Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby se báli, tak byste tohle nenapsala.

8 5
možnosti
ZZ

Jsou lidé, kterým už je všechno jedno a klidně půjdou i do kriminálu za pravdu, svobodu a demokracii.

:-P

0 0
možnosti
JP

J13a82n 38P42a23v70l56í92k

16. 3. 2023 19:35

Další epizoda ze seriálu Povídačky naší Kačky. Opírá se o výstupy jakési podivné agentury s pochybnou pověstí. Nicméně pokud by ten závěr byl relevantní, to, že lidé se bojí mluvit, považoval bych to za pozitivní jev, neboť šířit lži a uvádět neznalé v omyl by se měl každý bát, ne pouze z důvodu nějaké případné represe, ale hlavně z důvodu obavy z vlastního svědomí. Kdo se ho bojí, má aspoň toho svědomí aspoň trošku. Ale hlavně by se měl stydět, stydět vystavovat na odiv svou prolhanost.

3 6
možnosti
MK

Je smutné, že tak dlouho od převratu to zase vláda zkouší a dělá z nás tupce co nemají vlastní rozum a pan signalista to ještě obhajuje. Hanba.......

6 5
možnosti
ZM

Tupce ze sebe děláte sám(sic)!

1 3
možnosti
IM

I27v61a33n 40M96i37n72á88ř

16. 3. 2023 17:48

Paní autorka rozhodně není daleko od pravdy. Nebojíme se - hlava nehlava, kritizovat politiky, prezidenty ani vlády. Stačí však jediná občanská a konstruktivní připomínka k jakékoli MENŠINĚ, nebo problémové migraci a .. už je oheň na střeše ! Forma této cenzury má především nepokrytě varovný charakter, pracující s urážlivým předpokladem, že co Čech to xenofob či rasista !

Osobně jsem byl několikrát těmito novodobými, "svatouškovskými" inkvizitory v diskuzních příspěvcích vymazán. Jen bych jim rád připomenul - že jsme v demokratickém Československu byli .. až do nacistické okupace jediným státem, nezatíženým antisemitismem - kde se pronásledovaní Židé mohli cítit zcela bezpečně a svobodně.

Rozhodně bychom měli rozlišovat skutečná Lidská práva - výsadu demokracie, od jejich, "korektně" uplatňované interpretace.

10 2
možnosti
Foto

Tady je ovšem chyba v občanech, že si takové postoje nechají líbit.

Jako příklad tu uvádím, jak před časem byla v Praze otevřena výstava fotografických aktů. A jakási feministická skupina prohlásila, že je to zneuctění ženy a nutila pořadatele, aby výstavu zavřeli. A oni ji zavřeli. Tak na čí straně je chyba? Měli s těmi fúriemi pořádně vyběhnout.

10 1
možnosti
PJ

na blog asi nemá cenu reagovat, ale velice mě pobavila věta, že 2/3 nevěří vládním politikům. Teď by mě jen zajímalo kterým. Těmu co byli ve vládě, těm co jsou ve vládě, nebo těm co budou ve vládě?

P.S Já už z principu nevěřím žádnému politikovi ;-)

4 0
možnosti
JK

Ale chudáčci malí, oni se bojí šikany na internetu, tak proto tam radši šikanují sami.

Paní Lhotská nám v odkazu vysvětlila, co je to "cancel culture" a sama zalovila jako už tolikrát v kalných vodách "canal culture" a vylovila z nich obskurní agenturu SANEP, ocitovala výsledky jejího průzkumu, označila prezentovaná zjištění za alarmující a smutnou vizitku naší současné společnosti, a nakonec se zeptala, z čeho pramení obavy vyjadřovat se otevřeně a svobodně. Možná by se měla spíš zeptat, kde a jak sebrala agentura SANEP své údaje a snad se také tolik nevěnovat kanální kultuře a kanalním zprávám.

11 5
možnosti
Foto

Nesmysl. Nediskutuji v hospodě s kámošem o politice, protože vím, že má jiné názory a že bychom se pohádali. To nemá se strachem nic společného.

A zase ty pojmy: Bruselská vrchnost. Kolikrát podobné mantry už od Vás zazněly? Takovýchto hlasů si jistě všímali i v Moskvě a došli k závěru, že je Evropa rozklížená a udeřili. A teď kvůli tomu umírají Ukrajinci, ale i Rusové.

20 10
možnosti
Foto

Tak teď jste me dostal. Takže Ukrajinci umírají proto, že lidé v EU brblají na bruselské výmysly?

Bingo! To je fakt myšlenkvý oblouk. Nebudu spát. ;-D

11 5
možnosti
OD

O90t74a 74D42v66o71r87a70k

16. 3. 2023 15:44

Všechny tyto blogy a ještě víc snad všechny demonstrace na Václavském náměstí jednoznačně dokazují, že se lidé bojí mluvit. A nejvíc mě pobaví, argument, že za bolševika jsme byli svobodnější

19 1
možnosti
JK

No jo, dnes nám vládnou krutí cenzoři. To třeba v opozičních stranách ANO a SPD si členové můžou dovolit říct svůj názor a nic se jim nestane ;-D Mě baví to mudrlantství poloslepých, kteří nevidí celou dobu problém u svých, ale až u těch druhých ;-D

9 1
možnosti
VF

Rozmohl se nám tady takový nešvar - lidé často nadávají.

Často na to, že se o ně stát málo stará, ale sami se moc nestarají.:-(:-)

12 5
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,36
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik