Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak si udělejte svoji demonstraci.

9 2
možnosti
MS

Na otázku "kdy" je odpověď, až demonstranti nebudou demonstrovat svoji hloupost placením insolvence jednomu dlužníkovi a ty těžce vydělané peníze investují do osoby, která se nestaví ani na Západ, ani na Východ. Při tom množství selského rozumu, kterým se tak rádi chlubí, by to pro ně neměl být problém, takového člověka, který je povede, vybrat a poslat mu peníze na realizaci. Na Vrábela se složili hezkou sumičkou 1,2 milionu.

Já myslím, že by věřitelé měli naštvaným demonstrantům poslat veřejný děkovný dopis, že jim tak elegantně umořili část Vrábelova dluhu.

6 0
možnosti
MP

Tak proc si takovou demonstraci neusporadate sama? Nikdo vam v tom branit nemuze.

7 1
možnosti
JK

To ale stojí větší námahu než fňukání na blogu :-) A co se týká green dealu, ten podepsal Babiš, to ale „nezaujatá“ autorka samozřejmě nenapíše ;-D

2 4
možnosti
Foto

R46o64m18a20n 90K15o33z60e30l

17. 11. 2022 11:18

Ano, Petr Fiala byl dříve takový Okamura light nebo druhý Orbán, proč u toho nezůstal? Mimo jiné vyjadřoval pochopení pro Velkou Británii, že se rozhodla z EU odejít a že za to můžou bruselští úřednici, kteří nenaslouchají lidem. Také říkal, že pokud se EU radikálně nezmění, tak nemůže přežít.

15 1
možnosti
MK

No jó, to bylo, dnes už se těší na budoucí eurobruselské křeslo.

4 2
možnosti
JV

Ano, trefně jste to popsala, že vláda přemýšlí o tom, jak zkrátí mateřské dovolené (zřejmě proto, aby se rodilo méně dětí) nebo jak odrbat důchodce a prodloužit věk odchodu do důchodu (přičemž člověka nad šedesát let nikdo nezaměstná). Kdyby to ovšem provázelo nařízení, že zaměstnavatelé nebudou muset za zaměstnance nad šedesát let odvádět odvody a také vedlo k pozitivní diskriminaci, kdy by firmy musely zaměstnávat určité procento šedesátníků, pak by lidé nechodili do předčasných důchodů. Také nevím, proč se vláda nevrátí k progresívnímu zdanění, které bylo v devadesátých letech, asi proto, že by to postihlo především politiky. Zavedení superhrubé mzdy by také pomohlo, protože nízkopříjmové skupiny obyvatel by to ani nepocítily.

5 1
možnosti
Foto

Člověka nad šedesát firmy zaměstnají zcela běžně, stačí když ten člověk něco umí. Dělám servis po různých kancelářských budovách a prakticky všude jsou údržbáři, technici a podobně ve věku 60+. A to nepočítám různé hlídače a vrátné.

5 2
možnosti
MK

Jako vždy, půjdu se projít někam za město. Chvilkaři nebo Vrábelovci jsou mi ukradení.

6 0
možnosti
Foto

J11i36ř36í 80K92i39n56d18l

17. 11. 2022 10:22

Fiala se nezavázal snížit emise skleníkových plynů, ale snížit do roku 2030 nejméně o 30 procent emise metanu v porovnání s rokem 2020.

2 3
možnosti
MK

Což je podobný nesmysl.

7 0
možnosti
Foto

Pak je možná malá soukromá privátní demonstrace...to se zajde někam do přírody a všichni Ti důležitostí oplívající panáci se hodí za hlavu. Daň této formě je však zdrcující...v televizi o tom nebude ani zmínka:-)

13 0
možnosti
Foto

Kdy? Pokud to "ti ostatní" nevědí, tak možná nikdy. Povolené demonstraci předchází žádost a schválení. Za "ty ostatní" to nikdo neudělá a ani nemůže.

1 3
možnosti
RJ

Mýlíte se. Demonstrace se pouze oznamuje.

4 0
možnosti
MB

Jakkoliv je doba pokroucená? Stále je dobrá a svobodná. Výběr existuje. a) Soudruh Bureš se rozhodl opustit výkon nočních směn a kytky již klade ve dne. Co oslavuje netuším. b) Nikoliv Šípková Růženka, ale prezident ČR. Zřejmě dříme neustále. K srpnu k 1968, tedy i listopadu 1989. Když se probudí? Strká Covidové duše dio pivních kelímků, nebo vyhlašuje, že válka nebude. Jako lékař národů vyhlásil jakousi chřipku. Krym přidělil Kremlu a Kyjevu pravil, nechť očekává odškodnění. Mluviti méně, spáti nejlépe ... c) Nejlepší je grupa která chce dobýt televizi. Volby jsou zbytečné. Chtějí vyhlásit Vrabela jako osvědčeného ministra financí. Nejlepší mi připadá varianta písmenka Z - Poslal bych je všechny do Zádele . :-)

6 3
možnosti
LH

Ta vaše posedlost Zemanem a Babišem mě fascinuje....že máme energie nejdražší v EU, že naše politická elita mít tu moc by už rozpoutala alespoň slovn 3. světovou to je všechno o.k., ale Babiš Zeman to jsou démoni...:-P

6 7
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik