Diskuse

Právo nevolit

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud označíte některé zlo za menší a některé za větsi už je to rozdíl.V momentě kdy větší zlo potřebuje k vítězství přesvědčit voliče menšího zlo,aby nešli volit je situace celkem jednoduchá.Volic,který nebude volit ani menší zlo nakonec svou nečinnosti umožní vítězství většího zla.To je jediný výsledek jeho rozhodnutí....budete pak spokojena?Vy jste si v životě nikdy nemusela vybírat mezi dvěma či více špatnými možnostmi tu lepší? Nečinně jste nedělá nic jen s argumentem,že nebudete přece dělat něco špatného? Kdo není schopen udělat v pravý čas rozumný kompromis toho moc nevyhraje...

14 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 6
možnosti
JD

Jen plivání na autorku, jak je u Poborského zvykem. RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

Zase někdo, kdo se nás pokouší přemluvit, abychom 2.kolo prezidentské volby raději vynechali. Ovšem příznivci Andreje Babiše volit jistě přijdou.

18 5
možnosti
AT

Volit menší zlo znamená prakticky to, že svému kandidátu odpustím nějaké prohřešky z minula nebo budu bagatelizovat některé jeho názory, které se mi zdají nepodstatné. A teď mi prosím odpovězte: znáte někoho z vysoké politiky, kterému bychom nemuseli nic odpouštět? Na kterého bychom v dnešním světě internetu nic nenašli?

11 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik