Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná, že se někteří lidé opravdu bojí mluvit. Například členové hnutí ANO se bojí sdělit o sobě samých třeba: Já jsem ten(ta), jehož ratolest má zkušenost s tím "největším hnusem" ve škole (jak o něm mluvil náš pan předseda) . Jméno pana učitele je Josef Vysmrkmáslo a učí na střední škole v ulici Sadová 432.

Když dávají najevo svůj strach i ústavní činitelé, mohou se lidé domnívat, že ke strachu mluvit existují racionální důvody. Otázka je, zdá se nejedná o účelové vyvolávání strachu pohádkami.

9 7
možnosti
Foto

Pane Zavadile, pokud Váš potomek podepsal na žádost učitele papír, na němž mu vyklopil, koho budou volit rodiče, chápu Vaše nesmělé minus.

1 2
možnosti
Foto

Trestat za takzvané dezinformace je naprostá pitomost. Protože mezi informací a dezinformací není rozdílu, kromě jednoho - půl roku.

14 14
možnosti
Foto

Jako mezi černou a bílou. Obě to jsou barvyR^R^R^

10 8
možnosti
JZ

A co jiného než výzvou k cenzuře je tento požadavek dezolátů ze sobotního Václaváku.

Zavedla zákonnou povinnost médií poskytovat v rámci zpravodajství objektivní a vyvážené informace s cílem umožnit lidem vytvořit si vlastní názor. Média nesmějí zneužívat ochrany, kterou jim právo dává, k tomu, aby manipulovala veřejným míněním.

10 10
možnosti
JZ

Tedy je to výzva k současné vládě a požadavek na cenzuru médií ze strany těch, kteří bojují proti cenzuře. To nevymyslíš! ;-D

5 6
možnosti
LB

Jestliže se lidé bojí mluvit, je lékem, kterým musí začít každý u sebe, překonat strach a nebát se mluvit. Ukázat, že ani tato vláda, ani s ní spřízněná většina médií, ani jí financované neziskovky nám právo na svobodu projevu vzít nemohou. To platí za jakéhokoli režimu.

8 0
možnosti
JZ

Jsem proti cenzuře, ale Forum24.cz by měli zakázat.

10 5
možnosti
Foto

Proč by se měl zakázat Forum 24 CZ. ????

1 0
možnosti
VF

Je to jen důkazem toho, jak náchylní jsme věřit tomu, co nám někdo podsouvá jako zaručený fakt. Zvláště, když k tomu dodá: Rychle si to přečti, než to smáznou!

17 1
možnosti
AT

Chtěl jsem napsat to samé :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Atmosféra asi fakt trochu houstne, ale zase na politiky se nadává veřejně a daleko hlasitěji než v době minulé:-) Pokud je člověk na hájené pozici, na což jsem měl štěstí, protože těch, kteří jsou ochotni lozit ve výškách po stožárech v nepřetržitém provozu za jakéhokoliv počasí, zase tolik neni, ale asi připustím, že když člověk nemá svoje "jistý", nebude se asi nějak verbálně projevovat nebo dokonce vymzovat proti šéfům, zvláště politicky činným, i když může mít pravdu.

5 0
možnosti
JZ

Kdyby tady byla skutečná cenzura jako třeba v Rusku, tak mnoho autorů si ani neškrtne. :-)

10 1
možnosti
Foto

R^ a líbí se mi váš optimismus.

3 0
možnosti
JZ

SANEP je nedůvěryhodná agentura. Tečka.

5 5
možnosti
Foto

Vaše poznámka mě zaujala, tak jsem si vygůglil...

SANEP je členem mezinárodní aliance výzkumných agentur AIMRI (Alliance of International Market Research Institutes), která má sídlo v Londýně a jejíž členskou základnu tvoří více než sto renomovaných výzkumných organizací z 27 zemí světa....doložíte nějak Vaše tvrzení?

10 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,69
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik