Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Hodně se tu skloňuje výzkum SANEPu. Otevřel jsem si jeho stránky a ouha. První co na vás jukne je: Staňte se součástí veřejného mínění, zaregistrujte se....;-D

Takže vážení, už tady končí serióznost jakéhokoliv jejich výzkumu, protože základní pravidlo je, že výzkumný vzorek musí být náhodný. ;-)

15 2
možnosti
RC
PB

..... sem sa zařídil podle vládního mustru a funguje to!,- simvás, dezinformace(?)- ale kdeže, jakýpak lži(?),- .......... co signál, to metaforaVEU!

2 2
možnosti
Foto

Ale Vy se mluvit či psát nebojíte! A už Vás kvůli tomu sebrali? A teď píšete z kriminálu? ;-D

19 15
možnosti
Foto

Máte černobílé vidění. Barevné spektrum mezi tím nevnímáte.

12 7
možnosti
ZS

Presne. Zkuste napsat na internet ze si prejete smrt putina. Hned vas zmaznou a dostanete ban.

0 1
možnosti
Foto

A podobně, i když napíšete, že si přejete smrt pana Sekery. Asi to nebude tím jménem.

0 0
možnosti
Foto

Achich ouvej.

Háček je v tom, že daná data zveřejnila agentura SANEP. Ta ovšem nezveřejňuje jak získává data od respondentů. Ví se jen, že je to online, bez identifikace a klidně si založíte profilů kolik chcete.

Jsem proto hodně opatrný s hodnocením zveřejněných údajů.

15 3
možnosti
VD
MB

Zrovna Forum24 je extrémně levicový aktivistický plátek, tam bych relevantní informace opravdu nehledal. Stačí si vzpomenout na hysterii a nálepkování, kterých jsou jejich články plné.

8 3
možnosti
MV

Já a lidé kolem mě se mluvit nebojí. Kolem vás je to zřejmě jinak. Čím to bude?

8 3
možnosti
KL

Důvod je stejný jako před rokem 1989. Tenkrát se také nebáli mluvit ti, kteří tleskali straně a vládě. Obzvlášť nadšeně tleskali, když vykřikovala, jak zatočí se ztroskotanci a samozvanci...

18 3
možnosti
RK

;-D Rychle sdílejte, než to smažou. ;-D

Hrdinství hrát si v demokracii na disidenta ;-D

17 11
možnosti
Foto

Agentura SANEP nedávno zveřejnila průzkum, podle kterého se více než polovina Čechů obává cenzury. Zadavatelem průzkumu byla Společnost pro obranu svobody projevu, mezi jejíž „poradní sbor“ patří i senátorka Jana Zwyrtek Hamplová nebo bývalý velvyslanec Petr Drulák, kteří jsou šiřiteli prokremelské propagandy. Na výsledcích průzkumu jasný rukopis zadavatele. Ředitel zmíněného spolku Vlastimil Veselý přitom například podpořil útočníky, kteří chtěli během sobotní demonstrace strhnout ukrajinskou vlajku z průčelí Národního muzea. V průzkumu SANEP se dále můžeme také dočíst, že podle Čechů šíří dezinformace nejvíc vládní politici a veřejnoprávní média. Co dodat.

15 8
možnosti
Foto

Pramen . Forum 24 CZ.

3 4
možnosti
Foto

Stačí si zjistit, kdo si ten průzkum zadal a je to jasné a kdo jej zveřejnil. Je určen pro jedoduché lidi, kteří skáčou na každou pitomost, kterou některé media zveřejní.

9 7
možnosti
LB

Pane Kindle, já budu se zájmem sledovat, zda se tak odmítavě postavíte také ke každému dalšímu průzkumu veřejného mínění s tím, že je zaplacený a učiněný na míru. I kdyby náhodou potvrzoval Váš názor...

9 5
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,61
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik