - "říkej půl roku to, co Prchal slyšel v hospodě a vyhraješ volby" stále na venkově funguje. Už se těším, jak tam bude zachraňovat toho chlapa obecného a plnit další sliby, které vypustila.

Pro fungování instituce tyto dvě dámy rozhodně přínosem nebudou.

7 7
možnosti
Foto

J80o43s48e78f 98B16á55r80t77a

6. 10. 2022 10:19

Pokud chce být někdo prezidentem, musí oslovovat všechny voliče a ne se proti nim vymezovat, jak to dělá třeba senátor Fischer. O všechny voliče stál třeba prezident Kennedy, který dělal kampaň tak, aby nikoho nenaštval. Na schůzky s těmi, se kterými nesouhlasil nechodil a posílal tam někoho ze svého týmu. Máme se ještě hodně učit v tom, jak se dělá předvolební kampaň.

2 4
možnosti
Foto

Paní Lhotská, téměř se vším, co jste napsala, souhlasím. Také mě potěšilo, že se do senátu dostaly i ty dvě odvážné ženy, nebude tak jednobarevný jednostranně zaměřený. R^A expremiér Andrej Babiš? Pokud se rozhodne na Hrad nekandidovat vznikne jiná volební situace (i atmosféra) než kdyby tomu bylo naopak. A předvolební hulváti? Těch je u nás vždycky dost... Jen doufám, že se z českých prezidentských voleb nestane úplná kocourkovská fraška. :-(Karma.

6 6
možnosti
RK

Odvážná Hamplová;-D. Miri jede bomby;-D

6 2
možnosti
JD

Paní Lhotská, napsala jste to velice dobře!

Jasná karma.R^R^R^

7 3
možnosti
Foto

Pane Juru. (Už je jich tu sedm- ještě tř cihybí).8-o

2 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,65
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik