Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Zase ta Vaše dojmologie, Lhotská. Vaše starosti bych chtěl mít.

Špatné jako obvykle.

1 20
možnosti
MV

M75i18l79a50n 91V93i36k

23. 2. 2023 18:59

Vaše starosti bych chtěl mít.

Špatné jako obvykle.

4 0
možnosti
VF

Od těch "černých puntíků" je to téměř poplašná zpráva.

2 8
možnosti
EH

V Číně už to mají. Takže doufejme, že je to poplašná zpráva a ne blízká budoucnost. ;-)

Nástroje už jsou připravené, máme je v chytrých telefonech.

1 0
možnosti
LS

Trochu odbočím od hlavního tématu blogu.

Že jim to říkají ve škole? Soudruzi učitelé?

Populisti v parlamentu momentálně soudruhům učitelům schvalují zákon o "minimální učitelské mzdě" na úrovni 1,3násobku průměrné mzdy?

Co dodat.Brečet málo.😢😢😢😢😢😢

9 2
možnosti

Naprosto totožná chyba jako u pravidelného zvyšování důchodů....nepoučitelní...

0 0
možnosti
IM

I78v29a61n 81M29i49n12á42ř

23. 2. 2023 12:17

Zvláštní je, že tato forma socialistického teroru k nám přichází ze Západu. Tedy zemí, které tyto varovné jevy nepoznaly. Mimo uvedené autorčiny příklady lze stále více pozorovat i - skryté tendence, za vším "vidět a odhalovat" rasizmus. Až do úplné bigotní korektnosti jde úprava námětu Christiina románu - Deset malých černoušků, na .. Bylo jich deset.

Dalším, takřka inkvizičním importem je okázalá posedlost - ochrany menšin. Tento psychologický nátlak je nejen protivný, ale především kontraproduktivní ! Vychází ze záměrně vykonstruovaného předpokladu - bezohledné a bezcitné společnosti. Této novodobé, "svatouškovské" ideologii jaksi uniká, že naprostá většina civilizovaných lidí, společenské normy tohoto druhu přirozeně dodržuje.

32 0
možnosti
Foto

To je právě to, nedávno byl někde rozhovor s Markem Bendou, kterého má málokdo v oblibě, ale řekl pravdivě, že na Západě jsou takové tendence a u nás to nehrozí, protože z doby totality máme protilátky.

(Forum 24 jej pak za toto těžce kritizovalo, protože na tom serveru považují EU a Západ za posvátné a nesmí se kritizovat).

0 0
možnosti

Smutná pravda ! Před mnoha lety jsem říkal, že když se to bolševikovi nepodařilo revolucí, půjde na to jinak ...

27 1
možnosti
JV

Je to u nás na dobré cestě. Už tu máme vládu Národní fronty a Senát a prezidenta co uznávají vedoucí úlohu vládnoucí strany. I zákony už může vláda porušovat.....

34 5
možnosti
Foto

:-)Za totáče to byl jiné ,,tóčo". Nelze však vyloučit, že díky mnohým progresivistům lze se i k němu až progresivně propracovat, třeba i progresivní paralýzou;-)

12 1
možnosti
MM

Máte s tím osobní zkušenost?

1 5
možnosti
Foto

To srovnání mírně pokulhává, ale zrovna tak se nabízí, mně ale víc vadí politika lhaní. Babiš v tom byl mistr, z Filaly se stává učenlivý žák. 11.listopadu pro Blesk prohlásil...cituji...Ten odchod do důchodu v 65 letech bude platit... a na otázku ohledně ohrožení valorizací...Ne, na valorizaci penzí je nastaven mechanismus podle zákona. Museli už tehdy vědět, že na to sáhnou. Nejde ani tak o to, zda to je a nebo neni nutné, ale o to, proč před volbami nemluvili stejným jazykem jak nyní.

36 0
možnosti
RJ

To lhaní s tím co píše autorka přeci přímo souvisí.

4 0
možnosti
Foto

Tak prý... vnučka něco špatně pochopila a poslala své dětské brebty dál a vy o tom napíšete blog. Možná jim tam mohli říci,že v rodině mohou být i dva tatínci a dítě může být i adoptované. I našemu malému pestenci doma vysvětlujeme,že má maminky dvě.Jedna která ho měla v bříšku a tu druhou, která ho miluje a stará se o něho....

5 24
možnosti
Foto

Možná jste to mohl být Vy, kdo by leccos svedl jako A.S. ve filmu Junior;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,22
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik