Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A85d21a56m 26M44a29l48ý

23. 2. 2023 10:28

Jojo.

Na jiných planetách je to jistě lepší!

Nebo alespoň v jiných zemích?

Hm?

Tak nic.

2 0
možnosti

Je úsměvné, jak o tom, co se nesmí říkat, píšete svobodně na blogu. A založit článek na jakémsi "p r ý jim to říkali ve škole", to vás není hodné.:-)

16 13
možnosti
RP

Zatím ještě totalita není oficiální a míra totality není všude sjednocená.

2 0
možnosti
Foto

Výborný článek. Vidím to úplně stejně R^

27 5
možnosti
VF

Takový je život, taková je historie. Vždycky zde byla nějaká ideologie, resp. víra, vždycky zde bylo vymítání ďábla a inkvizitorská likvidace nesprávných a pomýlených, vždy se vládnoucí smečka snaží vítězit, udržet moc, rozkrádat zdroje a napakovat se u koryt. To vše je výsledkem trvalých řežeb v džungli zájmových a sociálních vrstev, klanů, skupin nebo tříd, vždy podle míry dosaženého stupně poznání a technologického pokroku. Dnes, ve sféře obrovské redundance elektronického smogu, jsou pokrytectví, lež a veškeré ideologické lži a manipulace umocněny bleskovým přenosem na stříbrných obrazovkách a miliardách mobilů systematicky usilujících o debilizaci osmi miliard světové populace. Způsob, jak se kdo dokáže s touto realitou vypořádat má, podle mého názoru, stále hlavní základ v rodině a rodinné výchově k obraně před hrozbami okolního světa. Proto je zničení rodiny jedním z cílů novodobých ideologií.

6 1
možnosti
KT

Tzv. tradiční rodinu zničila průmyslová revoluce, Vy chytráku, když se masy lidi přesunuly z venkova do měst a následně sociální stát tím, že zavedl důchody, za které tak bojují Babiš a Okamura

9 9
možnosti
JZ

Ze strany paní Lhotské se jedná trochu o demagogii. Úspěchy sportovců socialistických zemí velebila tenkrát státní média jako součást státní propagandy. Jenomže v případě úspěchů sportovců EU tuto informaci přinesla soukromá média. Lidovky.cz, jejichž vlastníkem tehdy byl dokonce Andrej Babiš a nyní patří do jeho svěřenských fondů, a Hospodářské noviny. Tady nešlo o žádné vládní nařízení, prostě soukromá média v rámci svobody projevu to tak napsala, jak chtěla. Na to mají plné právo. A pokud se nám to nelíbí, nemusíme je číst. Ostatně se jednalo o pravdivou informaci. Je pozoruhodné, že tzv. bojovníci za svobodu projevu by jindy rádi diktovali médiím co smí a a nesmí psát.

Za daleko horší považuji například šíření prokazatelných dezinformací o TBC mezi ukrajinskými vojáky na Libavě, jak předvedla jistá paní senátorka.

20 16
možnosti
LC

O dezinformaci ohledně TBC mezi ukrajinskými vojáky jsem neslyšel. V každém případě, jak by řekla moje babička, je Ukrajina tuberkulózou prolezlá. Ze statistik (snadno vygůglíte) se dozvíte, třeba že jen v roce 2020 zde přibylo 17000 nových případů. Výskyt je víc než o řád vyšší než v ČR (UA 77/100k, CZ 5/100k). Navíc na UA se vyskytuje o tři řády více multirezistentních forem TBC. Kromě několika dalších, u nás již téměř neznámých nemocí, je Ukrajina jedinou evropskou zemí, kde se vyskytla dětská obrna. Můžeme být ale klidní, protože k nám prchá jen ta zdravější část populace. Mezi 470000 uprchlíky bylo zachyceno jen 54 osob s TBC.

11 6
možnosti
PV

Dnes nemam problem s vami souhlasit, principialne je mnoho podobnych situaci, ktere se daji srovnavat s tim, v cem jsme v detsvi nebo mladi vyrustali. Jen mam porad problem s tim, jak se relativizuji naproste lzi, ktere dokazi sirit politici napric politickym spektrem (nekteri opakovane, treba JZH) a neda s tim (resp. nimi) nic delat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,70
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik