Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J42o66s98e18f 94B45á69r80t38a

17. 11. 2022 16:14

Tak jsem si po dlouhé době pustil zprávy a je to úplně stejné, jak před listopadem 89 Rv. Televizi Raptor sice neplatíme, ale zase vidíme co se v Praze děje R^.

3 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
Foto

Kdo nezná přístav, do kterého se chce plavit, tomu není žádný vítr příznivý.

Zdroj: https://citaty.net/citaty/2399-seneca-kdo-nezna-pristav-do-ktereho-se-chce-plavit-tomu/

Již staří Římané pořádali demonstrace, ale nepotřebovali k tomu paní autorku. Ani exekucemi stíhaného organizátora. ;-D;-(

4 5
možnosti
Foto

Jaký přístav mají mínusáři na mysli, lze tušit. Ale k cestě tam pouze vlastní větry v zádech! ;-D

1 0
možnosti
JZ

J13a69n 29Z40i80e47g64l32e97r

17. 11. 2022 16:04

Mám dojem, že vrábelovci chtějí v Česku stejný mafiánský stát jako je v Rusku včetně zabavování úspěšných firem, jak to činí Putinovy kamarádi.

6 4
možnosti
AM

Už je mi to skoro trapné, ale opět superblog a tedy superkarma[>-].

8 5
možnosti
LV

Člověk, který vidí Putina jako zločince a který má pocit, že Fiala to dělá špatně, to prostě může říct, napsat jako Vy. Sepsat petici, založit hnutí... Ale hlavně by si měl položit zásadní otazku: Čeho chci svou demonstrací dosáhnout? A je demonstrace tím správným způsobem vyjádření? Je to racionální otázka, a každý by si na ni měl racionálně odpovědět.

8 2
možnosti
JR

J23a20n 65R47á59ž

17. 11. 2022 14:51

Každý musí vzít na vědomí fakt, že vládní pětikoalice disponuje většinou 108 poslanců ve Sněmovně a jasnou většinou v Senátu. Což znamená, že žádná protivládní demonstrace nemůže vládu nijak ohrozit, natož si vynutit její demisi.

Existují tak dvě otázky: 1) Čeho chci demonstrací dosáhnout - u mne zcela jasně je to demise vlády a nové volby 2) Lze toho nějakou demonstrací dosáhnout - zcela jasná odpověď zní: Nelze

Takže se žádné demonstrace neúčastním!

PS. Ovšem to samé jsem si říkal před rokem 1989 a hle: Najednou bác a vláda padla ze dne ne den. Možná kola osudu to nějak semelou i s touto vládou.

5 4
možnosti
OD

Pan Bárta stále žije v iluzi, že když něco patří státu, tak to patří i trochu jemu.

To je obvyklá, chronická duševní porucha u lidí, kteří uvěřili, že když komunisté něco seberou jejich jménem někomu jinému, tak je ten majetek trochu jejich.

Jenže ten majetek patřil státu a ten nepatřil lidu, který za něj rád pochodoval, ale těm, kdo ho dědičně řídili, tedy komoušům. Za komoušů vše patřilo státu, nic Bártovi - ani ty hadry a boty, ve kterých kácel pracovní rekordy.

Veřejnoprávní média kontroluje parlament skrze radu. - ne Vrábel s Bártou skrze plechovou hubu.

Pan Bárta nechápe, že Vrábel je na ČT objeví až jako epizodní postava v Případech 1. oddělení. Že by role pro pana Vyskočila? To by byla přímo reality show.

4 1
možnosti
OD

To víte, teto Kateřino, Praha je provincionální díra, která poskytuje jen omezené možnosti kulturního vyžití. No a vzhledem k tomu, že máme výročí , můžete si občansky zajuchat na Národní s woke kavárnou, můžete se zapojit do dvou Národních souborů žízní a canců, které pořádají protest veselice na různých místech. nebo můžete zajet do Průhonic, jede tam příměsto z Opatova C a tam URČITĚ bude to správné veselo.

My tu dneska prostě nemáme estrádu pro ty slušné, vždy protivné a odsuzující občany, kteří by si také odplivli, ale nechtějí být viděni ve špatné společnosti. A Andrej je časnější pták, ten pokládal svou estébáckou kytici památce soudruhů, kteří s tím nevyběhli jako on hned za kuropění.

Já myslím, že dnes je nejlepší se v klidu zradovat nad tím, že už 33 let si kazíme život jen a pouze vlastní neschopností a nikdo nám nešlape po hřbetech, a to, jak to tady patláme, si necháme jako téma na všední den.

A těm, kdo už 33 let žijí v palčivé bolesti a odporu, těm přeji dnes pevné zdraví a dlouhá léta. Někdy je větší trest žít, než být hrdinskou obětí násilí revoluce.

Já si uvařím kafe a pak se zase v televizi od slečny redaktorky dozvím, jak jsem to tehdy dělal, uvidím své staré kamarády, jak opět prožívají okamžik, který jim dal smysl života a protože to byl i jejich vrchol života, rádi přijdou na besedu vyprávět příhody z natáčení , pak si přepnu na ty veselé děti, které budou deklamovat fráze o významu a odkazu, večer se budu sentimentálně zaobírat domácími problémy Olžiny domácnosti, abych umožnil zaslzet všem, kdo VH obklopili a zprivatizovali, protože "pro ně byl Vším" a oni bez něj nebyli nic.

pak půjdu spát spokojen, že to už 33 let byla stejná nuda.

Tak ještě sedm.... a doženeme bolševiky. Pak konečně ten rudej zmar přestane být nejdelším režimem, na který se Češi zmohli.

12 2
možnosti
LV

Mělo být poloplus, ale taková možnost neexistuje.

2 0
možnosti
IL

I35v25a65n 84L86a81c23k94o

17. 11. 2022 13:25

Zamrzla jste v totalitě? Opravdu musí někomu, kdo chce demonstrovat, někdo jiný vše připravit a zorganizovat? Jinak dnešní blog je mimořádně plytký a zároveň odpudivý, blížíte se k Vrabelovi či Rajchlovi (nebo se jen odkopáváte?).

9 10
možnosti
JZ

J42a26n 37Z21i68e16g74l60e61r

17. 11. 2022 12:35

Vážená paní Lhotská. Nikdo Vám nebrání uspořádat si demonstraci podle vlastního gusta. Stačí ji ohlásit na příslušné radnici.

10 2
možnosti
JH

Vážená paní Lhotská, vždyť se můžete svobodně vyjádřit ve svém blogu a také to děláte. A stejnou možnost mají i ostatní lidé.

14 1
možnosti
JR

J13a22n 70R46á76ž

17. 11. 2022 14:59

Jo vykecávat se veřejně i s nespokojeností s vládou to zatím jde i na těchto stránkách. Ale nic se tím nezmění. Takže je lepší jít do lesa a o svém názoru na vládu si pokecat se stromy. Účel to splní stejně

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik